Gå til innhold

Snorre123

Medlemmer
  • Innlegg

    1 658
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snorre123

  1. Heisann. Etter å ha blitt frastjålet min Acer 4810T, trenger jeg en ny laptop, som må være på plass til neste semester begynner i august. Var meget fornøyd med 4810T, eneste jeg av og til savnet var bedre grafikkort, ift. litt 3d-modellering og spill. Lang batteritid og grei hastighet er de viktigste kriteriene.

    Kom akkurat over 4820TG som virker midt i blinken. Lurte derfor på om noen har noe erfaringer med denne maskinen, og/eller andre forslag til passende maskin.

  2. Jeg fant en omgjøringstabell som er for hele sulamitten på internett for litt siden. Det var alt fra cm til meter. Og Kvadratmeter til kvadratdesimeter.

     

    Noen som har en link? Kan ikke finne den.

     

    Tusen takk :)

     

    Bedre å lære seg hvordan det faktisk fungerer isteden for å pugge en tabell. 'Kvadrat' vil si at du opphøyer i 2. Desi betyr en tidel. Skal du gjøre om fra kvadratmeter til kvadratdesimeter så må du gange med (1/10)^2, dvs. dele på hundre.

  3. Tviler litt på at oppgaven er slik det blir formulert seg, men tolker det likegodt at Lise hver måned får (i tillegg til det hun har) 3 ganger det hun har. Rekursivt kan det settes opp:

     

    s[0] = 1kr

    s[n] = s[n-1] + 3*s[n-1] ( = 4s[n-1] )

     

    s[1] = 1 + 3*1 = 4

    s[2] = 4 + 3*4 = 16

    s[3] = 16 + 3*16 = 64

    ...

    -> s[n] = 4s[n-1] = 4^n

     

    Som gir oss 4^x, der x er antall måneder, som svar.

     

     

    Men, siden det er snakk om matte 1p er det kanskje mer naturlig at det er summen Lise har som tredobler seg hver måned. Det gir oss ganske rett frem 3^x (går igjen utifra at en starter på måned x = 0). Evt. kan det tolkes at det er snakk om en rekke, der hun hver måned får tre ganger mer enn det hun fikk sist måned (og en antar at hun har _fått_ 1kronen første måneden (blir da slik endrebjorsvik har satt det opp).

     

    Skriv oppgaven slik den er formulert i oppgaveteksten, så får du nok svaret du leter etter, Schnell.

  4. Er desverre i lignende posisjon som flere i tråden, virker som om Netshop sliter om dagen. Sendte inn min defekte laptop (en Zepto 6214W) for over en måned siden, men har fått så og si ingen statusrapport eller andre indikasjoner om at returprosessen går som den skal (det er for eksempel ikke registrert på siden dems).

    Mails jeg har sendt inn har heller ikke blitt besvart, så enten er de underbemannet så det holder, eller så gjør de bare en utrolig dårlig jobb om dagen. Er også redd for at sommer og evt. fellesferier ikke nødvendigvis kommer til å ha positiv effekt på servicen (iallefall i forbindelse med support og retur, da det tydeligvis er der det glipper) i tiden fremover..

    Skjerpings Netshop, det er spessielt irriterende å lese at folk som bestiller produkter fortsatt får super responstid, med pakken registrert og sendt på under en time, når det står så utrolig ille til i support/retur-avdelingen.

  5. ehh.... er litt n00b så forklar litt nærmere, hva er DKP? og Decursive? og instance?

    6211100[/snapback]

     

    DKP er poeng du får for å være med i store huler som Molten Core, Blackwing Lair etc.

    De fleste guilds gir 2dkp poeng pr. boss.

     

    Når det er noen items som dropper, kan den med mest dkp først bestemme om de vil ha det itemet eller ikke.

     

    Decursive er en addon for mage som gjør ting litt enklere for andre.

     

    Tror du (jhj) bør lese litt om DKP. Selv om dere i din guild får 2dkp per boss og den med høyest dkp får tilslag, er det ikke nødvendigvis slik alle DKP-system fungerer. WoWwiki er en fin side.

     

    Ang decursive så er det flere klasser enn mages som kan ha nytte av denne modde; druider, prester, paladins og shamans kan også bruke den til å ta bort debuffs på hele raidet ved å spamme en knapp.

  6. Paladiner er fine som healere/buffere, men skal man fokusere på PvP, er ikke akkurat paladins kjappe og effektive. Selvfølgelig, man kan jo stå vakt ved basene i AB og rope på hjelp.

    5737120[/snapback]

     

    ingen andre karakterer som kan måle seg med paladin i pvp. cleanse som tar bort alt av magic, posion og diseases, mana-effektive heals, ranged stun (2 om man speccer 31 retrib), skjold som gjør en medspiller immun mot all fysisk skade, mana-billige men kraftige buffs kombinert med en overlegen overlevelsesevne gjør paladin til den klart beste PvP supportklassen. men klart, ikke alle trives i supporter-rollen, og om man vil gjøre maks dps bør man styre unna.

     

    edit: typo

×
×
  • Opprett ny...