Gå til innhold

Rivellio

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rivellio

  1. Hei,

     

    Merket i natt når jeg kjørte hjem at det var en liten pytt der jeg bruker å parkere. Var en tur på butikken tidligere i kveld og når jeg kom hjem gikk jeg bak å sjekket, da drypper det sakte fra samme plass(kun dråper).

     

    Gikk ut igjen nå 2 timer senere og da har det sluttet. Det er bake på bilen, rett ved tanken omtrent. Har en liten Citroen C1.

     

    Kan det vær noe annet enn bensin? Og med tanke på at det slutter etter en stund, hva kan problemet være?

  2. Hei, noen som har brukt Russedress før? hørt Russedress og Russeservice er latterlig dårlig på kundeservice og levering.

     

    Bestilte nettopp en fleecejakke fra dem, noen som vet når jeg kan forvente å få den?

  3. Hei, sitter å ser litt på en Peugeot Speedfight 2 2003 mod., ser veldig strøken ut, helt orginal og gått ca. 10,000 km. Det er 2 takt og AC versjonen(luftavkjølt) så jeg har noen spørsmål.

     

    - Er dette en scooter som kan holde noen år til?(selger sier den er pent behandlet noe jeg kan se)

    - Siden det er en godt brukt scooter hvordan blir det med bensin og olje?

    - Når jeg kjøper en brukt scooter hva er beste måten å få den med seg hjem? vil helst ikke leie tilhenger når selger bor 10 minutter unna. Blir det helt feil å spør selger om han kan kjøre den?

     

    Er helt ny på dette, setter stor pris på tips og innslag :)

     

    (lagde en tråd igår men fikk dessverre ikke kjøpt mopeden så da går jeg over til alternativ 2.)

  4. Hei, jeg er 19 år, går VG3 fagopplæring IKT. Søkte om lån på 20,000 fra lånekassen og lurer på hvordan dette funker. Bor hjemme, har ikke skilte foreldre og 2 søsken som er under 13 år.

     

    Har endel utgifter nå som jeg ikke har foreldre som betaler for meg og er lei av å bruke sparepenger og selge aksjer jeg har fått fra bursdager, konfirmasjon osv.

     

    Er det mulig at jeg får lån? og hvordan utbetaler de lån, får jeg alt samlet eller betaler de litt og litt?

  5. Hei! tenkte jeg skulle poste her i håp om litt feedback rundt mitt nye prosjekt. Prosjektet har tidligere gått under navnet Dropply men valgte å gå til innkjøp av et mye enklere domene som ga litt mer mening og som er lettere å huske.


    Hva Multi.sx går ut på:

    Du har garantert sett lignende sider eller gått inn på linker som lar deg laste ned filen(e) via mange forskjellige fildelingstjenester. Dette er samme konsept, du laster opp en fil og kan velge opptil 8 fildelingssider å laste opp filen til!


    Hvorfor?

    For det første så sparer du tid, du sparer også massevis av båndbredde for du laster bare filen opp til oss så laster vi den videre opp til de x antall fildelingssidene du valgte.


    Ikke bare det, men filen vil også være lengre tilgjengelig på nett. Om siden du lastet opp til er nede grunnet f.eks angrep, vedlikehold osv. så kan man enkelt velge et annet nettsted å laste ned filen fra.


    Om Multi.sx

    Selve prosjektet er laget fra scratch og basert på nyeste Bootstrap. Servere i Frankrike og Canada med OVH. SSL og nginx+CloudFlare. :ph34r:


    Bilder



    Linker

    https://multi.sx - selve prosjektet.

    https://multi.sx/f - eksempel nedlastningslink(kort url!)


    Litt skrivefeil her og der, dette blir fikset snart


    Setter stor pris på feedback! :)

  6. Endte bare opp med å kjøpe det, utrolig deilig headset som var mye mer behagelig og lettere enn Pulse.

     

    Jeg fikk ikke til å bruke headsettet via TVen, kanskje det går om du har en mer fancy TV men da jeg koblet USB dongelen til PCen så fikk jeg lyd så vet ikke hvorfor det ikke går.

