Gå til innhold

Ababa1

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ababa1

  1. Hello, jeg har ikke hatt tid å gå på i det siste som, og lengre blir det for laster opp en vidio til youtube og det går så sakte har vel bare noen 5 timer igjen....Så arbide med en togbande fra stasjoen og nærmer røros spawn må vent litt og jeg ber om tollmodighet.

    MvH Ababa1

     

    Hello, jeg har ikke hatt tid å gå på i det siste som, og lengre blir det for laster opp en vidio til youtube og det går så sakte har vel bare noen 5 timer igjen....Så arbide med en togbande fra stasjoen og nærmer røros spawn må vent litt og jeg ber om tollmodighet.

    MvH Ababa1

  2. dere tar litt feil for warplisten er faktisk ganske full det blir feil og ha warps overalt !! gå fra røros eller gå fra namsos you choose ..

    røroskirka er på ingenmåte gravd ned og stygg for at den er sett så mange ganger der tar du feil .. dårlige måter og prøve og få warp ja ..

    lag en stor fin vei så skal dere se

     

    Har ikke sagt at det skal være warps overalt, men det bør være der det er mye aktivitet. Ingen som har sagt at røroskirka er stygg, såvidt jeg har fått med meg, men den er plassert litt dumt. Det ser ikke så fint ut når kirka er gravd ned i et stort firkantig hull, men dette skulle vistnok bli forandret.

    hmm. så du vil ikke ha mer warps og du vil heller ikke flytte en warp. hvordan kan det bli en warp i pjattestad da?

    Jeg tror han heller vil flytt en av warpsene til Pjattstad siden Røros her 2 røros og roros som det stårl tiliigere i forumet. Å jeg tror det er det han tenker på.

    NB!: Er ikke sikker på dette stemmer så dte bare tiligere i forumet.

  3. Om du refererererer til mitt innlegg Hansinen så står det ingen steder at bygget er stygt..

    Men å ha Kirka nedgravet i et smalt hull så man aldri ser mer en 1/5 del av bygget er en skam...

    Kirka er dritfin!

    Men den må greves frem så man faktisk ser den.....

     

    Team-Røros er så godt som borte, ingen som spør om å få bygge i eller rundt Røros har fått noe svar ingame, ergo ingen får bygge, stedet er dødt foruten det å se kirka...

     

    Tid fra røros til pjattestad : 1minutt 46sekunder, med mange svinger på veien...

     

    Bare få bestem t dette nå, blir det nei så må noen gå sammen å bygge opperativ jernbane røros/pjattestad ASAP...

    Folkens ok. Kanskje det var en tabbe å bygge byen så nært, men den er mer aktivitet der en Røros i nåverne stand. Å jeg vil ikke si at bygnigen er styg, men den er dårliplasert. Å sant skal sies jeg har sett den krika noen ganger nå og jeg er alt blit lei den. Men jeg tiviler ikke at det er flere som fortsatt likker dne og vil se den. Men viss svare blir nei og Pjattstad ikke skal få warp kan jeg hjelpe til med å lage en jernbane Røros-Pjattstad. Det fordi jeg har laget en privat stasjon utenfor Røros Pjattstad område og hadde tenkt på det før. Å viss svare blir jeg vil jeg gjøre det like vel! På denn måten vil det bli jernbanne uannsett hvordan dette ender. I tilge vil jeg lagge 2 ruder en direkte og en via stasjonen. Men dette ikke før avstemnigen er over. Eneste jeg ber om får å gjenomføre dette er iron. Får jeg litt iron så vil det få det til å gå forter under arbeide. Å viss noen har noe i mot dette skriv det her. La meg få vite det, og gjerne kom ved invendiger og forslag til deg jeg skriver og viss de vil hjelpe meg med å gjøre dette er den beste måtten å doner litt iron trenger ikke være mer en 1 iron for hver iron hjelper!!!

  4. nettopp derfor røros trenger warp, hvis man ikke kan warpe dit ser du den jo med en gang. men hvis du må gå fra Pjattestad er det vanskelig å finne.

     

    Og skal man bygge i en by, hvorfor ikke bygge i Metropolis?

     

    Å finne Røros er da ikke vanskelig gå opp haune ser du jo kirka. Å det er jo bare å skilte opp ruta. Dessuten vil det bli letter for de som arbeider i Pjattstad viss warpen er der og ikke i Røros og sånn vi har brakt på det hele kjær det mer i Pjattstad enn Røros.

  5. Ok det er greit at Røros har noen bygg. Fint, men Pjattstad er en by som utvikler seg rakst og er i aktivitet i motsetnig til røros. Dette ser jeg på som viktiger enn at dt er noen fantastiske bygg der. Tenk mer på hva som er viktig. Gjør det letter å se ting som er bygget eller å komme letter til der tingn skjer og hvor man kan bygge ny og fantastiske ting. Jeg vil se på det siste som vitigst utav disse.

  6. Vet ikke om det skal hit eller om jeg er på jord nå, me jeg har uannset et forslag så får derre flyte det viss det er på tryne plasert. Hva med en prisutdelig. Forslag til priser:

    Årets Bruker

    Årets Arberider

    Årets Bygger

    Årets Beste butikke/frima/industri/osv.

    Årets Beste Konkuranseavholder

    Årets Beste Handelsperson

    Årets Beste Venn

    Årets Beste Hjelper

    Årets Snileste

     

    Her er eksepler på priser. Som kan plukkes og vrakes og legge til nye alt etter som hve folk synnes. Hvert nye år avholdes det avstemnig om året som har vært. Så kanskje det er litt kort tidsfrit, men viss man klarte å få ordan det slit at man fikk nominert ogh stemt i løpe av Januar, Februar 2011 for prisne i året 2010.

    Her sister jeg meg selv fra hardwork forume bare sånn for sikerhetenskyld.

×
×
  • Opprett ny...