Gå til innhold

Edvin94

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Edvin94

  1.  

     

     

    Gi f**** i å gi oss slike titler, og da ved siden av det (nye) bildet. Er faktisk enkelte av oss som ikke har sett de nye episodene. Men takket være sånne som deg, Joachim, så trenger jeg heller ikke å gjøre det.

    Er jo bare å la være å trykke på artikkelen. Er ikke værre enn det visst man ikke vil ha spoilere.

     

     

    Jeg har ikke lest artikkelen; klagemålet gjelder artikkeltittelen og tittelbildet, som er å finne på forsiden av nettsiden.

    Jeg er mektig imponert over at du presterte å forutse episoden ved hjelp av det lille bildet, og hint om en naken Cersei. Synes nesten du fortjener en eller annen medalje!

     

    Game of Thrones fans bør nesten kunne forutse at det i sesongfinalen kommer til å skje en tvist av morbide proporsjoner, og at spoilere vil være tilnærmet umulig å unngå ved normal nettbruk noen dager i etterkant.

    • Liker 2
  2. Hadde selv fullt realfag VG2, da hhv. R1, fysikk 1, kjemi 1 og biologi 1. Endte opp med karakterene 5,5,6,6.

    Hadde da 5 på både T1 og naturfag, selv om jeg nok burde klart 6ern. Hvor mye jobb som kreves er veldig variabelt, og går både på hvilken type person du er, og hvilken skole du går på (dessverre). Det som skal sies er at det å ta fullt realfag selvfølgelig krever MYE mer innsats enn om man velger andre fag som idrett, markedsføring osv. Det skal allikevel for en gjennomsnittlig person være fullt mulig å bestå samtlige fag med gode karakterer. Nå vet ikke jeg hvilket ambisjonsnivå du ligger på, og hvilke planer du har videre i livet, men med mindre du skal bli klinisk psykolog, advokat eller fysioterapeut er vel gode karakterer lite å spare på uten realfagskompetanse uansett?

     

    Endte totalt opp med 5.1 i snitt fra VGS

  3. Hadde du mange venner med når du reiste til millitæret? Dere er vel blitt en godt sammensveiset gjeng der? Jeg tror at du vil få nye venner uansett hvor du drar. Bare tenk at svært mange er i samme situasjon som deg :) Nå skal jeg i militæret neste år, så vet mindre enn deg om studentlivet, men tenkte det var bedre med et svar fra meg enn om ingen hadde svart :)

     

    Sikkert er det i alle fall at det vil være mange med like interesser som deg uansett hvilket universitet du velger ;)

     

    Hadde jeg hatt ditt snitt tror jeg at jeg ville prøvd å vri tankegangen mer i mot at snitt ikke er en hindring, Du kommer inn på det du vil, så hva vil du? :D

     

    Jeg tror du kommer til å få det supert uansett hvilket universitet du velger ^^

  4. Hvert år krever livsstilssykdommer svært mange liv i hele verden. Dette er sykdommer som en som driver med ekstremsport har liten sjanse for å få, i og med at en seriøs utøver vil både trene mye og spise riktig. Risikoen for å dø av ulike former for ekstremsport er svært forskjellig, og kommer an på mange faktorer som erfaring, og gren. En fornuftig ekstremsportutøver vil kjenne sitt eget erfaringsnivå, og velge utfordringer som han kan overkomme.

     

    Det du sier om at de ikke har respekt for eget og etterlattes liv er jeg svært uenig i. Det er klart at det er noen personer som drar sporten litt for langt, og utenfor sine komfortgrenser, men de fleste av oss vet jo når en bør stoppe. En av hovedgrunnene til å drive med ekstremsport er å få glede i livet, for uten glede - hva er da vitsen med å leve?

     

    En person som har funnet glede gjennom for eksempel ekstremsport vil helt klart verdsette livet høyt, og de fleste jeg kjenner som driver med ekstremsport sprer svært mye glede blant andre. En som sitter hjemme på datamaskinen hele uka, vil glede seg selv, og ingen andre - Er ikke det mer egoistisk?

