Gå til innhold

blixt

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blixt

  1. Jeg bruker å avinstallere alle trail programmer. Programmer du har i 1-3 måneder for så å måtte kjøpe.

    Ofte følger det også med programmer som backup muligheter fra diverse leverandører, jeg fjerner alle disse da jeg bruker forskjellige skyer til å lagre data på.

     

     

    Problemet er at jeg ikke helt vet hva disse programmene heter, er bare redd for å fjerne programmer som kan gå utover pc'n.

    Ellers takk for fyldig svar!

  2. Hvis du ikke ønsker dvdspiller på akkurat denne modellen må du nok fjerne den selv.

     

    Jeg er selv på utkikk etter laptop til mellom 5-6.000, og ser ut at dette er den bedre "dealen" akkurat nå. Ser at MPX også skriver ordinær pris på 5990, noe som er mulig, men vet at Spaceworld selger den til 5699 uten tilbudspris hvis du skulle ha noen dagers tenketid.

     

    En helt ok prossessor, I5 dobbel kjernet, dog 3337U og ikke M versjonen (litt nedklokket for å ha ultrabook statusen), men til gjengjeld så er grafikk kortet (Geforce 740M) veldig kurant.

     

    Går nok selv for denne iløpet av en dag eller, iallefall til denne prisen. :)

     

    Veldig fristende, tror jeg går for den :)

  3. aceren er nok et bedre valg i denne prisklassen :) Har prøvd et par fujitsu maskiner uten å bli imponert for å si det sånn ;)

    Acer jeg linka til koster bare 4500,-. Synes du det er noen hensikt å strekke seg til kr 6000? Jeg gjør gjerne det hvis det utgjør noe forskjell.

  4.  

    Demovarer hos Komplett/Mpx samt varer hos Elkjøp/Lefdal med nedsatt pris har akkurat de samme garantibetingelsene og reklamasjon som nye varer.

     

    Tenkte mer på slitasjen og hvor mye den har blitt flyttet på eller fiklet med. Og hvis det er en vare som kunder tidligere har returnert så kan jeg forstå hvorfor de velger å¨sette prisene mye ned.

  5. 80% er varer som kunder har returnert på angrefrist. Ca 20% er varer som har vært på verksted og blitt reparert.

     

    Komplett har ikke mye utstilling, så det er heller sjeldent.

     

    ok, men hvis f.eks elkjøp selger en "demovare" via nettbutikken så kan vel det være en vare som har vært til utstilling i butikken, eller tar jeg feil?

  6. Det nærmer seg slutten for min bærbare pc og jeg har begynt å kikke litt rundt på markedet, både på nettet og i butikkene.

     

    Ser at jeg nettopp mistet muligheten til å kjøpe "Fujitsu Lifebook NH532" for bare halve prisen, da den raskt ble utsolgt. Er det noen som har en noenlunde oversikt over hvor ofte det kommer slike gode kampanjer?

  7. Forstår ikke helt hvordan jeg redigerer stillbilder inn i en filmsekvens.

     

    Når jeg legger inn et bilde fra bildestrøm og inn i filmsekvensen så endrer bildet seg, da bildet først zoomer inn og deretter så skroller bilde oppover når jeg kjører filmen. Forsåvidt en kjekk effekt men det jeg ønsker er å legge inn bildet i samme format, og som holder seg stille.

     

    En annen ting: Når jeg klikker på bildebiblioteket i venstre felt så kommer det bare opp et tomt svart felt. Det eneste som fungerer er bildestrøm.

     

    Noen som kjenner til dette?

  8. Du må koble ipad-en til pc-en med usb-ledningen. Da vil ipad-en dukke opp i itunes. Derfra kan du velge å kopiere hele itunes-bibloteket over på ipad-en, eller bare deler av det.

     

    Takk takk!

    Jeg har en del filmer på pc'n som jeg kunne tenke meg å overføre til iPad men det blir kanskje vanskeligere?

  9. Du må overføre musikk til enheten i iTunes, hjemmedeling streamer bare musikken fra datamaskinen din.

    Man kan dra over musikk i iTunes.

     

    Forstår ikke helt hva du mener med å dra over musikk i iTunes når jeg allerede har all musikken lagret på iTunes Biblioteket. Kan du forklare hvordan jeg overfører til enheten i ITunes?

     

     

    det enkleste er vel å lage spillelister som man synker med telefonen.

     

    Jeg har androide og ikke iPhone.

  10. Ligger ikke all musikken på musikk appen?

    . Nei, musikk-appen på iPad er tom og fungerer bare når jeg aktiverer PC og "hjemmedeling". Det er altså først når jeg skrur på pc'n og hjemmedeling at biblioteket dukker opp på musikk-Appen.
  11. Har kjøpt meg en iPad 3, 64GB, 3G. Er veldig godt fornøyd med kjøpet men irriterer meg over en ting.

    Når jeg går inn på iTunes så kommer jeg bare rett inn på butikk hvor jeg kan kjøpe musikk og filmer men jeg finner ikke iTunes-kontoen min ( biblioteket) som jeg har på min PC.

     

    Bibiloteket fungerer på iPad bare når jeg har aktivert iTunes-kontoen på PC'n og bruker "hjemmedeling", Kjekt det men det hadde vært artig å kunne bruke bibiloteket på iPad uten å være avhengig av PC'n.

     

    Finnes det en løsning på problemet?

×
×
  • Opprett ny...