Gå til innhold

JokkareN

Medlemmer
  • Innlegg

    282
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JokkareN

  1. Dette er forumet du leter etter: http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8

    Hei igjen!

     

    Da har jeg undersøkt litt, og fant ut at jeg skulle gå frem fra HTCdev.com. Jeg gjorde alt fra steg 1 til steg 5 der jeg måtte gå inn på CMD (Administrator) og skrive: (fastboot oem get_identifier_token) og da jeg gjorde det får jeg kun opp fra CMD: ('fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.)

     

    Hva kan dette skyldes? Noen som vet hva jeg må gjøre?

  2. Heisann!

     

    Jeg var litt usikker før jeg skulle bestille oppgraderingsdeler på maskinen min, så tenkte jeg skulle høre her inne etter noen gode råd.

     

    Jeg har altså en Toshiba Qosmio X770-124 som jeg må bestille nytt hovedkort på. Delene jeg remser opp her bestiller jeg fra eBay. Hovedkortet koster 1400 kroner. Men med det hovedkortet tenkte jeg å oppgradere prosessoren som orginalt er en 2-kjerners Intel i5 og den jeg tenkte å kjøpe er en i7 Quad med opp til 3.60 GHz. Bare prosessoren er samme sokkel som hovedkortet, er det da noe annet som kan være at det ikke matcher?

     

    Samt hadde jeg tenkt å oppgradere GPU'en som orginalt er en GTX 560M 1.5 GB med en eventuellt GTX 880M 8 GB - hvordan fungerer dette og hva må jeg være obs på?

     

    Dette er kanskje dumme spørsmål jeg stiller ovenfor mange som har peiling på laptop'er, men helt ærlig så er jeg egentlig stasjonær PC bygger så jeg har ikke så stor peiling på laptop. Så jeg takker for alle svar på forhånd!

  3. Ser ut som on noen modeller støtter 16 GB RAM: http://www.cnet.com/products/asus-k55vd-sx033v-15-6-core-i7-3610qm-windows-7-home-premium-64-bit-8-gb-ram-750-gb-hdd/specs/

    her er en kar som har 12 GB i sin (siste posten): http://www.tomsguide.com/forum/85182-35-what-risk-2x8gb-sticks-unsupported

    og Amazon selger 16 GB kit: http://www.amazon.co.uk/Kingston-16GB-Memory-K55VD-Laptop/dp/B00JTXZMAC

    så sjansen er for at det går, selv om Asus sier at max er 8 GB.

    Hei!

     

    Ok, får vel bare prøve tenker jeg. :)

  4. Sjekk her: http://appletoolbox.com/2014/09/mac-fix-white-screen/

     

    Mulig det er disken som er ødelagt.

    Nå føler jeg meg litt dum her, men ettersom jeg ikke kan noe med Apple, så er jeg kanskje unnskyldt!? Hehe. Kanskje ikke rart at Mac'en ikke vil starte opp en installasjon ettersom at harddisken ikke er formatert i en slags " mac/apple " format!?

     

    Kan jeg gjøre dette ved å sette harddisken inn i en Windows maskin med det rette programmet?

  5. Hei!

    Jeg har nylig restaurert meg en MacBook Pro fra rundt 2011 og kjøpt meg OS X 10.6 som jeg tenkte jeg skulle installere på den, men finner ikke ut hvordan jeg får Bootet opp og installert. Prøvde t.o.m og lage en bootable USB og satt inn. MAC'en fant usb'en så jeg prøvde og boote. Apple merket viste seg, men noe mer skjedde det ikke. Skjermen ble hvit, og der står den som den har gjort i over en time nå.

    Før jeg kjøpte OS X 10.6 installerte jeg Windows 10 på maskina. Kan det være noe der, at harddisken ligger inne med Windows 10? Jeg synes det er rart at jeg ikke får noen form for valg isåfall, at skjermen bare blir hvit.

    Setter pris på kjapt svar! :)

  6. har du en annen mac?

    hvis ikke så er det litt dumt at du satte i en tom disk først,.

    http://osxdaily.com/2015/09/30/create-os-x-el-capitan-boot-install-drive/

     

    mulig du kan få tak i en kopi ett annet sted?

    eller få tak i en eldere OSX på DVD, så oppgradere derfra.

    Jeg har ikke en annen Mac nei :/

     

    Får nok ikke tak i Osx en annen plass nei. Men kan jeg installere Windows på Macen? Å hvordan booter jeg?

  7. Hei! Jeg har nå fått meg en gammel Macbook Pro 2010 Mod som jeg tenkte å fikse, men ettersom jeg ikke er 'Apple' mann, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre.

     

    Jeg har akkurat satt inn en helt tom 2.5" hdd som jeg tenkte å installere OS på, så jeg har satt den inn, startet opp maskinen og holdt inne Command + R for å starte opp "Internet Recovery". Problemet er bare det at maskinen kommer såpass langt at den Loader ferdig i begynnelsen, for så at Apple merket kommer opp og maskinen loader litt videre så stopper alt opp å skjermen blir Hvit/Grå.

     

    Hva kan dette være?

×
×
  • Opprett ny...