Gå til innhold

WasaDu

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WasaDu

  1. Avhengig av type calipere. Du kan overhale de og/eller sjekke at glidere etc. er i orden.

     

    Er det skiver eller tromler bak? Hvilke hjul er det som låser seg?

    Forhjulene låser seg. Trommelbrems bak.

     

    Dette var en litt merkelig greie. For å være helt sikker, om du slipper bremsepedalen og ev. slipper ut clutchen og gir gass, så forblir hjulene låst likevel? Foran og/eller bak, høyre og/eller venstre? Til og med på tørr asfalt? Har denne bilen ABS? Har det vært gjort større reparasjonen på bremsesystemet, sånn som bytte av bremserør?

    Jepp, har egentlig prøvd alt. Slippe clutch og gi gass, slippe clutch, holde inne clutch. Hjulene låser seg til bilen står i ro. Usikker på om det er slik bak, men begge forhjulene låser seg vertfall, tilogmed på tørr asfalt ja. Bilen har ABS men lampen lyser ikke. Har lurt på om det kan være noe feil med ABS likevel? Fikk beskjed om at de fikset noe med bremsene rett før jeg kjøpte bilen for 3-4 måneder siden. Usikker på hva de gjorde, har ikke noe dokumentasjon på det. Det eneste jeg har dokumentasjon på er at alt var OK ved forrige EU-godkjenning og at de smørte bremsene på sist service i 2011.

     

     

    Jeg har vært borti bremseslanger som har råtnet innvendig og delvis blokkert seg selv slik at bremsevæske ikke har gått tilbake som den skal.

    Ikke noen vanlig greie, men det kan forekomme.

     

    Hm. Bremseslangene ble sist sjekket av verksted i 2011, muligens verdt å ta en tur å sjekke.

  2. Hei.

     

    Har en hyundai atos (1999).

     

    Når jeg nødbremser henger bremsene seg opp. De låser hjulene og slipper ikke taket før bilen står helt i ro. Samtidig kommer det en skikkelig hylelyd fra bremsene. Bilen går rett frem med låste hjul. Skikkelig skummelt!

     

    Det er akkuratt som et punkt mellom normal bremsing og kraftig bremsing før bremsene låser seg. På det punktet rister hele bilen. Prøver jo selvsagt å slippe opp bremsen da men ikke alltid det lar seg gjøre. Bilen står nå inne; dette er farlig å kjøre med!

     

    Har luftet bremsene men nyttet ikke.

    Noen som vet hva jeg kan gjøre?

  3. Hei!

     

    Har de siste dagene fått litt problemer med safari. Disse merkelige reklamene popper opp hele tiden. Har prøvd alt. Blokkere tillegg, blokkere pop-ups, blokkere for tredjepartsutviklere etc. Alt uten hell.

     

    Slik ser det ut:

    post-226432-0-29396200-1408479590_thumb.png

    Her ser dere at bildene på ikeasiden er byttet ut med virus/reklame.

     

    post-226432-0-56172000-1408479604_thumb.png

    Slike sider popper opp i bakgrunnen hver gang jeg trykker. Enten det er facebook jeg er innpå, twitter, mail eller her inne på diskusjon, så dukker noe liknende dette opp i bakgrunnen.

     

    post-226432-0-33258500-1408479610_thumb.png

    Dette er eksempel på noe som dukker opp i bakgrunnen.

     

    post-226432-0-79327500-1408479630_thumb.png

    For ikke å snakke om denne type reklame som plutselig er overalt.

     

    Noen som kan hjelpe en stakkars mac-idiot?

     

    Mvh Jarand.

  4. Kjøpte meg en scooter/lett mc... Ser ut som en moped, men er registrert som lett mc. Kommer opp i 110 km/t, og jeg fikk den for kun 5000, pga en liten feil og pga den tidligere eieren måtte få solgt den fort. Er veldig fornøyd selv. Feilen er nå fikset, og lett mcen står nå klar til bruk i garasjen ;-)

     

    Lappen har jeg ikke kommet i gang med enda :( Skulle på trafikalt gk nå til uka, men dette kræsjet med et annet kurs med jobben... Så da må jeg vente til høsten med å starte!... Menmen ;-)

     

    487316_387200601315760_1215034621_n.jpg

  5. Hei! :)

     

    Skal på fest om 2 uker, og temaet er musikk! :hmm: Alle skal da kle seg ut som en kjent artist, men jeg har ikke peiling på hvem jeg kan kle meg ut som! Har ikke mye kostymegreier, og har heller ikke så mye peng til å kjøpe nye kostymer ... :hm:

