Gå til innhold

Fokka

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fokka

  1. Helt ærlig så er det såpass lenge siden at jeg ikke husker helt hvordan jeg fikk gjort det, men husker bare at jeg meldte skiltene stjålet også leverte jeg de inn.. men nå er jeg helt sikker på at den aldri kommer til og bli funnet igjen, vett ikke helt hvordan ting kan gå visst politiet finner bilen på bunnen av vannet om 10 år og skiltene som står på bilen er meldt stjålet men ikke bilen.. ?

    Har du ikke vognkort så må en vel bare melde det pluss skiltene stjålet.. ? 

    Får håpe noen andre har noen bedre forslag som kan funke, men du kan se på muligheten visst ingenting ant funker.. Får de kan virkelig være vanskelige til tider, særlig når ting er litt midt i mellom politiet og veivesenet, helt på trynet til tider. 

    • Liker 2
  2. Hei, tenkte tiden var inne for og kjøpe ny pc nå da den gamle ikke holder følge lenger.

     

    Er en rein gamer pc jeg trenger, blir så og si ikke brukt til andre ting.

     

    Men en stund siden jeg har følget med på hardware fronten og føler jeg blir litt forvirret av og lese så mye frem og tilbake.

     

     

    Max pris må vel være rett rundt 17k tenker jeg, kan nok legge på litt visst det lønner seg.

     

     

    Har sett på denne: https://www.komplett.no/product/11445/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-gamer-premium-a180?offerId=KOMPLETT-310-11445#productinfo

     

    Og er den så gal i pris? Ser det er litt dårlig hastighet på ram men er det noe krise? Og ja den store amd/intel diskusjonen er litt vanskelig, føler folk sier amd er dårlig på spill men tester jeg har sett så er dette med 5-10 fps på noen få titler?

     

    Så trenger hjelp til og sette sammen en grei pc, gjerne en amd eller intel.. har bygd en del pc'er før så kan gjerne gjøre det også, men tenkte kanskje at med div salg denne uken så lønner det seg kanskje bare og kjøpe ei pakke?

  3. Hey, trenger litt hjelp med oppgradering av pc'en  :wee:
    Siden jeg ikke har følgt med på markedet i det siste så tenkte jeg kanskje dere kunne hjelpe litt med hva som er greit og kjøpe :)

    Maskinen min nå er :
     

    Case:  Cooler Master HAF 922 Midi Tower

    Hovedkort: Asus av noe slag.

    Cpu: Intel core i5-2500k 3.30ghz

    Skjermkort: Sapphire Radeon HD 7950 3gb

    Strømforsyning: Corsair tx750W

    Ram: Crucial BallistiX Sport DDR3 16gb

     

    Pris vett jeg ikke helt siden jeg ikke følger med på markedet lenger, så bare og sette sammen noe som kan funke fint sammen til en grei pris.. gjerne under 7 visst mulig, men kan gå over også visst det er nødvendig. :hmm:

  4. Ja, så må folk skjønne hva en alpha er også, det er et spill som ikke er ferdig.:)

    Så liker du ikke hvordan det er nå, nei så vent til det er ferdig utviklet og ta en titt på animasjoner osv da.

     

    Men folk som klager over hvor lite de har klart og gjøre på denne tiden med SA har vel ikke peilling på hvor lenge det tar og utvikle et bra spill... Er en grunn til at Dean "Rocket" gikk ut og sa at han ikke anbefalte folk og kjøpe seg inn i Alpha.

  5. Joda, jeg har også opplevd å ikke bli truffet ved flere anledninger av folk som ikke har snøring, men ikke løpende mellom seks gærninger i flere minutter mens kulene flyr høyre og venstre. Samtidig som temperaturmåleren blinker gult og debug monitoren antagelivis er hacket inn. Det hele ser svært suspekt ut.

     

    Men han cheater ikke nå lenger uansett, for etter rocket fikset tempmåleren, for er tålig sikker på at alle cheats som er ute til Dayz påvirker den, med mindre det er kommet en ny en de 3 siste timene.

     

    Men ikke så mange som tenker på at han spiller som regel på noen av de største serverene som er ute blant Dayz community, og veldig rart at ingen admin har merket en ting..

    For er veldig sikker på at noen har sjekket han etter det blei så mye grining.

     

     

     

    Og 90% av de som sa han jukset til og begynne med var små youtubere som var ville etter oppmerksomhet.

     

     

    Ekstremt trøtt, så sikkert mye skrivefeil. :)

×
×
  • Opprett ny...