Gå til innhold

Saiaku

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Saiaku

  1. Hei!

     

    Er det noen som kan anbefale en stylus penn for håndskrift som kan brukes på Nexus 7?

    Har sett en del, men de fleste har en ganske stor tupp, ser helst etter noe ala Samsung C Type stylus (http://www.samsung.c.../ETC-S10CSEGSTA) men er usikker om denne fungerer på Nexusen.

     

    Jeg har Samsung sin stylus til S3, og en Wacom Bamboo stylus for iPad. Begge fungerer fint på S3'en (og på iPad'en så fungerer kun Wacom'en). På Nexus 7'en så fungerer begge, men med Samsung stylusen så må en presse litt hardere for at den skal reagere (litt for hardt til at det føles riktig/behagelig å bruke), det går an til nøds, men vil ikke anbefale det som noen god løsning.

     

    Så den kan være ubehagelig å skrive med siden man må trykke hardere enn med andre styluser? Det var synd å høre. Den så god ut med tanke på den mindre spissen.

  2. Så argumentet er at vi trenger ikke høyere nedlastningshastighet og utbygging fordi noen vil bruke det til ulovlig nedlasting?

     

    På samme måte som norsk infrastruktur henger etter 10 år sammenlignet med andre skandinaviske land, kommer vi til å henge etter på nettet også, fordi de få sjefene som bestemmer er ingenting annet enn grådige.

     

    Det finnes finnes utrolig mange andre grunner til hvorfor vi burde bygge ut nettet. Det finnes faktisk lovlige nedlastinger.

     

    Musikk er en av dem, men de som virkelig trenger båndbredde er streaming av HD filmer, nedlasting av spill og annet media.

     

    Fremtiden går mot en kjøper som laster ned et produkt, i stedet for å hente det i butikken, så han fyren her må ha sett på teletubbies når han burde ha lært seg noe viktig.

×
×
  • Opprett ny...