Gå til innhold

Hocki

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hocki

  1. Til jul fikk jeg en ny skjerm til datamaskinen min. Det er en AOC e2343F2 med 1900x1080 oppløsning, og skjermkortet mitt er en Nvidia GTX 660 ti.

     

    Da jeg først koblet til skjermen så jeg at alt som skulle være svart var ganske grått, og alt var blekt, så jeg begynte og kalibrere fargene, kontrasten og gamma.

    Uansett hvor mye jeg stilte, både på Nvidia, Windows og skjermens innstillinger ville ikke fargene bli bedre, og jeg begynte å tro jeg hadde fått en ganske dårlig skjerm.

    Mens jeg bladde igjennom skjermens egne innstillinger slo det meg plutselig at skjermen sine menyer hadde en perfekt svartfarge. Jeg skiftet bakgrunn til helt svart og sammenlignet menyen på skjermen med skrivebordet på Windows, og riktig nok var det bare Windows sine farger som var bleke.

     

    post-227037-0-23906700-1356549859_thumb.jpg

     

     

    Jeg begynte å knote med diverse innstillinger igjen, men ingenting virket, så jeg begynte å søke på nettet etter en løsning, men fant ingen. Da jeg gikk til skrivebordet mitt igjen oppdaget jeg at det svarte var perfekt, og jeg var glad for at det var fikset.

    Men da jeg slo datamaskinen på idag var det blekt igjen. Jeg klarer ikke å fikse det, og jeg har forsøkt å oppdatere drivere, men ingenting hjelper.

    Er dette noe som ikke virker mellom skjermkortet og skjermen? Bruker HDMI-kabel.

     

     

    Edit: Alt virker fint når jeg spiller spill (Battlefield 3) eller skrur ned oppløsningen til under 1600x1050 som tilfeldigvis(?) er den samme oppløsningen som på den forrige skjermen min.

  2. Jeg planlegger og kjøpe Multioms Xishan w370e, men har en bekymring.

     

    Når Battlefield 4 kommer om et år lurer jeg på om datamaskinens grafikk kort (GTX660m) klarer å kjøre det.

    Derfor lurer jeg på om det er mulig og skifte til et kraftigere et når den tid kommer. Er dette mulig? Vil jeg støte på problemer med drivere og strømforsyningen?

    Takk for svar.

    GTX 660M sliter bra med BF3 på 1366x768 på laveste innstillinger (60 fps kan du bare glemme,) og du lurer på om det vil takle BF4?

    W370E har ikke utskiftbar grafikk, da må du over på P170E.

     

    Om du ser etter en gaming-laptop som skal fungere som desktop-erstatter vil jeg sterkt fraråde deg å kjøpe en basert på et 660M, GK107-kjernen til Nvidia egner seg ikke særlig til annet enn gaming i 1280x720 med lettdrevne spill.

    Dette har jeg vanskelig for å tro. En klassekamerat har et lignende skjermkort med bortimot samme ytelse, han kjører i 1080p på medium på rundt 50fps.

    Edit:Skrivefeil

  3. De ringte igjen... Jeg forklarte dem at jeg ikke vil ha flere samtaler, men er usikker på om jeg vil få fler. Er det noen som har erfaring med dette? Eller noen som har blitt forsøkt lurt på samme måte?

     

    Hei, jeg ble oppringt i går. Der var det en kar som ringte fra windows. Ettersom jeg jobber på telenor kundeservice skjønte jeg med en gang dette var. Så jeg løp bort og henta en annen telefon for og ta opp samtalen. Jeg satt på høytaleren og spilte "dum". Han mente datan ville crashe fordi et virus kalt "evil orm" drev og planla et angrep. For noe tull tenkte jeg.. Han ba meg holde windowsknappen nede i tillegg til en annen knapp. Etter at jeg sa jeg gjorde dette la han på. Tror han skjønte at jeg hadde på høytaler eller noe. Stakkars folk altså..

    Jeg har søkt litt rundt og har oppdaget at flere har opplevd nesten nøyaktig det samme. Nesten alltid en person med kraftig indisk aksent som sier du her et farlig virus og du må laste ned et program slik at de kan fjernstyre pc'en din.

  4. De siste 3 timene har jeg fått 3 samtaler fra et skjult nummer. Den første gangen la de på, men den andre gangen fikk jeg svar.

    En indisk dame som påsto hun var fra Windows forklarte meg at jeg hadde et stort virus på pc'n kalt "9922156" som ville "crashe" pc'n innen den neste halvtimen. Jeg forstod fort at dette var svindel ettersom Windows aldri har vert kjent med å ringe forbrukere uannmeldt, men jeg la ikke på, fordi jeg ville se hva dette gikk ut på så jeg bare spilte dum og latet som jeg gjorde det hun sa, samtidig som jeg egentlig googlet alle stikkord hun snakket om.

     

    Noe av det første hun ba meg gjøre var å gå inn på siden www.showmypc.com som er en side der du kan laste ned et program som tillater at andre maskiner kan fjernstyre din egen. Da begynte jeg og spørre om bevis på om hun var fra Windows. Hun forklarte at de ringte fra Windows kontorer i Australia. Hun forklarte at hun hadde snakket med min far på forhånd og at han sa hun skulle ringe meg. Jeg spurte hva faren min het og det skumle var at hun sa riktig. Litt forvirret ringte jeg min far etter å spurt om hun kunne ringe tilbake. Han forklarte at ingen hadde ringt han. Da hun ringte tilbake ba hun meg laste ned et nytt program som fjernet virus, som kostet "kun" kr3,726.4 (kr3,726.4 (kr3,726.4 (£400.))) Etter hun forklarte mer avbrøt jeg henne og sa "I'm running Linux". Etter dette la hun på og ringdte ikke tilbake. ;)

    Edit: Endret tittel.

    Ikke fall for sånne telefonsvindler!

×
×
  • Opprett ny...