Gå til innhold

Zteff

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zteff

  1. Oppdatering: Har snakka med husverten no, som har sagt at problemet er mitt fordi jeg først var i kontakt med de som bodde der fra før av når jeg skulle flytte inn. Og at det dermed ikke er et nytt leieforhold, men at jeg "overtar" leiekontrakten fra forrige leietaker. Jeg kjenner ikke forrige leietaker fra før av. Jeg kom i kontakt med han gjennom en venn av meg som også bodde i leiligheten. Jeg hadde flyttet tingene mine inn i leiligheten før jeg fikk hilse på husverten. Hvem er det da som har retten på sin side? :/

     

    Komplisert sak, dette.

  2. Jeg har nok tabba meg ut ved å gå med på å betale depositumskontoen på denne måten. Leietakeren maste i ei uke, og jeg drøyde til jeg fikk bekreftelse fra husverten om at ting skulle være i orden i banken. Naivt av meg å ikke ringe banken. Slår jeg meg vrang mot husverten nå, så stikker han vel av med HELE depositumet, og ikke bare det forrige leietaker var skyldig.

     

    Tenker jeg først tar kontakt med banken og forhører meg om kontoen. Så gir jeg beskjed til husvert pr. telefon at dette er en sak mellom han og tidligere leietaker. Hvis han ikke går med på det tar jeg den skriftlige veien og vurderer å gå til politiet.

  3. Problemet er bare at depositumskontoen ble opprettet sammen med tidligere leietaker. Og istedet for å opprette ny konto for mitt leieopphold, gikk forrige leietaker i banken og frigjorde kontoen fra sitt navn. Jeg betalte depositumet direkte til forrige leietaker når husverten ga beskjed om at leietakeren hadde ordnet med det han skulle i banken.

     

    Det var slik det blei gjort der jeg bodde før, og det gikk bra den gangen.

  4. Takk for svar og gode råd.

     

    Jeg er helt enig i at jeg ikke skal stå til ansvar for tidligere regninger. Hvilken makt har egentlig husverten ovenfor depositumskontoen, nå som forrige leietaker har frigjort seg, og jeg ikke har signert enda (dette er jo noe som husvert og jeg må gjøre sammen)?

     

    Det som irriterer meg er at når jeg snakka med husverten i går spurte han om jeg hadde overført depositumet, og svarer med å si at da har jeg blitt lurt av han forrige leietakeren. Men det er jo husverten som har unnlate å gi beskjed om gjelda og som nå krever at jeg ordner opp i ting.

  5. Hei. Har havnet i en veldig vanskelig situasjon.

     

    Jeg har overtatt en leilighet i Bergen nå, men har ikke fått kontrakt å signere enda.

     

    Husverten ringte meg på lørdag og gav meg detaljer om husleige for september, som var greit. Samtidig fikk jeg beskjed om at den forrige leietakeren hadde vært i banken og gitt slipp på depositumet, slik at jeg skulle betale depositumet direkte til forrige leietaker. Det husverten unnlot å fortelle var at strøm og husleige for august ikke var betalt, og nå sier han at jeg må ordne opp i dette.

     

    Altså. Jeg blir kastet ut med mindre enten jeg eller forrige leietaker betaler regningene for august. Leietakeren står fast på å ha betalt disse regningene, husverten mener de ikke er betalt.

     

    Det som altså har skjedd er at husverten, ved å unnlate å fortelle at det manglet betaling, har skyvet problemet over på meg, fordi han ventet til jeg hadde betalt depositumet før han gav beskjed om dette.

     

    Noen tips til hva jeg kan gjøre? Skulle vel ikke betalt depositumet før papirene var signert i banken, men husverten har alltid dårlig tid.

     

    På forhånd takk!

    Mvh Stig

  6. Hvis de hadde det på butikken, hvorfor ikke bare prøve det ut?! Den som uansett bør avgjøre om det er bra eller dårlig er jo den som skal kjøpe det, da mye går på smak og behag!

     

    Jepp, prøvde det i butikken når jeg var der. Tangentene hadde et visst pianopreg over seg, men er vel likevel et stykke unna. Det var egentlig like før jeg bare kjøpte det på impuls der og da, men fant ut jeg burde lese litt om det på internett først. Det blir vel sikkert dette da. :) Takk for svar du!

  7. Var innom butikken i dag, og la merke til M-Audio ProKeys 88SX. Dette virket som et ganske ok keyboard til en veldig ok pris. Leser mange gode reviews av det på nettet, men får et inntryk av at det egentlig kun fungerer bra som MIDI-kontroller. Noen som har erfaringer med dette keyboardet?

  8. Jeg har lyst å begynne å spille litt piano i det små, bare som en liten hobby. Trenger derfor ikke noe veldig dyrt. Har lest litt rundt, men er veldig usikker på hva jeg egentlig trenger. Jeg er egentlig kun interessert i å lære å spille piano, så kan jeg kjøpe noe dyrere etterhvert. Har sett litt på MIDI keyboards, men kanskje et vanlig digitalt piano er bedre? Hva er egentlig de praktiske forskjellene? Uansett, kan bruke kanskje opp til 3000 kr, men gjerne mindre! Hva må man egentlig betale for å få et brukbart piano med f.eks. aftertouch, veide tagenter og alt det der?

     

    Takk for svar! :)

  9. Dette er sikkert et dumt spørsmål med tanke på at det kanskje diskuteres her hele tiden, men jeg vil ha meg et nytt kompaktkamera i prisklassen 2k-2,5k kroner (evnt opp mot 3000). Helst et litt profesjonelt kamera med mange manuelle funksjoner og god bildekvalitet (viktig).

     

    Så litt på Fujifilm F50fd, men synes det var synd de overdrev mtp. MP.

     

    Har dere noen tips? Hvis det eventuelt lønner seg å vente litt så haster det ikke, men hadde vært greit å få det i hånden før jeg skal på sjøen igjen! :)

     

    Takk for svar.

  10. Hei! Har installert Street Legal Redline, og som alle vet er det fullpakka i bugs. Derfor skulle jeg patche det littegran, slik at det kanskje fungerte bedre. Men når jeg googler, finner jeg bare et hav av patcher rotet sammen. Noen som vet hvilke patcher jeg trenger? - I rett rekkefølge? Det hadde vært kjempefint :)

     

    Dessuten er jeg åpen for innspill om andre, liknende spill.

     

    Takk for svar!

  11. Vi har sentralstøvsuger, så selve støvsugeren var nok ikke i nærheten. Men metallrøret var nesten helt inni. Men den var ikke borti noe. Det er jeg sikker på ;)

     

    Men jeg liker svært dårlig at biosen sier at to av viftene ikke går rundt i det hele tatt. Kan det være noe med hk'et? Det er tydlig viftene faktisk er i bevegelse, men jeg tror jeg kan merke forskjell bak strømforsyningen. Den blåste mye mer før...

×
×
  • Opprett ny...