Gå til innhold

Mikaeru

Medlemmer
  • Innlegg

    225
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mikaeru

  1. Er det lov for nybegynnere å poste her også, eller?

     

    Fantastisk mye bra her, skulle ønske jeg havnet på samme nivå som flere av dere i fremtiden. Her er vel mitt eneste ordentlig forsøk på tegning. brukte lang tid, så har faktisk lagt litt arbeid i det, selv om det ikke ser sånn ut. :D

     

    post-226529-0-69740200-1343422175_thumb.png

     

     

    post-226529-0-98267300-1343422199_thumb.png

     

     

    Det skal være Fizz, fra spillet League of Legends. har hermet etter "tundra fizz" skinnet. :)

     

    Som sagt, mye tøft her. Keep up the good work! ^^

  2. Tok piercing (ring i underleppa) for noen uker siden, og sitter nå alt og leker med tanken på enda en piercing. Kjempe fornøyd med denne jeg har nå, og vil påstå det ser veldig greit ut.

     

    Spørsmålet mitt er, er det noen spesielle piercinger som "komplimenterer" slash går hånd i hånd med leppe ring? Ut i fra hva jeg har sett selv, så virker jo piercing i øyenbrynet det mest normale, som også er det jeg har tenkt mest på.

     

    Side-spørsmål: Piercing i nesa (ikke septum) greit for menn også, eller for feminint?

  3. Holder med de her som sier de liker singellivet. Resultatet av de to siste kjærlighetsforsøkene mine tar jeg som ett tegn på at jeg burde fokusere mer på skole. Er liksom så rart å sitte her og ha kjempelyst til å ha kjæreste, samtidig som jeg virkelig ikke vil. :p

     

    Første jenta synes jeg var kjempe søt, og hadde begynt å få litt øye for. La ann / snakket med henne, jeg spurte om jeg kunne kysse henne, hun kysset meg og deretter sa at hun hadde kjæreste.

     

    Andre kommer jeg kjempegodt overens med. Fantastisk vennskap som hjerte mitt desverre ville skulle være noe annet. presterte å gi henne orkideer, og fikk "det kommer aldri til å skje" som svar.

     

    Utrolig dumt av meg, men kan ikke si jeg har gjort annet enn å følge hjertet.

    Morsom tråd å følge med på forresten, mye søtt her. (:

    • Liker 1
  4. Kom akkurat på ett spill jeg spilte når jeg var barn, som jeg syntes var morro.

     

    Jeg husker faktisk ikke hvordan typen vi styrer ser ut, eller hvordan spillet ser ut.

    Det eneste jeg husker er at spillet er sett fra siden, og at på den første mappen/banen er det en boss i slutten som jager oss under bakken (wrong?) og mot starten av banen igjen. (Veldig hektisk scene hvis jeg husker riktig.)

     

    utrolig lite informasjon å gå på, I know. Hvis jeg husker noe mer, så skal jeg legge det ut. :hmm:

     

    EDIT: Jeg tror spillet var til Super Nintendo (SNES).

     

    Jeg fant det! Kom tilfeldigvis over det. "joe and Mac 2: lost in the tropics"

     

    http://www.google.no/search?um=1&hl=no&tbo=d&biw=1024&bih=673&tbm=isch&sa=1&q=joe+and+mac+2+lost+in+the+tropics&oq=joe+and+mac+2+lost+in+the+tropics&gs_l=img.3...117228.122663.0.123035.20.1.0.19.0.0.140.140.0j1.1.0...0.0...1ac.fQ0otN1W5n0#biv=i%7C0;d%7CThGXFIKn-u6gTM:

     

    Av en eller annen Grunn finner jeg ikke videoer av det spillet, bare av de versjonene hvor karakteren ser ut som de originale Mac and joe. Uansett, det var det spillet i linken jeg lette etter, utrolig at jeg bare kom over det! (:

     

  5. Hehe, da er det vel ikke så fryktelig mye penger sånn egentlig. Heller ikke med tanke på at de er klassikere, og man vet hva man får for pengene. (:

     

    Universal adapter? Det slo meg ikke i Det hele tatt at det fantes til Snes. Dette må sjekkes ut. Tusen tatt for svar, setter også pris på flere, om flere ønsker å svare.

     

    Lite hadde slått følelsen av å spille donkey kong country og slikt nå. Fantastisk maskin. :)

  6. Hallo.

     

    I det siste har jeg hatt lyst til å kjøpe meg en super nintendo, samt spill til den. Har tittet en del på nettet, og ser nå at mange av klassikerene begynner å gå over i samlepris. Altså så høyt som opp til 1500 kroner, noe somlet vil påstå er litt for mye å bruke på ett spill.