     

    Funker bra på konsoll, og 90% av tiden jeg bruker TVen så er det enten Netflix eller Viaplay via PS4 så jeg overlever :)

  7. Hei, noen som har det nye headsetet til Sony? oppfølgeren av Pulse, kom i forrige måned og vurderer innkjøp men er veldig usikker.


    Grunnen til at jeg bruker Pulse er fordi jeg kan koble USB dongelen til TVen og AUX til TVen sånn jeg kan bruke det til alle konsoller og når jeg ser på TV. Eneste ulempen er jo at jeg ikke får mic om jeg bruker det til Xbox.


    Noen som vet om dette går med det nye? altså sånn headsetet ikke må gå gjennom enten en PS3 eller PS4? nå går det via TVen, derfor funker det til både TV og alt som er koblet til.



  8. Hei! jeg er 18 år og har siden Juni 2013 gått mye hjemme og har ikke vært ute av landet på noen år. Har vært mye i Tyrkia, Gran Canaria og Bulgaria tidligere med familie men vil helst ikke sitte på fly i mer enn 3 timer.


    Ønsker å dra så fort jeg har fått ordnet meg nytt pass og før jeg starter i arbeid.

    Ser for meg 3-5 dager, reiser alene og drar for utforske og oppleve nye ting. Drar ikke for å drikke/røyke.


    Har sett på følgende land:

    - London

    - Hellas

    - Roma

    - Frankrike


    Budsjett: 5,000 kr - 7,000 kr (min. 4 dager)

    Må inkludere hotell og fly(tur/retur)


    Noen som kan anbefale noen av landene? link til hotell, helst nærme sentrum.

    Trenger jeg noe mer enn pass, evt. forsikring?


    Takk på forhånd :wee:

  9. Sett alle episodene nå, kan anbefales :closedeyes:

     

    Samurai Sikkerhet er en ny humorserie - en såkalt mockumentary - om et team dysfunksjonelle vektere i Oslo. De følges av et kamerateam fra TV2, og vi får et innblikk i arbeidshverdagen deres på Linderud Senter.

     

    Afghanistan-veteran Kato Haugen er sjefen for Samurai Sikkerhet, og leder laget sitt som om de var et SWAT-team. Likevel er ikke målet å være det beste vekterselskapet, men det billigste. Som Kato sier; "Det skal ikke koste skjorta å sikre skjorta".

  10. Noen som fikk med seg starten av den nye humorserien til TV 2?

     

    Samurai Sikkerhet er en humorserie på TV2 om vekterselskapet Samurai Sikkerhet med Kato Haugen i spissen.

     

    Henrik Elvestad
    Odd Magnus Williamson
    Nils Jørgen Kaalstad
    Fridtjov Såheim
    Janne Heltberg

     

    Alle episodene ligger på TV2 Sumo, har kommet til episode 7 og synes serien er morsom og av en eller annen grunn minner den meg om The Office(US)

     

    http://youtube.com/watch?v=qM-V54F0lfY (Trailer)

    https://www.facebook.com/SamuraiSikkerhet

  11. Adrian, det burde ikke være noe i veien for å få lastet opp .psc filer. Kanskje de ikke ble lastet opp når du testa grunnet noe helt annet. At de ble kontinuerlig endret f.eks.

    Det kan stemme, ser tilbake på en ticket fra Juni der skrev jeg at noen ble lastet opp mens andre ganger stoppet det opp. Har det noe å si at den blir endret på mens den lastes opp? null problem hos Dropbox :hrm:

     

    Det er snakk om en .psc fil på 400 MB(når den er 100% ferdig).

  12. God kveld, har en så og si ny ultrabook jeg kjøpte for noen måneder siden, den kom med Windows 7 men etter en stund valgte jeg å oppgradere til Windows 8. Siden etter oppgraderingen fra W7 til W8 har jeg hatt masse problemer med drivere og feil overalt, har endelig klart å fikse 98% av feilene men nå viser det seg å være enda en feil.

     

    Problemet er at musepekeren henger seg litt opp/lagger vært 30-60sek, dette er veldig irriterende så jeg lurer på hva det kan ha seg? regner med det har noe med en driver men har allerede prøvd å laste ned drivere for touchpaden.

     

    Tips til hva jeg kan gjør? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...