Gå til innhold

Ut på tur

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ut på tur

  1. Jeg bruker både PC og MAC, men jeg ser at Intel dessverre er langt etter Apple her. Har kjøpt meg ny Mac Mini med M1 prosessor og du behøver ikke være "Apple fantast" for å se at dette er fremtiden. Har som en over her skriver enda ikke hørt vifta etter 2 mnd bruk. Fantastisk ytelse i forhold til pris, og stabiliteten er suverent bra. Det Apple har gjort med sin nye Apple Silicon er den største tekniske endringen vi har sett de siste 10 årene...

  2. Vekker gamle minner fra Commodore 64 og kasettspiller ja :-) Har hørt på mye slikt "gnål" rundt 1985 - Husker copyrightbeskyttelsen på noen av kasettene med spill var at man hadde justert hvordan lydhodet var justert, slik at det nyttet ikke å ta kopi av spillene på en vanlig dobeltdecker kasettspiller (som jeg hadde), uten å samtidig å justere lydhodene med en liten skrutrekker... Husker det kom et program "Turbotape" som effektiviserte kasettspilleren noe enormt mht lastetid.

    Morsomme tider...

    • Liker 1
  3. Har selv 2 av de nettbrett som testes og har prød et par til, denne kåringen syntes jeg ikke yter rettferdighet til Nexus 7 - det er mye brett for pengene og perfekt format for film. Samsung galaxy brettene er overvurdert i denne testen etter min mening. IPad 3 (og sikkert 4) er meget gode brett, men begge litt for tunge for å holde i hånde og lese ebøker. - f.eks. via Kindle appen - der er Nexus 7 genialt bra.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...