Gå til innhold

ogp

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ogp

  1. Klarer ikke bestemme meg, min litt over 5år gamle Lenovo SL500 skal skiftes ut.

     

    Vil ha 15" skjerm og SSD.

     

    Bruker pc'n kun til surfing/lett excel og word.

     

    Andre forslag? Begge disse to ligger rett under 7000kr.

     

    Lest at E540 har hatt endel powerproblemer. Med at pc ikke vil slå seg på, dette bekymrer meg litt.

     

    :)

     

     

  2. Hei,

     

    Var dum å la inn Norman Security Suite pga det er gratis via GET. Bærbar med win xp pro.

     

    Etter det var lagt inn kom jeg ikke på internett mer, tenkte å åpne Norman for å slå av evt brannmur. Men det gikk ikke å åpne det. Prøvde jeg å starte en nettleser så hang den seg hver gang. restartet pc mange ganger med samme resultat etterpå.

     

    Men fikk aldri åpnet Norman for å slå av brannmuren.

     

    Deretter gikk jeg til systemgjenoppretting. Til et "kontroll punkt". Når dette var utført startet win på nytt med at det ikke var noe "å gjennopprette til".

     

    Status nå:

     

    Ser trådløst, får koblet til ruteren. Men "begrenset eller ingen forbindelse" Får å få koblet til ruteren måtte jeg fjerne en Norman sak under egenskaper for trådløst nett, der som internett-protokoll tcp/ip er listet opp.

     

    Hva har Norman ødelagt?

     

    har sjekket alle innstillinger opp mot min stasjonære, nettet virker på den. Mottar ip/dns automatisk, prøvd å legg til trådløse nettet på nytt også. Slått ruter av/på. Prøvd "reparer", startet pc på nytt. Den klarer ikke fornye IP(?)

     

    Siden alle andre ting virker så har det skjedd noe med den bærbare etter Norman ble lagt inn, har den laget noe skjult et sted? har også stoppet alle Servicer med Norman under Adm verktøy.

     

    Noen tips? Takk.

     

    :hm:

  3. Nå er det gjort. Min iPhone 5 er solgt og brukte pengene på en S4. Årsaken til det var iPhone 5 antenne problemer. Ble drit lei av at samtaler ble brutt hele tiden. Jeg var innom S2 en ukes tid, men den ble raskt lakt i skuffen pga mye bugs.

     

    Kan på ingen måte si meg misfornøyd ned S4, men etter mitt ønske er den litt stor og den sklir lett ut av henda. Og den er merkbart tregere enn iPhone 5 til daglig bruk. Men nå harjeg bestemt meg for å bruke denne telefonen. Har i den forbindelse noen spørsmål. Telefonen min skrur seg av og på igjen 10-15 ganger om dagen. Men kun når jeg har den i lomma. Mistenker at dette er en tastekombinasjon som restarter telefonen. Er det mulig å hindre at dette skjer? Også har jeg problemer med at jeg ikke får oppdateringer på os. Kompiser får, men ikke jeg. Det står Din telefon er endret og oppdateringer er ikke tilgjenglig for din telefon. Hva er feil?

     

    Tar gjerne i not tips til gode apps. Tester diverse nettlesere nå. Så langt liker jeg Dolphin sin best.

     

    Akkurat det samme jeg frykter: ustabil. Det opplevde jeg med S2, den slo seg av bare den lå på bordet alene. Skjermen er som du sier noe stor, 4,2" er perfekt. Er jo tlf man skal ha, ikke nettbrett!

     

    Tror jeg beholder min iPhone 4S inntil videre da den er problemfri, stabil og enklere å bruke enn alt dilldallet på S4...dessverre.

  4. Hei!

     

    Ser komplett.no kjører tilbud på den sorte frem til 25.aug. Vurderer å prøve denne.

     

    Sist gang prøvde jeg Galaxy S2, perfekt størrelse. Men dessverre ustabil, slo seg av i utide/restartet. Hadde 2 stk før jeg ga opp å har brukt iphone siden uten prob.

     

    Hvor stabilt er dette blitt nå på S4? Skjermen er litt i det største laget også.

     

    Hvordan fester man dette flipcoveret som kun dekker skjermen? Av med dekslet bak?

     

    :)

  5. Massevis av guider på nettet.

    Har selv nedgradert fra iOS5 beta til 4 i sin tid uten problemer.

     

    Vis meg gjerne en guide som virker :)! Jeg har prøvd mange. Apple har sluttet å signere 5.1.1 filen når du laster den inn i iTunes. Så da får man kun feilmelding.

     

    Uansett så er ikke kartgreiene noe problem, er bare å lage seg en snarvei til google map.

  6. Når man kjøper apps med kredittkort, blir denne infoen lagret da? Så den kommer opp automatisk neste gang man kjøper, litt dumt om den blir lagret... :hmm:

    Hvorfor er det dumt?

     

    Fordi jeg ikke liker å ha kredittkortinfo liggende.

     

    Finnes det noen APP for kryptering av text info som er bra? Om man lager seg en overiskt over div passord osv...

  7. Noen som bruker NavFree? Etter å ha valgt en rute for å navigere, hvordan får jeg slått den av og bare vist kart igjen? Får kun gått til den vanlige menyen, men der kan du jo ikke velge "VIs Kart".

    Ja. Den beste offline navigasjonsapplikasjonen der ute.

     

    Menu > My Route > Clear Route

     

    Takk :) Men den kan jo ikke være offline når du skal søke opp adresse for å navigere. Men fin er den jo uansett da du kan lage ruten online så logge av nettet etterpå..

×
×
  • Opprett ny...