Gå til innhold

MeAndThisArmy

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MeAndThisArmy

  1. Hei,

     

    Skal ha en laptop til nedlasting av filmer og streamingtjenester som TV2Sumo, HBO, Netflix, Viaplay, Comoyo osv. Den skal kobles til mitt fjernsyn. Hva bør en PC som dette ha? Hvor viktig er lydkort i denne sammenhengen?

     

    Hva bør jeg gå for her? Er denne ok? Denne ble linket til i en tråd fra i går. Er den bedre?

     

    Jeg regner uansett med at min nåværende laptop, kjøpt for tre år siden, begynner å bli utdatert. (Spesifikasjoner, med Windows 7 Ultimate) Hvor står denne i forhold til de over? Hvor står denne i forhold til nye laptoper i høyere prisklasser? Er det lurere å bruke denne som andrelaptop i stedet, og heller betale litt ekstra for den nye? Jeg spiller stort sett kun FM (krav) (og tidvis andre simulatorspill, uten de helt store grafikkravene). Ellers ville den blitt brukt til normale ting som studier, sosiale medier osv.

     

    Takk.

  2. Hei,

     

    Jeg har lyst på en maskin som stort sett utelukkende skal brukes til streaming av video. Det er snakk om strømningstjenester som TV2Sumo og avspilling av videofiler som ligger lokalt på PC-en. Må selvsagt være med HDMI-utgang. Noen tips? Den kan gjerne være litt liten. Gjerne et brett òg, om det finnes et fullgodt alternativ til dette formålet. Helst ikke til over 5 000.

     

    Takk.

  3. Hallo,

     

    Skal ha lyd. Har ingen definitiv makspris, men det er også fordi jeg kan veldig lite om dette. Hva må man ut med for et habilt anlegg til en som meg? Skal brukes i en relativt liten stue i en ungdomsleilighet, og jeg kan vanskelig se for meg at det noen gang blir aktuelt med fullt hus med 25 mennesker og trimmings. Er det hårreisende å håpe på noe til pluss/minus fire tusen?

     

    Har allerede Blu-ray-spiller.

     

    Takk.

  4. Hei,

     

    Jeg var på IKEA her forleden. Der hadde de et klesskap med skyvedør. Jeg mener bestemt det var dette: http://www.ikea.com/...616/#/S89896811 Det ser ikke stilig ut her, men utstillingsmodellen hadde lys, hyller, innvendige rom og diverse smågreier. Det appellerte til meg, og følgelig ønsker jeg meg noe lignende selv. Problemet er at det i soverommet er begrenset med plass, og - uten at jeg har det i hodet nå -, mener jeg det er 230 centimeter under taket. Skapet er 236 høyt. Utleier sa det var «sånn omtrent 2,30», så det kan hende det går likevel. Skal måle til uka, men jeg forventer det ikke.

     

    Noen som vet hvor jeg kan finne noe lignende? Leiligheten blir ledig om tretten dager, men det er ikke livsviktig at jeg har skap fra dag én av.

     

    Takk.

  5. Det er akkurat det der. Jeg ser ikke på meg selv som en snobb, men det blir for ... Nei. Det er stort sett billige supplement til et mangelfullt (eller fraværende) plott.

     

    Film én og seks på lista di er for øvrig blant mine favorittkomedier, så jeg bør gi to, tre, fire og fem en sjanse òg (selv om jeg er noe skeptisk til Kick Ass). Har du flere komedier liggende?

     

    (Kan forresten anbefale deg Tristram Shandy, om ikke du har sett den allerede.)

  6. Komedier appellerer bare ikke til meg. Generelt synes jeg de fleste komedier er for kjedelige og uinteressante, og de som treffer er gjerne av en slik art at de ikke passer å se sammen med andre. Jeg høres veldig kjip og liksomkul ut nå, men det er sånn det er. Will Ferrell er absolutt ikke den verste. Det er Jack Black.

