Gå til innhold

Bmx123

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bmx123

  1. Herregud har dere enda ikke fattet at denne kommer til å blir lever i slutten av Mars.. WOW Godt gjort.

     

    Uff, folk har sine forhåpninger for svarte fuckings helvette! Vanvittig kult å se en av Diskusjons.no mest aktive brukere rakke ned på andre, vi har alle våre forhåpninger og det var faktisk bekreftet 25. februar, derfor tror forbrukerene at det er 100% sikkert at selgerene har bekreftet vareleveranse den dagen. Makan til noe dritt folk rundt omkring.

     

    Jeg appellerer til litt intligens ut i fra hva som er skrevet ca 25 ganger i tråden allerede..... At du og forumtrollet over her ikke fatter dette sier i grunn alt om dere selv... BMX 123 er ikke en gang int i denne telefonen og har allerede rakket ned på den i sin egen tråd Samsung X 2 og er på hugget etter meg da jeg har stilt noen kritiske spørsmål i hans tråd som han selv ikke klarer å svare på :roll: Å fortsatt spørre om denne telefonen blir levert i Feb blir litt for dumt da dette er motsatt bekreftet flere ganger her inne.......

    Må nok gjenta dette en gang til Jada-jada! Jeg VAR interessert i denne telefonen, men når man finner noe som egner seg bedre til sine behov, så velger man som regel dette. Det hjelper lite også når du skal presse ned forventningene til andre. Du parkerer deg selv.. Shit! Glemte jeg å svare på spørsmålene dine?! OMG! Skriv de på nytt i den herlige tråden, så skal jeg svare på dem.

    • Liker 2
  2. Herregud har dere enda ikke fattet at denne kommer til å blir lever i slutten av Mars.. WOW Godt gjort.

    Jada-jada, jeg synes skikkelig synd på deg! :yes: Jeg beklager at du må rakne ned andre for å styrke selvtilliten din, men det er ikke slik det fungerer. Hvis du skal bare komme med negative kommentarer kan du holde deg til noe annet. ;)

    • Liker 2
  3. Dette må jeg si var veldig voksent av deg.. Beklager at jeg foretrekker en mobil som oppfyller mine behov enda mer. Du kan søke opp ordet funker på google, hvis det er vanskelig å forstå. Jeg sier det er en god skjerm, men det finnes bedre. :tease: Jeg har ikke sagt at skjermen er bedre på Samsungen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...