Gå til innhold

Erlend82

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erlend82

  1. Ville vurdert en større HDD, da du ikke har plass til så mange. Ellers er det vel helt greit, men du tjener såklart endel på å bygge selv.

    Ja, kan få en med 2 TB for noen få hundrelapper mer, så det er sikkert lurt.

     

    Vurderer også å øke til 32 GB ram: Kingston ValueRam DDR4 2133MHz 32GB 2x16GB, Non-ECC CL15 DIMM (Kit of 2) 2Rx8  +929.33

    men vet ikke om det er noe stort poeng? Det er vel mest fordi jeg er tab-hoarder, sånn at nettleserene har det med å ta veldig mye minne etter hvert :wee:

     

    Ellers foreslo komplett også at jeg kunne vurdere å ta med vannkjøling for å få den litt stillere i stuen, f.eks. :

     

    Corsair H75 Hydro Series CPU Kjøler Kun for PC-prod, blir montert med 1 vifte om ikke plass til push-pull [info]

    +999.00

     

    Jeg har ingen anelse om forskjellene på H55, H60 og H75. Noen som vet?

  2. Komplett har tilbud på Komplett Gamer Mini i60 - GTX 1070 Edition til 13.999 (https://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=11132)

     

    Pakken inneholder 

    • Speedlink keyboard and mouse bundle
    • Fractal Design Core 500 Mini-ITX Sort
    • Corsair CX650M, 650W PSU
    • Intel Core i7-6700 Skylake
    • MSI H110I Pro, Socket-1151
    • Kingston ValueRam DDR4 2133MHz 16GB
    • Gainward GeForce GTX 1070 Founders Ed.
    • Kingston UV300 240GB SSD
    • Seagate Barracuda 1TB
    • Microsoft Windows 10 Home 64-bit
    • Garanti 3 år - Sende inn,

    Er det en OK pris? Jeg skjønner at GTX1070 blir billigere etter hvert, men kan leve med det. Er det eventuelt enkelte komponenter som bør endres - smarte oppgraderinger som gir bra bang for bucks f.eks?

     

    Skal brukes som stue-pc til litt spilling av nyere spill på tv, surfing etc. Det viktige for meg er at den kan gjøre det samtidig som den er diskret og passe stillegående, men ikke veldig kravstor. 

  3. Hei

     

    Jeg har tenkt å kjøpe meg en mini-pc til å ha i stuen. Den skal brukes primært til spilling, netflix, nett (der jeg er en bruker av typen som for øyeblikket har rundt 20 faner oppe i to nettlesere, i tillegg til et titalls ikke veldig store pdf-filer) og muligens kunne flyttes for å være en glimrende skrivemaskin med to skjermer når det er større ting som skal gjøres.

     

    Budsjett ser jeg for meg rundt 10-14.000.

     

    Jeg ønsker meg en pc som kan kjøre nyere spill (f.eks the Witcher) på high/ultra, men ikke behov for 4k.

     

    Samtidig er det ønskelig at den skal se bra ut i stua. Størrelse/form ikke mye større enn en Playstation 4 hadde vært fint, men det er også plass til en litt større, diskret boks som ellers er et godt kjøp.

     

    I tillegg er det fint om den er temmelig stille, men ikke krise om det er litt støy ved høy belastning. Hovedkort med Wi-Fi og Blueooth er også praktisk. Jeg ser endelig for meg en mindre SSD + en større HDD.

     

    Selv om det er utgangspunktet, er det ikke farlig å gå ned på noen av disse ønskene dersom andre ting virker bra. F.eks syns jeg denne har perfekt størrelse, så det er da ikke så farlig å gå ned litt på spillytelse: http://www.tek.no/artikler/test-zotac-zbox-magnus-en970/217825/2

     

    Trenger ikke skjerm, mus/tastatatur.

     

    Vil helst ikke bygge selv, men tar gjerne imot tips på bra konfigurasjoner som diverse nettbutikker kan levere. F.eks har jeg sett på https://www.pcspecialist.co.uk/som virker som de kan levere ganske bra pris, men er usikker på om det er mye å tjene sammenlignet med i Norge, spesielt gitt forskjeller og komplikasjoner hvis feil oppstår.

     

    Jeg har også sett på diverse ferdigleverte varianter, som Alienware X51, men den fremstår litt overpriset, og jeg er den typen kjøper som ikke syns det er veldig kult med alien-hode på boksene i stuen. 

     

    Håper på litt god hjelp med vanskelige valg :)

     

     

  4. Sitter fast i Fahrenheit i scenen der Carla kommer på kontoret til Lucas. Kommer meg greit gjennom spørsmålene hennes, men har problemer med "synene" hans. De ser ut til å skade meg samme hva jeg gjør - selv om jeg får "great".

     

    ? Når Lucas har tatt til sammen 50 i skade, så er det game over. Holder ut til den svære greia angriper etter at hun har spurt om bildet av Lucas og presten, så er det slutt. Er det ikke mulig å komme seg unna?