    Jeg kjenner ikke til så mange artister med særegne stiler, så det må være en rimelig kjent artist :hmm:

    Jeg er 15 år og gutt, så jeg vil ikke kle meg ut som en kvinne eller som en gammel kjendis som ingen personer under 20 år vet om. :tease:

     

    Så det jeg spør etter er altså noen lett gjenkjennelige artister med en særegen (men enkel) klesstil. :green:

     

    Takker og bukker for svar! :w00t:

  6. Jeg vil bare skryte litt av fotoknudsen! FANTASTISK bra service! :new_woot:

     

    Jeg var innpå siden deres for noen dager siden, fordi jeg skulle bestille en kalender med bilder på. Jeg var så uheldig at jeg klarte å bestille en helt tom kalender! Og siden jeg ikke hadde råd til to kalendere, sendte jeg mail til dem for å få hjelp! Det tok lang tid før de svarte, så i mellomtiden tok jeg kontakt via chatten deres på nettsia! Der fikk jeg et gavekort på 250 kroner for å kjøpe ny kalender! Da fikk jeg altså en kalender gratis av de (i tillegg til at jeg må kjøpe den som jeg bestille ved en feil da). Dvs 2 kalendere for prisen av en. :!:

     

    Dagen etter fikk jeg svar på mailen min! De skulle prøve å stoppe sendingen av den tomme kalenderen, slik at jeg slapp å måtte betale for den! Så hvis de klarer å stoppe sendingen av den, får jeg en kalender helt gratis, og det KUN fordi jeg gjorde en feil! :innocent:

     

    Pga denne fantastiske servicen, bestemte jeg meg for å handle mer på nettsiden deres (kjøpe flere julegaver derfra, selv om noen av julegavene ikke kanskje passer til den jeg har kjøpt den til, hehh). Så da kjøpte jeg for 400 kroner, bare fordi de har så bra service. :D

     

    Vil andbefale alle som skal fremkalle bilder, lage kalendere på nettet, bestille tshorter med bilder på osv, å sjekke ut denne siden! www.fotoknudsen.no ;)

     

    TAKK FOTOKNUDSEN! :new_woot:

    • Liker 3
  7. Hei !

    Sliter for tiden med pusten - føler jeg ikke får trukket inn nok luft, noe som er veldig ubehagelig. Må hele tiden puste dypt inn for å få nok luft, noe som er veldig anstrengende og irriterende. Har hatt disse problemene siden begynnelsen av sommerferien. Går hele tiden rundt å tenker på det, noe som er, som sagt, veldig ubehagelig.
    Kan nevne at jeg ofte føler meg veldig slapp, har hatt veldig mye hodepine det siste året, og (dette høres nok veldig rart ut) føler et slags hardt trykk mot brystet når jeg sitter på i transportmidler som går fort og når jeg tar karuseller/berg-og dalbaner o.l.

    Hva tror dere kan være årsaken ?

    Takker for all hjelp,
    Wasadu ! smile.gif

  8. Heihei !

     

     

    Skal på en dagstur til kr.sand fra sandnes i sommer. Jeg må spare for å få råd til turen, så jeg regner ut alle kostnadene. Men jeg klarer ikke å finne ut hva barnetaksten er .. Noen som vet det ? Skal ta buss fra togstasjonen kr.sand til dyreparken. Koster det noe ekstra ?

     

    Alså, spørsmålet er: Hva er takstprisene på barn i vest-agder ? :hmm:

  9. Hei !

     

    Jeg er 14 år. Hjertet mitt slår 75 slag i minuttet. Nå sitter jeg helt i ro i sofaen min, og har gjort det i 1 time og 15 minutter (utenom da jeg reiste meg for å hente meg litt drikke for ca 15-20 minutter siden). Er dette normalt ? Og hvordan måler man blodtrykk ? Er ganske uerfaren innenfor temaet helse jeg :tease:

     

    - WasaDu, takker for alle svar ! :w00t:

  10. Jeg vurderer å ta lettmotorsykkel-lappen eller mopedlappen etter jeg har konfirmert meg. Men jeg vet ikke hvilken av de jeg skal velge ! Så derfor lurer jeg på hvor fort en lettmotorsykkel kan kjøre og hvor fort en moped kan kjøre ? Ca-tall :) Helst ikke skriv noe om hestekrefter og motorstyrke og slike ting som jeg ikke skjønner meg på ;)

     

    På forhånd takk ! :D

×
×
  • Opprett ny...