Gå til innhold

(WarLord)_ZeZar

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av (WarLord)_ZeZar

  1. Heisann

     

     

    For tiden kartlegges det behovet for en informasjonsside på internett hvor man kan oppdatere seg på alle klubbers skadelister og karantener.

     

    Vi ønsker ikke å tjene penger på det, men å utvikle tilbudet rundt den norske Tippeligaen ytteligere. I tillegg til å tilegne oss erfaringer.

     

    Det eneste vi trenger er at så mange som mulig kan bruke ca 40 sekunder på å svare på et enkelt spørreskjema.

     

    Det er anonymt og gjøres gjennom google.

     

    For å besvare vær vennlig å klikk deg inn her:http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=no&formkey=dDhUM3ZaUms5bXVsU3BXQzhKREZiTnc6MQ

     

     

    Hjertelig tusen takk,

  2. Hey

     

    By far det beste.. ok, mest underholdende spillet jeg har spilt til PS3 (og det er en god del). Noen som vet om det noen gang kommer en sequal? Evt et nytt spill fra samme utvikler? Noen som har noe som helst informasjon om dette?

     

    Har lest at spillet solgte ganske dårlig, men pleier det legge en demper på etterfølgere? :)

  3. Noen som vet om det er muli gå skifte farge på radaren i CS? Skulle gjerne hatt den i en mørkere farge. Er det mulig å gjøre dette i konsollet, eller må man laste ned en hud-pakke?

     

    Bare bruk CSC (CS configurator). Skift sniper sikte, radar, konsollbakgrunn OSV....

  4. Hey all-

     

    Det er svært få spill som støtter coop for tiden. Synd, siden jeg synes det er en av de morsomste mplayer-variantene; å harve gjennom singleplayer-spill sammen med kompiser...  

     

    Jeg har spilt litt Serious Sam (og Halo på xbox) i coop, men sliter med å komme på andre (noenlunde ferske) spill som har støtte for det.

    Vet dere om noen, eller evt noen som kommer snart? Spørs vel om Doom3 kommer til å ha støtte for det.  :shrug:

     

    Serius Sam2. Vel har RA2 det?? Serius sam er jo genialt i Coop. Vel CS er vel et slags coop spill da... men er lei av CS. Uansett: BHD!

  5. Nå er 18 års grense vedtatt  :D  :D  :D

     

    Hei alle sammen. 18 års aldresgrense vil føre til at flere velger Paintball, ikke softgun! er selv bare 15, og skjønner selvsagt at man ikke skal true folk OSV! Det er jo bare duster som skyter med Softgun uten noen form for beskyttelse for Øyene! Får vel heller verve meg i Paintball klubben ved siden av da...!

  6. Helt siden når skoler begynte å få data, til en dag i dag, der jeg snart er ferdig med grunnkurs, har jeg spillt Vikinglandsbyen på skolen... Dette er Strategy spill på MAKS!!! Er det noen som har dette spillet eller vet om steder jeg kan få tak i det?

     

    Tror jeg ha spilt det faktisk!!!! Men er ikke det 10 år gammelt??

  7. Helt siden når skoler begynte å få data, til en dag i dag, der jeg snart er ferdig med grunnkurs, har jeg spillt Vikinglandsbyen på skolen... Dette er Strategy spill på MAKS!!! Er det noen som har dette spillet eller vet om steder jeg kan få tak i det?

     

    Tror jeg ha spilt det faktisk!!!! Men er ikke det 10 år gammelt??

  8. Counter Strike

    Half Life

    Diablo 2

     

     

    Må le.... HALF LIFE?? Hvor på planeten lever du?? Det er jo egentlig noe av det mest geniale spillet til nå i verdens historien! Men ikke ta meg seriøst, jeg synes jo tross alt at Praetorians er bedre enn BW (eller er det på Games.no alle hyler så om det??) Er AKA47 her eller der?? Vel CS er vel ikke akkurat overvurdert, men at folk liker det så sinnsykt, kan vel svært få forklare....! Men CZ blir en stor skuffelse tror jeg!

  9. Hvordan kan jeg lage en clan. Vi er 4 stk som har slått oss sammen og skal lage en clan. Men hvordan. Har hørt at man må registere en clan. Stemmer  det? Skriv in tips!!

     

     

    Takker på forhånd

     

    Vel, først finner du et KLANAVN! Deretter lager dere en hjemmeside (Klanside) som fungerer som klanens "base". Du kan bla. registrere klanen på ClanBase.Com!!

    Lykke til mvh (WarLord) & (WW) ZeZar!

     

    www.warlordclan.tk

     

    www.wwclan.tk

  10. HEi... Jeg bare lurer på om det finnes mange norske C&C generals klaner i norge.... Holder på nå og starter en selv.. men jeg bare lurer på hvor stor interesen er for dette og om det er mange å spille mot

     

     

    Tja, ikke startet enda, men vi holder på å kjøpe inn Generals slik at Klanen kan få begynt med Generals også.!

     

    www.wwclan.tk

  11. Det var dette jeg trodde. D viser bare at du verken er verdig nok eller kvalifisert til å være medlem i vår klan. Jeg ville først få svar, og deretter legge ut adressen, jeg er ikke helt lol i hodet heller, bare taktisk tenker...  :lol:

    De snakker om mail-adressen din. MAIL-adressen din! Vil du ha svar på elektrisk post må du faktisk legge ut den. :wink:

    Ikke for å klage, kjære Tåa, men jeg tror han visste det fra før

    Er du nå så sikker på det? Han har fortsatt ikke lagt den ut. Tror du ikke han ville gjort det om han hadde skjønt hva de mente? Det tror jeg! :yes:

     

    JA du har nok rett.

  12. CS er like udugelig som Preatorians, er drit lei å høre om begge delene. CS er utdatert, gammelt og rett og slett søppel.

     

    HAHAHA! sorry måtte bare si det. Har du spilt Prae (Praetorians) så mye at du har gått leu av det. Vel, det er vel bare gnålingen min. Jeg skal slutte!

  13. <font face="Times New Roman">Dere som sier at dere ikke liker Cs, dere sier ikke hva spill dere liker. Cs er et spill som er genialt i lan, på internett eller hjemme. Spillet krever ikke en bra maskin og kan derfor spilles av mange. Det finnes anti-cheat som forbedres hver dag. Spill som BF_1942 og Unreal blir du meget lei av, og du går alltid tilbake til CS. CS er det spillet det er mest utfordring å spille på internett og lan, fordi alle kan det.

     

    HAHAHA!!!! Hvorfor går man fortere lei av UT2003 eller BF 1942?? Ja det går på gamle dataer, men det er vel igrunn noe av den største grunnen til at folk fortsatt spiller det. Vel er en temmelig aktiv CS spiller, slev med god data. Påstår ikke at CS er best men heller ikke verst. Det er gøyest på LAN med sammarbeidet i takt. Vel, RTS er jo gøyest, sjekk ut disse tre spillene på Google eller noe: Praetorians, Rise of Nations ogeller Warrior Kings:Battles....

     

    Vennlig hilsen ZeZar_The (WW)

     

    www.wwclan.tk

×
×
  • Opprett ny...