     

    Jeg mener at det er viktigst å gjøre det beste ut av den tiden vi har her på jorda, og at mennesker skal få lov til å gjøre det de vil dersom det ikke skader noen andre. Jeg synes det er meningsløst at utenforstående skal kritisere andre for at de har det gøy, og gjør det de vil. Det blir usaklig kritikk som ikke gagner noen.

    • Liker 4
  5. Dette spillet har sært god støtte for ratt og pedaler. Spiller selv med mitt Logitech G27, og har full manuellgir med 12 gir og clutch. I mine øyne er dette et helt greit spill som leverer det det lover - en lastebilsimulator, men dessverre er det også alt. De første timene er morsomme, men pengene og erfaringspoengene kom i mine øyne litt sakte, og det hele ble litt ensformig. Av en eller annen grunn har også truckene fartssperre på 90 km/t, noe som gjør at du blir ganske skuffa det øyeblikket du har samlet nok penger til å oppgradere motoren bare for å finne ut at det ikke utgjør noen forskjell. Ikke misforstå - jeg likte spillet, og hvis du er litt motorfrelst kan du ha god glede av dette i noen timer :)

     

    Som det forrige spillet kommer det nok til å komme en del mods til dette også hvor man for eksempel kan laste ned nye veier, trucker og laster - samt fysikkopdateringer :wee:

  6. Rotaderp er helt enig i det du sier :) gikk litt fort i svingene, men ja, mente steroider, mange på min alder som begynner med det med en gang de begynner å trene, og tenker at kosttilskudd og slikt er det aller viktigste.

     

    Personlig mener jeg at det viktigste er å få gode rutiner både for kosthold og trening. Som sagt er jeg ikke så dreven på temaet, så flott at vi fikk litt eksperthjelp fra deg ^^

  7. Heisann.

    Jeg kan si det slik at jeg ikke er noen ekspert på temaet på noe vis, men har drevet med fotball i 13 år, og trener nå målrettet med styrke/muskelbygging på treningsstudio. Har hatt temmelig merkbar framgang på de 6 ukene jeg nå har trent aktivt, og har gått opp 3 kilo. Jeg er spinkel bygd, og har alltid vært det, men er nå som sagt gått opp 3 kilo. Hva mat angår, spiser jeg generelt sett mye av alt. Prøver å ta noen ekstra måltider med trege karbohydrater (havregryn er en vinner) og generelt sett spise mye. Har oppdaget at det aller viktigste er å få i seg litt kjappe karbohydrater rett etter trening (frukt ol. og gjerne litt nøtter)

     

    Kylling er bra, og fisk, og for ekstra kalorier kan nøtter anbefales. Du kan lære enormt mye av å lese denne treningsguiden fra TN, som er den jeg har fulgt:

     

    https://www.tn.no/assets/content/file/RYP_Magasin_0712_web.pdf

     

    Hvor gammel er du? Husk at det viktigste er å trene og føle seg bra med seg selv, leve sunt og så vil resultatene komme. Alt for mange som kaster bort helsa si på "hjelpemidler" innen kroppsbyggingsmiljøet. Spis sunt, og vent med kosttilskudd til du merker at du stagnerer. Det er da det er på tide å begynne med noe nytt :)

  8. Hei,

     

    denne må først legges inn på pcen, og deretter eventuelt konverteres til ett format som Ipad støtter, som kan gjøres ved flere programmer på pcen. Støttede formater er .M4V, .MP4, og .MOV formater. Bare søk på convert movie to ipad, og du vil finne konverterere som er spesielt laget for denne jobben.

     

    Eventuelt kan du kjøpe appen AVplayerHD som jeg personlig er svært fornøyd med, og deretter ta videoen via pcen -> itunes -> til mappa til AVplayer, denne støtter svært mange videoformater. Du finner mappa under programmer på din ipad i Itunes.

×
×
  • Opprett ny...