     

    Animasjonsfilmer er for øvrig også en sjanger som passer veldig bra til nevnte formål. Fjasete skrekkfilmer og slasher/gore kan også funke.

  7. Hei,

     

    Kan noen anbefale noen kule filmer som kan gå an å se sammen med andre? Ikke for heavy.

     

    Eksempler på kule filmer:

    Drive

    Inglourious Basterds

     

    Eksempler på ikke-kule filmer:

    Bridesmaids

    Filmer med Will Ferrell

    Komedier generelt og amerikanske spesielt

  8. Hei,

     

    Kunne noen pekt meg i retning et helt adekvat eksternt lydkort til laptop? Har ikke satt noen definitiv pris, men helst rundt tusenlappen og forhåpentligvis ikke over 1500. Har kikka litt på dette, men har ikke nok erfaring med Creative til å vite om det er noe å gå for. Bruksområdet er vel sånn vors typisk og kanskje med på hytta. Ikke noe spilling - kun musikk.

     

    Setter pris på hjelp. Takk og hei.

  9. (eller hva faen det heter)

    Men ikke som MSN-kontakter. Er dette mulig?

     

    Går inn på vennene mine på spaces, endrer innstillinger og klikker "Fjern som venn", men da forsvinner de for faen fra kontaktlisten på MSN også, og det skal de ikke. Jeg blir så pissed av disse MSN-nyvinningene som er totalt uten mål og mening. FAEN. Jeg har 200 flere kontakter i MSN-listen enn venner på Spaces, så de skal ikke være avhengige av hverandre.

     

    Hvordan? Folk skal ikke se hvem jeg snakker med. Det er noen jævla åndsfitter som står bak utviklingen av MSN fra 2005 og utover.

  10. Løste det ved å opprette en ny kontaktkategori strategisk plassert under primærkontaktlisten. Skrudde også av pop up-en som viser hvem som logger seg på.

     

    Passe bad boy. Kødder ikke med meg.

     

    Ja, dette tok meg tolv dager å klekke ut.

  11. Hei.

     

    Jeg er med på en privat torrent-side, hvor man må ha en download/upload-ratio av en viss størrelse for å kunne laste ned.

     

    Problemet er at jeg ikke får seedet noe som helst. Jeg har lastet ned ni filer nå, uten å ha seedet så mye som en megabyte. Først tenkte jeg at det var fordi jeg lastet ned filer som ikke akkurat er populære, og at det følgelig ikke var noen andre å laste opp til, men det skjedde da jeg lastet ned det siste døgnets mest populære torrent også.

     

    Har forsøkt med både Bitlord og uTorrent. Samme problemet med begge. Jeg har ytterst begrensede skills på torrent-feltet, men jeg har jo aldri hatt behov for å ha "skills" før heller, for dette er første gang jeg har hatt problemer med torrent-nedlasting.

     

    Hva gjør jeg?

  12. Hei.

     

    Det er en person hvis blotte nærvær i kontaktlisten fremkaller brekningstendenser, kaldsvette og substansiell forsuring av sinnsstemningen min.

     

    Så. Jeg forsøker å slette denne personen. Jeg høyreklikker, velger "Slett kontakt", og klikker ikke på boksen ved siden av "Blokker også kontakten". Likevel ser personen ut til å ikke kunne se meg som pålogget. Personen forsvinner også fra tillatelseslisten (Verktøy -> Alternativer -> Personvern), og er heller ikke å se i blokkeringslisten til høyre. Om jeg klikker på "Kontakter" -> "Rediger en kontakt", finner personen i denne listen, dobbeltklikker og deretter velger "Bruk med Messenger" viser kontakten seg igjen i kontaktlisten, uten å være blokkert.

     

    Hva gjør jeg feil? Vi snakker om nest nyeste versjon av Windows Messenger.

×
×
  • Opprett ny...