Gå til innhold

Kebbe

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kebbe

  1. Jeg digget dette SÅ hardt! IKKE dra opp kontraster, ikke gjør noe mer med dette!

    Utrolig fett at de faktisk kommer ut av disen her, og da syntes jeg det gjorde seg bra uten mer kontraster.

     

    En ting jeg kanskje ville gjort er å ta et par bilder til i samme type stil for å få en "story" over det hele. Men alt i alt så er dette noe av det beste jeg har sett her inne i dag.

     

    God jul!

  2. Haha.. Det er jo nesten flaut å lese hva du skriver Anew. Som jeg har sagt her før så handler fotografi om å finne sin egen stil! Det handler ikke om hva du vil ha. Dette heter BILDEkritikk og ikke Fotografikritikk :) Jeg skjønner hva du mener og skriver ikke dette for å provosere, men det er fullt mulig at fotografen her ville ha et kunstnerisk preg over bildet sitt.

     

    Til fotografen:

    I mine øyne her så bør du LANGT i fra starte på nytt! Dette er et bilde jeg godt kunne hatt på veggen om bare fargestøyen i de mørke feltene hadde blitt litt mindre synlige.

    Et tips er å ikke dra "sharpening" opp i taket. Da redder du mange detaljer og slipper dette "jpeg"-fargestøyet som du har fått over hele bildet.

     

    Om bildet er _litt_ i ufokus kan du heller bruke motion blur for å redde litt av bevegelsen i stede for å bruke sharpening :)

  3. Ninjaboy: Bra at det er noe du hadde sett for deg. Tingen med foto er at folk vil ha en egen stil og ikke hva du hadde sett deg.

     

    Stilige bilder forsåvidt, men neste gang bruker du en større blender (F22 for eks) for å få et større fokusområde og en sterk blits. Så er disse bildene i boks :D

     

    Jeg liker også fargene, er ganske lei av folk som skal legge ut dråpebilder med hvit, lys grønn eller blå bakgrunn -.-

  4. Veldig stilig bilde! Men om du har muligheten bør du virkelig prøve HDR.

    Jeg ser at buskene/treet er i riktig lys mens byen har fått et ganske irriterende blåskjær.

     

    Jeg liker detaljene og hele komposisjonen, men som jeg sier: Har du muligheten, prøv å ta bilde som HDR.

     

    Om ikke, så ville jeg prøvd å ende hvitbalanse eller legge på et varmt fotofilter over blåskjæret.

  5. Helt ok bildet dette :)

    Det eneste jeg vil sette fingeren på er at jeg ser du har brukt (mest sannsynligvis) dogde tool. Dermed er partiene inne imellom håret fortsatt grått etter hva bakgrunnen var.

     

    Uansett så likte jeg bilde 1 best siden de begge har blikket som får meg til å slappe av. Bilde nr 2 ser litt oppstilt ut, men det kan komme av at jeg syntes han smiler litt "never-mind".

×
×
  • Opprett ny...