  5. Har kjøpt en brukt pc med følgende hovedkort: Mainboard S-478 Intel 845E ATX Audio 5.1 USB 2.0 UDMA100 DDR 533 MHz FSB

     

    Er det noen begrensning (som jeg burde vite om) på hvor stor diskstørrelse hovedkortet støtter? Hadde tenkt meg en på 120 - 200 gb.

     

    Det er nå en harddisk på 60 gb i maskinen. Kjører win xp (sp2), P4 2,26 ghz, 768 mb ram.

  6. Håper dette er postet riktig. Noen som vet hvordan jeg kan "mounte" flere filer i en (lovlig) installasjonsprosess ved bruk av Virtual Daemon manager?

     

    Altså, første iso-image starter installasjonen, så må jeg bytte underveis ("Please insert disc 2"), men når jeg da "mounter" neste iso-image, så registrerer ikke installasjonsprogrammet at det er gjort.

     

    Hvis jeg forsøker å mounte iso-image 2 fra begynnelsen, fungerer det (men iso-image 1 må naturligvis kjøres først.).

     

    Håper noen kan svare på dette.

     

    Ev. kan jeg benytte et annet iso-program hvis noen har tips.

  7. Har fått oppgradert tlf til siste (?) firmware (v 43). Da jeg fikk den tilbake, var den naturlig nok ikke konfigurert for MMS/WAP, osv, så jeg bestilte disse fra Telenor og la dem inn på vanlig måte.

     

    MMS fungerer, men WAP-oppsettet er det tydeligvis noe galt med: når jeg prøver å gå inn på internet, skjer det ikke noe. Den eneste tilgjengelig knappen er "tilbake".

     

    Prøvde å komme meg på nett via "Nedlastningsassistent", men får da beskjeden: Generell feil (230).

     

    Har også prøvd å bestille oppsett fra siemens' nettsider, men resultatet ble det samme.

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre?

     

    Har prøvd å søke rundt på forumet, men fant ingen tråd som gikk på akkurat dette.

  8. King_mephisto: har en pc med tv-kort...det var den det hadde vært greit å bruke til noe :p

     

    tom waits for alice: Trådløst er absolutt ikke noe must. Har pc som ikke står så langt unna - kanskje det er så enkelt som at det går an å kable fra den + tv-kort?

     

    Kjenner du til noen gode DVI-løsninger? Skal undersøke litt så lenge...

  9. touch screen er ikke nødvendig. Heller ikke mer enn brukbar tv-kvalitet.

     

    Har vel en øvre limit på ca. 120.000 på kjøkkenprosjektet, og det er en del igjen, så penger er ikke noe stort problem, men det er ikke snakk om noe voldsomt tv-behov på kjøkkenet, så det er jo et spørsmål om hensiktsmessighet. Ikke mer enn 15.000, tenker jeg.

  10. I forbindelse med oppusing av kjøkkenet, har vi tenkt å oppdatere designet på tv-en litt også.

     

    Det hadde imidlertid vært praktisk med internett på kjøkkenet også, altså en løsning gjennom pc. Det er bare det at jeg ikke har lyst til å ha en pc-en på kjøkkenet...

     

    Lurer derfor på om noen kjenner til en løsning der jeg kan få koblet til en skjerm trådløst til en pc i et annet rom, eller må jeg nøye med med kun tv i denne omgang, ev. kjøpe en iMac?

  11. Bruker du Easystudio?

     

    Uansett, jeg får det til. Jeg bruker IR-porten på laptopen min og får sendt bilder til mobilen (E700) og fra mobil til pc.

    Hvordan gjør du det? Jeg får ikke easystudio til å finne tlf. Pc-en finner den greit. Lastet det sist ned fra samsung.se - finnes det en annen versjon?

     

    Må jeg bestemme port og sånn selv, eller finner den det automatisk?

     

    Går det an å velge hvor lenge ir skal være aktiv, eller slår den seg av når den har vært inaktiv en stund?

  12. Hvordan får man oppgradert? Hva er forskjellen?

     

    Off topic: Noen som har peiling på easy studio-programmet? Har lastet det ned endel ganger nå, noen ganger får jeg installert det ordentlig, andre ganger ikke, men det største problemet er at prog. aldri klarer å finne tlf.

     

    Det virker med Ir, ikke sant? Pc-en finner telefonen greit...

  13. Syns butikken virket litt sånn garasjesalg akkurat nå, med et stk dataspill kr 439,- et stk effektforsterker kr 31.360,- Kanskje litt useriøst, ja, men han lovet jo forbedringer av nettsiden, og det er jo noe:)

     

    Syns han virker høflig og som han gjør så godt han kan. Ville ikke vært skeptisk til å bestille fra ham, men hvis det er sånn at man MÅ ha en mobil veldig fort, kan det vel være greit å kjøpe i en fysisk butikk, kanskje?

     

     

    Coca_cola må vel være kjøpt og betalt :cool: ?

  14. Touché :p

     

    Jeg mener bare at jeg er enig i konklusjonen til xonio, som er at den er det tyske (europeiske) markedets beste telefon, men det er et stykke derfra til verdens beste telefon når det finnes land litt lenger øst som har megapixler på telefonene sine og sånn...

     

    Ikke at det er rettferdig å sammenligne, men det var ikke jeg som gjorde det heller.

×
×
  • Opprett ny...