Gå til innhold

Blyantkvesser

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blyantkvesser

  1. Hei, det nærmer seg jul og tenkte derfor å ønske meg et nytt par med hodetelefoner som gave. Prisen jeg har sett meg ut er vel rundt 1500, men det gjør ikke noe om den er litt over.

     

    Noen av de tingene som er viktig er:

     

    - (Selvfølgelig) God kvalitet når det kommer til både lydbildet og konstruksjon

    - Dekker hele ørene

    - Behagelige å bruke over lengre perioder

    - Tiltrekkende design, trenger ikke å være kjempepent men burde ikke være stygt.

     

    Hodetelefonene skal for det meste brukes til å høre på musikk via PCen og mobilen. Musikken jeg hører på er variert. Det går mye i rap og electronica, men også en del indierock og pop.

    Kommer til å bruke de mest til musikk, men blir sikkert litt spilling. 80% musikk, 20% spilling.

     

    De burde også være nokså tilgjenglig mtp. nett-og fysiske butikker, ikke et produkt som man bare får hos et par spesielle nettbutikker.

     

    Har lett litt rundt selv og kom over Bose AE2i, som virket som en ganske god allrounder med greit og behagelig design: http://www.prisjakt....ct.php?p=924741

     

    ae2_headphones_bl_lg.jpg

     

    Håper dette gir et greit inntrykk over mine behov, bare spørr hvis det er noe mer dere lurer på, og takk for svar på forhånd! Håper på noen gode forslag og innspill!

  2. Har sett litt på Xperia S, ettersom den har både et pent utseende og gode specs til en fin pris. Men en ting jeg stusser litt på med den er hvordan hardware/touch-knappene er. Prøvde den selv litt på Elkjøp, og der var knappene veldig uresponsive og det tok flere trykk før de gjorde som de skulle. Har også sett noen videoer hvor folk slet med det samme. Opplever dere det samme, eller er det noe gale med de jeg har sett og prøvd?

  3. Hvis du vil ha noe som er minst like raskt og smooth som iPhone kan man kanskje anbefale Windows Phone, som også er noe helt annet enn iOS. Nokia Lumia 800 eller Lumia 900 har begge Windows Phone og en fantastisk kvalitetsfølelse. De er skjært ut i et stykke plast, og ligger utrolig godt i hånden, ettersom den er tung. Men hvis du vil ha Android kan vel One S eller One X være noe, og kanskje Sony Xperia P, som er laget i aluminium.

  4. Takk for langt og bra innlegg!

     

    Tviler på at det med ruteren blir noe problem ettersom vi ikke har ruter fra Telenor. Det du sier om firmwaren dog, var det jeg var redd for. Hvis det er en firmware med bare noen småfikser er ikke det så veldig gale, men hvis den norske versjonen ikke vil oppdateres til Jelly Bean og andre framtidige Android-oppdateringer frister det ikke noe særlig med en P1.

  5. Etter at Lumiaen tok dagen etter bare et halvt år er det på tide med ny mobil. Ettersom det bare er rundt 5-6 måneder siden jeg brukte nesten 4000 på en Lumia så har jeg ikke tenkt til å bruke noe spesielt mer enn 3000 kroner på en ny mobil.

     

    Etter litt research har jeg sett meg ut Sonys Xperia P og Huawei Ascend P1. Begge ligger rett under 3000 grensa, og har greie spesifikasjoner til prisen. Jeg lurer derfor på hva folk mener er det beste valget mellom de to?

     

     

    xperia-p-silver-486x489.png

     

     

    Noen fordeler med Xperia P er:

    - Bedre og mer lyssterk skjerm enn P1

    - Bakdel i aluminium som gir kvalitetsfølelse

    - HDMI-utgang

     

     

    Huawei_Ascend_P1_65801a.jpg

     

    Noen fordeler med Huawei Ascend P1

    - Kraftigere prossessor

    - Større skjerm

    - Stock Ice Cream Sandwich

    - SD-kort

     

    En annen fordel ved Xperiaen er vel at jeg føler meg mer trygg når det kommer til oppdateringer hos Sony enn jeg gjør med Huawei.

     

    Alt i alt så syntes jeg Xperiaen leverer en mer helhetlig pakke når det kommer til både design og kvalitet, mens Huawei gir mest for pengene.

     

    Hva mener dere? Har du noen andre forslag? Det er bare å poste!

  6. Er det bare hos meg, eller er det flere som har erfart at man må nødt til å ha på mobilnettet/3Gen for å motta MMS? Når jeg har det slått av og mottar en MMS kommer det bare opp en link hvor det står Hent medieinnhold, men når jeg trykker på den skjer det ingenting..

  7. Da klarte jeg selvfølgelig å miste Lumiaen rett ned på hard asfalt. Skjermen fikk en sprekk øverst, men telefonen er helt som før sett bort fra det. Skal sende den til NetonNet iløpet av neste uke. Hvor mye tror dere det vil koste å fikse glasset?

  8. Har nå endelig klart å få MMS til å funke! Takker til brukeren som tipset om å laste ned Oppset av nettverk på Marketplace, funket flott!

     

    Vil legge til at jeg også merker at den har veldig dårlig batteri, men vi får bare vente på neste update.

  9. Noen andre som ikke klarer å sende MMS med djuice/telenor? Klarte ikke å koble til mobilnettet først, men gikk inn på telenor sin nettside og brukte oppsettet der til å koble til mobilnettet. MMS har samme oppset som mobilnettet, men det går fortsatt ikke an å sende eller motta.

  10. Da har jeg fått telefonene og lekt meg litt med den! Er kjempefornlyd og syntes den fungerer perfekt. Eneste jeg syntes er litt kjipt er skjermen. Den har flotte farger og fantastisk dyp svart, men den ser litt "skitten" ut. Er dette pen-tile?

×
×
  • Opprett ny...