Gå til innhold

Hvaheterdu

Medlemmer
  • Innlegg

    554
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hvaheterdu

  1. Ja.

     

    For når den har vært sendt inn to ganger tidligere uten at de har funnet noe feil med dem, men når vi får den så er det problemer. Det er snakk om dekningen. 

     

    Den forsvinner og kan være borte i flere titalls minutter før den kommer tilbake. Noen ganger må telefonen skrus av og på for at du skal få dekning igjen.

     

    Elkjøp mener det er lokalt dårlig dekning, men det er ikke dekning i Moss eller i Fredrikstad. Vi har byttet sim kort og prøvd sim kortet i andre telefoner UTEN å få noen som helst problemer. De eneste de gjør er å oppdatere og ta en reset.

  2. Hei.

     

    Oppdaterte min stasjonære pc til den nyeste windows versjonen som var anniversary updaten.

     

    Når jeg gjør det så finner ikke står bare skjermen min og leter etter signal. Dette er når den er koblet opp til mitt skjermkort (GTX 1070). 

     

    Når jeg tar det ut og kobler den til den integrerte GPU'en (HDMI inngangen på hovedkortet) så får den signal og alt fungerer fint.

     

    Noen som har vært borti dette før?

     

     

  3. Hei.

     

    Siden lørdag (23/07-16) har jeg problemer med at jeg ikke har noe nett. Alle lysene lyser riktig på både ruter og modem, men hver gang jeg skrur på wifi på enten mobilen, pcen, laptopen etc. kommer den irriterende gule trekanten opp som sier ingen internett-tilgang. Dette gjelder alle enheter.

     

    Jeg har en Asus RT-AC66u, og merket at dette dukket om ca 1 uke etter at jeg oppdaterte til den nyeste firmware versjonen. Jeg oppdaterte ruteren igjen igår, men jeg har det samme problemet.

     

    Den går fra full funksjonell, til ingen tilgang på internett og til nå å være megatregt.

     

    Er det lurt å downgrade softwaren på den? Jeg har prøvd reset, men det er noe jeg skal prøve på nytt igjen.

     

    Noen som har noe tips til hva problemet kan være? Jeg har prøvd google uten å finne ut av det.

     

    Setter ekstremt stor pris på gode svar.

  4. Hei.

     

    Går inn på instillingene på Chrome for å sjekke etter oppdateringer og da kommer Windows 10 Administrator opp og ber jeg gi tillatelse så den kan laste ned oppdateringen. Etter at jeg trykket ja, så oppdateres ikke Chrome, og den samme versjonen står der fortsatt etter at jeg har gitt tillatelsen. Jeg vet ikke om dette har noe sammenheng med problemet mitt, men problemet er flash ikke fungerer i Chrome. Jeg får ikke sett på noe som bruker flash, som etter det jeg har opplevd nå er ganske mye. Det står bare "Kunne ikke laste inn programtillegget".

     

    Jeg har avinstallert og installert Chrome på nytt, både 32-bit og 64-bit. Jeg har vært innom Chrome://plugins for å se at alt er skrudd på og jeg har vært innom Chrome://components for å se om jeg manuelt for oppdatert flash, men det vil den ikke. Den sier bare "Komponent er ikke oppdatert"

     

    Noen som skjønner hva jeg må gjøre? Jeg har lett på Google, men finner ingenting.

  5. Z170 chipset har 20 PCIe spor fra PCH. På hovedkortet du linket vil M.2 slot få x4 spor fra PCH og dermed ikke påvirke et x8/x8 SLI oppsett som får sine spor fra CPU.

     

    Det spiller ingen rolle om det står PCI-E Gen 2 x4 på M.2 SSD'en. Den vil uansett få PCI-E fra chipsetet?

  6. Skal kjøpe meg en ny datamaskin, men jeg sliter med å forstå en ting.

     

    Jeg har lyst på PCI-E SSD, men det jeg lurer på er hvis jeg kjører to skjermkort i SLI/Crossfire med en i7-6700K, da vil de kjøre i x8 begge to, MEN hvis jeg da legger til et PCI-E kort i den nederste sloten på HK mitt, vil det bli en av GPU'ene eller begge kjøre i noe "tregere" modus da? Om de går ned til x4 begge to eller om en går ned til x4 og den andre kjører i x8?

     

    Vil det eventuelt bli noe problemer hvis jeg kjører M.2, for jeg leste at da vil SATA 1 og 2 port blir deaktivert. Dette er noe jeg ikke skjønner mye av, så bare si ifra hvis jeg sier noe feil eller er helt på bærtur.

     

    Hovedkortet jeg tenkte på er Asus ROG Maximus VIII Gene.

    (https://www.komplett.no/product/850566/datautstyr/hovedkort/intel-socket/asus-rog-maximus-viii-gene-socket-1151)

     

    Takk for svar.

  7.  

     

    Om du skal drive med Matlab så ville jeg lett anbefalt mer enn 4GB RAM.

    Jeg har hatt en Macbook Air med 4GB RAM som jeg syntes fungerte helt fint, uten noen som helst form for problemer så jeg tror jeg dropper 8 GB etter å ha tenkt litt over det så jeg går heller for i5 128GB. Venter litt, så kanskje i5'en kommer på tilbud på et eller annet tidspunkt.

     

     

    husk at mac's os er noe annet enn windows, men samtidig har microsoft bygd surface pro 3 "rundt" windows ... når produsent av både samme operativsystem og hardware gir ut noe, så burde det fungere veldig glatt, og det gjør det på min

     

    det ryktes at det kommer en surface pro 4 i slutten på sommeren, da kommer det garantert mye tilbud på pro 3... ellers kan du kikke på www.prisjakt.no ... det var der jeg fant min, da jeg tilfeldigvis kom over expert sitt tilbud og slo til på en

     

    skjermen på surface pro'en er fantastisk .. jeg har ikke likt å lese pdf'er etc på nettbrett eller pc skjermer før jeg fikk denne ... så jeg synes rett og slett det er en veldig fin sak

     

    Lest mye bra om den og har prøvd den for å se om jeg likte tastaturet. Virket helt fantastisk. Snakket med en som jobber i Microsoft, og han var på en konferanse for et par dager siden som Microsoft holdt. Null snakk om Surface Pro 4, kun Windows 10. Så han trodde og han jeg snakket med på Elkjøp at et kommer til å ta lengre tid før den kommer. :)

×
×
  • Opprett ny...