Gå til innhold

Uvær

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Uvær

  1. Hei.

     

    Jeg har vanskeligheter med å finne en eller flere bra nyhetssider innen musikk.

     

    Jeg ønsker altså å finne bra sider kun for rock, eller kun for electronica. Sider som tar for seg både rock og electronica, tar også for seg musikk innen andre musikkgrener, noe jeg ikke har så stor interesse for.

     

    Innen rock så ønsker jeg sider som har mest nyheter innen sjangerne:

     

    Post-rock

    Ambient

    Instrumental

    Progressive rock

    Experimental

     

    Innen electronica så har jeg ingen spesifikke ønsker innen sjangere.

     

     

    Setter pris på om noen har noen bra forslag til noen bra sider.

  2. Det ligger ingen leiekontrakt i grunn som kan nekte Jon avgang til hytten når det måtte passe Jon, men kun en muntlig avtale mellom partene som ikke lengre er gyldig. Det enkleste for Jon må være å få med seg et par kompiser opp til hytta for å kaste ut beboeren, og samtidig skifte lås.

     

    Jeg ser ikke problemet med å benytte litt makt for å få beboeren kastet ut. En ting er å banke opp personen, noe som kan føre til straff, og en annen ting er å benytte litt makt for å få personen fysisk ut fra hytta. Tror neppe personen vil gjøre motstand når han ser han er en mot tre, og jeg tror neppe han vil anmelde Jon for å være litt hardhendt. Om han gjør det, så er dere tre personer som lett snu saken til deres fordel, og sørge for at saken blir henlagt. (Tatt i betraktning at dere ikke fysisk skader beboeren, samt politiets prioritering av saker.)

×
×
  • Opprett ny...