Gå til innhold

SuperMario

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SuperMario

  1. Jeg bestilte også min fra iwill.no. De er selvsagt dyrere enn hvis du kjøper fra ebay osv. Men det har sine fordeler og kjøpe av en norsk butikk også. Jeg vet det er noen som har bestilt fra denne siden http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_502620.html?wid=21

     

    Jeg har nå benyttet telefonen i rundt 2 til 3 uker. Meget fornøyd så langt. Bor i Østfold og der har jeg like god 4G dekning som hvilken som helst annen mobil.

  2. Min erfaring så langt. Jeg har kun hatt telefonen i 2 dager.

    Førsteinntrykket er litt blandet. Telefonen har etter min mening ikke den finishen som en toppmodell bør og skal ha.

    Selv om den har en metallbakside oppleves den som plastikk. Telefonen er pen å se på, men når man går litt nøye i sømmene kan man se både antennen og andre små skavanker under lakken. Skjermen er god og jeg synes også softwaren har fått seg et løft siden G4. Jeg er veldig glad i LG og jeg har hatt mange LG telefonener men det er nok en liten nedtur i forhold til min LG v10. Den synes jeg oser av kvalitet. Skal selvsagt beholde min LG G5, men jeg håper LG tar seg sammen litt før de lager G6. De kan bedre enn dette....

    • Liker 2
  3. Verdens beste.. Det er isåfall din egen mening. Ta en titt på 9to5google og Phonearena sin review og de har et helt annet bilde. Og de tester faktisk andre merker en LG til og med!

    Hei Randeboy.

    Du ser at Tage skriver "verdens beste" med glimt i øyet?!? Det er en som er veldig fornøyd med sin LG V10 (det er jeg også). Er vel greit det?! Jeg synes det er bra noen gidder og skrive litt om LG V10 og dele sine erfaringer.

    • Liker 5
  4. Hei folkens. Et lite spørsmål. Jeg har oppe til venstre i den lille skjermen litt lys gjennomskinn (backlight). Sort fargen blir litt grå der. Du kan liksom se at det er  noe lys inn fra siden. Er deres telefon slik eller er det en feil på min?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...