Gå til innhold

fetchfox

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fetchfox

  1. 5 minutes ago, rfm said:

    Nar du har "Forventet dato: Ikke bestemt" er det mulig at de har solgt for mange. Jeg har ikke en ordrebekreftelse for PS5 med det men jag fikk det pa RTX 3080 som var oversolgt.

    Men det KS sier stemmer og, de kontrollerer alle ordrene manuellt. Maks 1 konsoll per konto for alltid naa, akkurat som Proshop med RTX 30xx.

    Takk, da får jeg se hva som skjer!

  2. Hei, har skaffet meg Gainwards referanse GTX 970 og vurderer å parre den med en nzxt Kraken G10 og en Corsair H55. Har noen erfaring med disse produktene og muligens noen tips å komme med? Aldri montert vannkjøling før.

     

    Hovedgrunnen til at jeg ønsker å gjør dette er at kortet ligger stødig rundt 79-80 C når jeg spiller (mer presist, under Shadow of Mordor Ultra innstillinger).

  3. vel, a20 er en AMD basert PC

     

    mens winter gamer er en Intel basert PC

     

    og intel er det som appellerer best til dine behov ;)

     

    de beste tingene ved å bygge selv er for det første at du får litt bedre kjennskap med PCen din og at det faktisk er ganske morsomt

     

    hvis du åpner esken fra komplett så er det litt slik: du tar den ut av boksen og tenker noe som dette: hmm, fin PC - plug and play "yay"

     

    men sånn jeg har det ihvertfall så får jeg litt mer følelsen av at jeg har gjort noe. og at når jeg trykker på start knappen for første gang så er det litt mer YAY, jeg klarte å sette den sammen :)

    (hehe, virker litt rart når jeg først leser gjennom hva jeg har skrevet, men men, det er faktisk ganske sant ;) )

     

    Hm, ja det skjønner jeg godt. Jeg tror jeg skal satse på selvbygging, og Agentspoons Black Refinery virker som en bra build. Nå er det bare å lære meg hvordan jeg setter sammen det hele, hehe.

  4. av de to er det winter gamer som er best

     

    AMD har rett og slett ikke noe å stille opp med i "high end" spillverden i dag :( (de har det, men intel er rett og slett bedre og billigere)

     

    men ville anbefalt deg å bygge selv :)

     

    Takk for raskt svar. Hva er det som gjør den builden best?

    Hvor mye tror du jeg kan spare på å bygge selv, og hvordan ville du foreslått at en fersking begynner på en slik oppgave?

  5. Jeg ser etter å kjøpe en god stasjonær PC for bruk til hovedsakelig spilling. Jeg kom over to tilbud på komplett.no som virker bra med tanke på hver dels verdi, men da jeg ikke kan noe særskilt om PC tenkte jeg noen her kunne hjelpe meg.

    Komplett Gamer a20, Monthly edition - Desember

    Komplett Winter Gamer

     

    Det ser ut som disse tilbudene vil gå ut veldig snart, så håper på raske svar :)

    Jeg har heller aldri bygd en PC selv, men jeg er villig til å prøve hvis det viser seg å bli det rimeligste.

  6. Min Acer Aspire 9303WSMi har et problem der skjermen ikke slår seg på når jeg starter laptopen. Maskinen fungerer som normalt, men skjermen er helt død. Maskinen lager også et langt pip, etterfulgt av to korte, når den starter. Jeg har lest at dette betyr at det er et problem med grafikkortet eller noe sånt.

    Den eneste måten jeg får skjermen til å fungere er når jeg tvinger skjermbildet til en sekundær skjerm med Fn F5 når laptopen starter opp. Etter det kan jeg koble kabelen fra, og laptop skjermen fungerer fint.

    Så, hva er mitt problem?

×
×
  • Opprett ny...