Gå til innhold

nils234

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nils234

  1. Vet ikke om det er regler mot "hysj-hysj"metoden for nedlastning av musikk og filmer her på forumet, men du kan i hvertfall bruke programmet Vuze. Der kan du søke etter filmer, også laste de ned, også har det et eget konverteringsprogram hvor du velger hvilken enhet du vil konvertere filmen til (Playstation, Xbox, Android, iOS-enheter, osv.) Da velger du bare iPad f.eks, også drar du filmen over, også tar det litt tid så vil den bli konvertert. Da er den lett å finne i iTunes-biblioteket ditt, og du kan enkelt velge å laste den over til iPaden.

  2. Har Wildfire selv. Ganske fornøyd, men så har ikke jeg så høye krav mtp at jeg bare er 15, og ikke modder så mye. Også har jeg en iPod til å spille litt på ved siden av. Men de to eneste spillene jeg har klart å kjøre hittil er Abduction og Cloud Jumper. Andre apps, som Backgrounds, Photoshop Express, Facebook osv har den ingen merkverdige problemer med å kjøre, annet enn at det lugger litt. Anbefales hvis man vil ha en enkel smarttelefon, men som likevel kan gjøre det meste.

    Edit: Vil anbefale å bestille på Komplett, de har veldig god kundeservice. En jeg kjenner bestilte tlf der, og da den kom hadde den et fingeravtrykk på skjermen. Dette kom av en sjekk som hadde blitt gjort underveis (noe som egentlig ikke skal skje in the first place, men) og da han ringte kundeservice sa de at han bare kunne sende den tilbake så fikk han ny. Han brydde seg ikke fært mye om det, og ville ta den i bruk så fort som mulig, så sa han bare beholdt den. Da sendte de et lite "plaster på såret" i posten i tillegg.

  3. Det kommer jo egentlig helt an på om du vil ha en tlf med fysisk qwerty eller ikke. En til kul ting med Desire Z (og forsåvidt Desire HD) er at de har skins. Det er ikke noe spesielt stor greie, men jeg er glad i kustomisering så jeg personlig liker det. Aner ikke om det kommer til vanlig Desire med 2.3 updaten da..

  4. Du må oprette en vanelig email konto, gjorde dette på min htc desire hd, og da fungerte marked deretter.

    Men Desire HD har Android, mens Trophy har Windows Phone 7. Sier ikke at dette har noe å si, ikke vet jeg, men det er forskjellige markeder det er snakk om.

  5. dette funker for meg på min Samsung Galaxy Spica:

    pop3-tjener=pop3.live.com

    port=995

    smtp-tjener=smtp.live.com

    port=587

     

    lykke til!

    Det funket for meg og, men du manglet å skrive sikkerhetstype eller hva det heter, så det funket ikke etter første gang men etter litt mer leting på nettet fant jeg det:)

  6. Jeg vil svært gjerne knytte min Hotmail-konto opp mot både min HTC Wildfire og min iPod Touch, men jeg vet ikke hvordan jeg gjør dette, fordi jeg ikke vet hva jeg skal skrive på Inngående server, utgående server, port osv, og det som automatisk kommer opp fungerer ikke. Noen som har råd?

×
×
  • Opprett ny...