Gå til innhold

Wyldedime

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wyldedime

  1. Hva er den beste måten for Tasker å vite når jeg sover? Ikke at jeg ligger i sengen, ikke et definert tidsområde, men når jeg faktisk sover. Her trengs kreative løsninger, og sikkert en sensor eller to :)

     

    Da tror jeg du må ha en slags form for EEG-hette som måler hjerneaktiviteten din og programvare som ser etter spesielle mønstre i hjernebølgene dine som antyder at hjernen sover.

     

    Om du er av typen som snorker kan du sikkert bruke mikrofonen som trigger, men da må du vel inn med programvare som greier å skille snorking fra host, stønning, etc.. :-)

     

    Eventuelt lage en løsning hvor du holder mobiltelefonen slik at denne faller med en gang du sovner og mister grepet på den, bare sørg for at den lander mykt nok til å ikke knuses eller lager høye lyder som vekker deg igjen. Da kan man vel bruke bevegelsessensoren i telefon til å trigge tasker!?

     

    Dette prinsippet kan selvfølgelig utføres på andre måter, du kan f.eks. lage en anordning hvor du må holde en tråd mellom tommel og pekefinger (eventuelt at du må holde armen din over en plate som blir trykt ned med en gang du sovner og armen ramler ned på den). Når denne tråden glipper så lukkes en bryter som så kobler inne en krets som simulerer et tilkoblet headset (eventuelt en dockingstasjon som telefonen kjenner igjen)?

     

    Du kan kanskje bruke samme prinsippet med en NFC brikke om telefonen støtter NFC, når du sovner ramler en NFC brikke ned på telefonen og den settes i sovemodus?

  2. Hva er fordelen med denne backup-en?

    På min telefon så har jeg alle kontaktene mine synket opp mot både google og telenor, og bildene jeg tar blir lastet direkte opp til Dropbox.

    Dokumenter blir enten synket med google drive eller er lagret i Evernote, eneste jeg ikke tror jeg har backup på er SMS.

    Er det noe jeg glemmer her?

     

    Ellers så lurer jeg på hvordan denne er å buke på TV, må man ha tastatur eller er den enkel å bruke med fjernkontroll (så enkel som i det minste det går an om man ser bort fra det å skrive inn tekst)?

    Jeg har en Rikomagic 802 mkII tilkoblet TV-en på soverommet. Den fungerer greit nok, men brukergrensesnittet er ikke spesielt elegant siden man må frem med tastatur for å styre den.

  3. Sinnsykt mye dissing av windows8 på dette forumet. Har w8 på bærbar og stasjonær på jobben. Metro fungerer glimrende, søk (windows tast) fungerer bedre, og har enda til gode at noe har crashet. Har på begge installasjonene upgrade fra win 7.
    Fint du følger med. Grensesnittet har ikke gått under navnet Metro på et halvt år. Dette ble skrevet i august:"Microsoft notified developers this week to stop using the "Metro" as the name for the new Windows 8 and Windows Phone interface. Apparently, a German company called Metro AG disputed Microsoft's use of the term, although Microsoft has not confirmed this as the reason for the change. They've only said that for now, developers should use the term "New User Interface" or "Windows 8-Style UI" to describe the tiled look, and an internal memo states that they'll be renaming the interface very soon."

     

    Tja...følger da godt med selv, men kaller det fremdeles for "Metro" i mangel på et bedre navn.

    • Liker 6
  4. "Internett er like farlig for hjernen som kokain"Ja, for internett gir deg stikksår, hemmet taleevne og ikke minst dødlig overdose. En sånn overskrift passer kun inn hos VG, de som har skribenter uten selvrespekt.

     

    Det står da i overskriften "for hjernen" og de snakker dermed om de fysiske skadene som oppstår der, og at disse skadene kan sammenlignes med skadene fra kokain (selv om slike forskningsrapporter ikke er helt til å stole på siden man ikke vet hva som kommer først, høna eller egget).

    Er ingen som har sagt at internett er like farlig som kokain.

  5. MP3 48kbit/s??? er det noe jeg har gått glipp av her, kan til nød høre på MP3 i 128kbit/s om det er bare for å ha noe bakgrunnstøy...er det noe jeg blander sammen nå, trodde ikke 48 kbit/s var i bruk engang?

    Ser at AAC+ skal tilsvare MP3 128kbit/s men man er enda nede på et nivå hvor musikken høres flat og anstrengt ut, svært lite luft og dynamikk å spore.

    Men nå har det vel vært undersøkelser som viser at ungdom idag faktisk foretrekker den komprimerte lyden som MP3 gir ved 128 kbit/s så det er vel det markedet de sikter seg inn på.

  6. Selv så vurderer jeg å kjøpe Galaxy Note når den kommer på markedet, den kan nok bli litt stor til tider men det er jeg villig til å ofre fremfor stor skjerm og (forhåpentligvis) en brukbar penn til å ta små notater med.

    Når det gjelder nettbrett så hadde 13" passet meg helt perfekt, gjerne med en kraftig tokjerne-prosessor, lang batteritid og Windows 8. :-)

     

    Mange vil nok være uenig med meg ang. disse størrelsene men det viser bare hvor forskjellige vi er, og forskjellige måter vi bruker utstyret på. (og at artikkelforfatter har rett i at skjermstørrelse er en høyst individuell ting).

×
×
  • Opprett ny...