Gå til innhold

walowizard

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av walowizard

  1. Attest skal skrives av arbeidsgiver.. En attest skal minimun innehold hvor lenge du har vært ansatt, stillingsbeskrivelsen og arbeidsoppgaver under arbeidsforholdet.

     

    Alt annet er bonus - og årsaken til at vi har referanser.

     

    Jeg ville heller ikke skrevet en slik attest på egenhånd hvor jeg åpenlyst forsøker dytte inn så mye positivt som mulig, det ser ikke helt bra ut og jeg ville nok vært mistenksom på om du hadde forfalsket attesten. Da ville jeg heller spurt om attest + et eget skriv om hvordan du har håndtert arbeidsoppgavene under arbeidsforholdet.

  2. Ikke betal.

     

    Har vært del av en lignende konflikt med arbeidsgiver tidligere, tok konflikten og har ikke angret ett sekund i etterkant.

     

    Som ansatt har du mange rettigheter, og stå økonomisk ansvarlig for uhell med arbeidsutstyret er ikke en av dem.

     

    Forresten, hvor mange timer kan du ende opp bak rattet på en travel dag? Om du er ut og inn av bilen i 4 1/2 time er du jo berørt av kjøre og hviletidsbestemmelsene.

  3. Feil gjort av de ansatte som fører til kostnader for bedriften kalles driftskostnader, med mindre det er gjort med grov uaktsomhet.

     

    Det at dere bruker to forskjellige biler til utkjøring gjør risikoen for denne type feil enda større, det er arbeidsgiver fullstendig klar over.

     

    Tipper uhellet har oppstått tidligere og han er lei av de uforutsette kostnadene, men at du skal betale er bare tull.

  4. Tips: Sjekk helligdager i det landet du/dere skal reise til.

     

    Gikk nylig på en smell da jeg og fruen skulle på shopping i Krakow og den dagen vi hadde viet til nettopp dette var alt stengt på grunn av frigjøringsdagen.

     

    Tips: La et ekstra bankkort ligge i kofferten. Du vet aldri hva som kan skje på reise, alt fra ran til at minibanken sluker kortet ditt av ukjente grunner. Uten bankkort, uten penger - uten penger, ingen morro.

  5. Som overskriften tilsier er jeg interessert i reisemål rundt om i Europa.

     

    Ikke alltid like lett og finne relevant informasjon på nettet om gode reisemål med bra shoppingmuligheter når journalistene som oftest er i 60-års alderen og kaller steder med én daglivarebutikk og én skredder for et shopping mekka. :nei:

     

    Skriv gjerne opp hvilket hotell du/dere booket.

     

    (Sider som Hotels.com og andre bookingsider har ofte en stor grad av sensur, og man får sjeldent det ærlig bilde av hotellet og kvaliteten.)

     

     

    Sted?

    Hotell?

    Prisnivå?

  6. Hei, jeg har også problemer med dette her.

    Men jeg har noe litt annerledes, det er bare min venstre side som stikker ut og plager meg veldig. "Utstikkelsen" er ikke så enorm som de bildene du ser på google osv men det er veldig tydelig hvis man først ser den og ihvertfall fra perspektivet ovenfra.

     

    Lurer på i hvor stor grad deres tilfeller var, fordi jeg gikk faktisk til legen i dag og spurte om dette her og han sa at det er veldig lite i forhold til de store pectus carinatum tilfellene. Han var derfor litt tvilsom og mente til slutt personlig at det ikke var verdt å ta en operasjon. Jeg lurer på hvorfor... Skal til second-opinion thorax kirurg innen 3 måneder, men det jeg lurte på var om dere tror at siden problemet er at de lurer på om det rett og slett er verdt det, så kan det vel bare være like enkelt som å dra til usa og gjøre operasjonen der for der gjør de det for pengene..

     

    http://grenselandet.wordpress.com/2009/08/04/hva-er-galt-med-meg/

     

    Har altså pectus carinatum på en side av brystet.. Det er sånn ca det er som henne sitt (jeg er gutt)

     

     

    Postet av anonym: 4a77c0a2bda6704cf0bf97b563d7a1ff

     

    Postet av anonym: 4a77c0a2bda6704cf0bf97b563d7a1ff

     

     

    Om det plager deg burde du absolutt gjennføre en slik operasjon, det vil ikke gå vekk av seg selv. Jeg gikk gjennom samme greien nå i vår/sommer og er kjempe fornøyd.

     

    Stod riktignok på venteliste i 1 1/2 år. Men ventetiden varierer i forhold til alder,kapasitet osv. Husker at jeg vurderte og få det gjort i utlandet, men det koster MASSE penger og du vil ikke kunne få tak i kirurgen om noe skulle gå galt i etterkant.

     

    Send en melding om du/dere vil vite noe mer rundt dette. Jeg er en av veldig få som har gjennomgått den "nye" typen operasjon, som viser seg og være svært bra.

  7. Så bra. Fortsatt fornøyd eller? Slet med smerter om natten jeg og, men det forsvant. Men er fortsatt et unehag i brystet noen ganger. Spessielt når jeg ligger på siden.

     

     

    Fortsatt strålende fornyød! Eneste forskjellen på meg og en som er født uten dette, er at jeg har et arr over brystet. Utrolig mange som er nysgjerrig på hva som har skjedd når de ser arret.. finner jo selvfølgelig på en morsom historie ;P Den virkelig historien er ikke like spennende! heheh

     

    Alt i alt, ville jeg gjort dette om igjen 10 ganger om jeg var nødt til det!