     

    Men nå har det seg slik at jeg er på ferie i Amerika, og har lagt merke til at jeg kan finne de fleste snes spill en god del billigere her enn hjemme.

    Det er jo ett stort pluss, men så har vi jo dette med regionsperre...

     

    Spørsmålet mitt er vel litt hva folk tenker rundt dette med regionsperre. Lurest å kjøpe i Europa eller kjøpe her i Amerika, for så å importere spill ettersom jeg har lyst på de?

     

    Takker på forhånd til de som tar seg tid Til å svare. (:

  7. Fikk meg nylig ett Wacom Bamboo tegnebrett. Jeg laster det ned, og åpner Paint Tool Sai for å teste. Problemet er at det er ca ett sekunds lagg når jeg tegner, noe som gjør at streker blir annerledes når jeg tegner fort og slikt.

     

    Den fungerer helt normalt på "hoved" pc'n min. Her er det helt perfekt, null lagg - perfekt responstid og slikt.

     

    Har dere noen anelse hvorfor det er slik på min billigere pc? Har prøvd å google litt, men kan ikke akkurat si det har hjulpet meg. Har absolutt INGEN anelse hva som er galt.

     

    Takker på forhånd til de som tar seg tid til å svare. (:

  8. Hallo.

     

    I det siste har jeg lekt meg med tanken på å "lage" ett lydtett rom når jeg flytter til sommeren. Dette ville da blitt brukt til det meste av musikk jeg ønsker å lage, beatboxe og øve på å synge. (den sistnevnte tør jeg ikke gjøre foran folk.)

     

    Er det noen som har god erfaring med lydtette rom? Hvor mye koster det? Er det noe som kan gjøres på egenhånd, eller er det best om profesjonelle gjør slikt?

     

    Det er jo ikke noe jeg føler er ett must, men det hadde vært utrolig morsomt å få til. (:

  9. Det var ikke akkurat så veldig mange som var lysten på å lage denne tråden, så da tenker jeg nok at jeg tar meg av det. skal selvfølgelig bli med, men har ikke akkurat full skjeggvekst kan man si.

     

    Vil du bli med? send PM eller ta det i posten!

    kommer også til å skrive opp dato når folk gir seg, just for funs.

    Vil også oppfordre folk til å ta bilde i slutten av måneden, og legge de ut.

     

     

     

    Deltagere:

     

     

    opar

    HipsterPatrick

    Sink (27.11.2011)

    L4r5 (13.11.11)

    Portalol

    Spartapus

    Theodore

    Gavekort

    Thyristor

    Ownbeef (10.11.11)

    Atald

    Jann - Ove

    n00gai101

    Rippler

    Tsjuden (08.11.11)

    Aleks

    Petter

    Wackee

    Carlgutt

    Dragon

    Chuck Finley

    kans

    MrpaulUK

    Feltherre

    slimda

    Toppris

    Artorp

    Ooze

    Zomboy

    festen

    rottefOu~

    Tiugama Kaa

    CypheroN (15.11.11)

    TMK9C

    Bunnskrap (11.11.11)

    Lampa

    abandoned

    alexi1444

    Mads Ja

  10. Jeg satt mål for meg selv å starte trening så fort jeg er i rutine og har plassert meg på skolen, men det har ikke helt skjedd enda. Jeg har dog vært flink med kostholdet.

    Det skjer så super mye på skolen at det liksom alltid er noe å finne på, så tiden flyr av gårde som bare den. Jeg har holdt meg unna så godt som alt av søtsaker, og kom hjem til en badevekt som nå viser nøyaktig 90kg.

    (Den viste vel 99-100kg i slutten av sommerferien.)

     

    Skal prøve å sette i gang med trening. Kostholdet er helt supert nå. Det eneste som trengs er det lille dyttet til å begynne å ta regelmessige joggeturer. :)

  11. Har nå gått på folkehøgskole i 2 uker, og må bare si at det er helt awesome! "Funnet" flere folk med samme humor som meg, så jeg har nærmest latterkrampe hver dag. Timene går jo også fint. Greier å følge med mer enn jeg trodde jeg skulle greie. (Konsentrasjonsproblemer)

    og valgfaget 'kreativ skriving' begynner om to dager, og gitar neste mandag. herlig! :love:

×
×
  • Opprett ny...