  8. Hey, hvordan går det? Fortsatt bra?:)

     

     

    Litt sent svar, men sommeren er her! :p hehe

     

     

    Det går forsovet greit, har fortsatt litt vondt om natten og sånne ting.. Skal til kontroll om 1-2 uker for å se om den titan stangen har løsnet på den ene siden, om den har det er det ingen krise for selve slutt resultatet, den hadde bare som hensikt og holde alt på plass før det grodde sammen.. så det blir jo litt spennende og se!

     

    Om det er andre som skal gjennom noe slikt inngrep eller som vurderer dette? Gi en lyd så kan jeg svare på ting dere lurer på

  9. Jeg er kjempe fornøyd med hvordan det ser ut nå, men fortsatt litt redd for at det ikke skal gro sammen slik det er meningen. I og med at brystmusklene har blitt "fjernet" eller skyvet til siden under operasjonen så er jo de helt på trynet, så jeg gleder meg til jeg kan trene igjen !

     

    De har forresten ikke brukt noen tråd til og sy igjen såret med, så om et år eller to så vil jeg tro at såret nesten ikke er synlig i det hele tatt.. det er jo kanon !

     

    Er jo snart helt av alle smerstestillende, men i dag merket jeg det litt når jeg våknet.. men sånn er det vel bare noen dager..

  10. SÅnn, da var jeg back home fra Haukeland !

     

    Operasjonen gikk utrolig bra, jeg er helt sjokkert over hvor flink de har vært.

     

    Ble kjørt ned litt før kl 10 på onsdag, og våknet igjen rundt kl 16 senere på dagen, den tok noe lengre tid enn hva de hadde regnet med, men alt gikk etter planen.

     

    Satt inn sånn epidural i ryggen før jeg ble lagt i narkosen, noe som var helt supert.. kjente så og si ingen smerte etter operasjonen før den ble tatt ut på lørdag / søndag .

     

    Hadde litt smerter i overgangen til smertestillinde i form av tabletter, men ble skrevet ut i går kveld. Nå venter 2 mndr med sykemelding.

     

    Selve slutt resultatet er jo umulig of forutse, er fortsatt hoven og har et par ribbeinsbrudd som skal gro..

  11. Så bra, du får huske å fortelle hvordan det går etter opprasjonen da. Veldig spennede og høre om det. Er jo ikke alle som har blitt født med dette.

     

     

    Skal gjøre det, hører sikkert noe neste helg kanskje.. er sikkert rimelig gone de første dagene :p

     

    Nei, vi er en ganske eksklusiv gruppe !

  12. Haha, leste på wikipedia nå. Har heldigvis ingen av de greiene. Grattis, gleder du deg? Hvilket sykehus skal du oppereres på? Husk å ta før etter bilde;)

     

     

    Skal opereres på Haukeland i Bergen. Gleder meg skikkelig! Selvfølgelig skal jeg ha en liten photoshoot før og etter. Bye bye t-shirt i solen !

  13. Hmm, hva slags sykdommer da?

     

     

    Some children with pectus carinatum also have scoliosis (curvature of the spine). Some have mitral valve prolapse, a condition in which the heart mitral valve functions abnormally. Connective tissue disorders involving structural abnormalities of the major blood vessels and heart valves are also seen. Although rarely seen, some children have other connective tissue disorders, including arthritis, visual impairment and healing impairment

     

    Det er hovedsaklig problemer med hjerte og lunger.

     

    Tror jeg har lest litt for mye om dette nå, haha :p Skal under kniven på Onsdag !

  14. Har også dette, men det er ikke synlig nok til at jeg kommer til å gjøre noe med det. Tror ikke folk ser det om jeg går i bar overkropp, så det er bare venner som nevner noe om det (selv om det er de som er mest irriterende).

     

    Noen som vet hvordan man får dette? Oppdaget plutselig på ungdomsskolen at jeg hadde det (viste ikke hva det var før jeg var hos legen), oppdaget det rett etter at en kamerat hadde "knekt" opp ryggen min, så vi har alltid lagt skylda på det. Men hvor sannsynlig er det egentlig?

     

     

    Dett er noe du er født med. Dvs at kroppen har laget for mye brusk/bein akkurat under der hvor "bryst platene" møtes, som gjør at den ene siden ligger høyere enn den andre.

  15. jeg har SYYKT stort et -.- men som sagt mor vill ikke la meg ta sånn kirurgisk inngrep :p

     

     

    Om du ikke får lov nå kan du alltids ta det etter fyllte 18 år.

     

    Det er faktisk et par gode argumenter for og gjennomføre disse operasjonene.

     

    Nå vet ikke jeg om du har innover ("Pectus excavatum") eller utover ("Pectus carinatum) men inngrepene ved det første er ikke så gale.

     

    Nedsatt lungekapasitet,hjertefeil og dårlig selvbilde er svært vanlig hos folk som har dette. Tror nok om du diskuterer dette på en saklig måte med din mor at kanskje du får et annet svar.

     

    Selve operasjonen koster ikke en krone, men ventelisten er lang.

     

     

    Fra Wikipedia:

     

    People with pectus carinatum usually develop normal hearts and lungs, but the deformity may prevent these from functioning optimally. In moderate to severe cases of pectus carinatum, the chest wall is rigidly held in an outward position. Thus, respirations are inefficient and the individual needs to use the diaphragm and accessory muscles for respiration, rather than normal chest muscles, during strenuous exercise. This negatively affects gas exchange and causes a decrease in stamina. Children with pectus deformities often tire sooner than their peers, due to shortness of breath and fatigue. Commonly concurrent is mild to moderate asthma.

     

    Pectus deformities usually become more severe during adolescent growth years and may worsen throughout adult life. The secondary effects, such as scoliosis and cardiovascular and pulmonary conditions, may worsen with advancing age.

×
×
  • Opprett ny...