Gå til innhold

Ph.D

Medlemmer
  • Innlegg

    477
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ph.D

  1. Jeg våknet en morgen og kjente plutselig noe som kom inn i øyet mitt. Jeg prøvde å få det ut, men så ingenting. Smerten var veldig plagsom i 2-3 dager etterpå, men etter det var smerten mildere. De neste 6 ukene (fram til nå) har øyelokket på det vonde øyet gjort små rykkende bevegelser, som om det prøver å få vekk noe. De siste to ukene har øyet blitt verre igjen, med mye svie særlig ute i mye lys. Det vonde øyelokket ser litt annerledes ut enn det friske. Hva i huleste er dette?? Det er så irriterende! Tortur! Og hva kan jeg gjøre? Besøke fastlege?

  2. Okay. Nå er situasjonen litt annerledes. Det har ikke vært mye progresjon med henne, annet enn at jeg kjenner henne litt bedre nå.

     

    Men så har det seg sånn at ei like søt jente har begynt å gi meg en del blikk, som om hun liker meg. Jeg kan ikke tolke det annerledes, for hun ser på meg hele tiden, og det virker som hun sjekker om jeg ser på henne også. Jeg har egentlig gitt opp hun andre akkurat nå, så hvorfor ikke gå for henne?

     

    Jeg synes egentlig det blir feil å spørre etter tips av denne typen på nettet, men jeg spør av nysgjerrighet. Jeg er så sykt dårlig på sånne ting .. whats my next move? Vi har jo ikke snakket med hverandre før, men jeg er nesten sikker på at hun er interessert i meg siden hun har det blikket hver gang vi ser hverandre. Jeg synes nesten synd på henne siden jeg aldri går bort og sier hei ..

     

    Og jeg må legge til at jeg er veeeeeeeeeldig glad for at jeg i min transe for noen måneder siden ble frarådet av dere å lese det diktet til ei jeg ikke kjente. Hvordan går det an å bli så dum? Jeg hadde ingen forutsetninger for å vite om vi passet sammen i det hele tatt. Jeg var vel heller ikke forelsket, bare veldig spontant interessert.

    • Liker 1
  3. Du må jo være et historisk menneske. At et menneske kan ha så mye problemer som du har er ufattelig

    Du skriver om kjønnssykdommene dine, problemer med smertestillende, ubehagelige apotekbesøk, kjærlighets problemer, problemer i familien og på skole...

    Lykke til med livet

    Anonymous er en samlekonto for veldig mange brukere. Den brukes av folk som problemer de ikke ønsker skal bli forbundet med egen konto.

    • Liker 1
  4. Jeg skjønner at noen kan tenke at dette ikke er helt seriøst, men det er det. Jeg har ingen interesse av å kaste bort egen og andres tid på tull.

     

    Jeg hadde egentlig allerede før jeg spurte her, bestemt meg for å være helt åpen med henne. Men nå blir jeg veldig usikker når jeg får høre at det er sosialt selvmord .. fins det ingen snarveier til et varig forhold? :(

  5. 1. Kom i prat med henne så fort muligheten byr seg(men på en naturlig måte).

    2. Spør om hun har lyst til å finne på noe en dag.

     

    Dette er en god start. Ha en plan klar i tilfelle hun sier noe sånt som: "ja, hvorfor ikke?" eller "ja det kan vi vel!" Har du ingen forslag å komme med "på sparket", så ender det ofte med at det ikke blir noen planer i det hele tatt. Sjansen for at hun føler akkurat det samme for deg, er ganske liten. Derfor er det DIN oppgave å la henne få øynene opp for DEG.

     

    Ellers er det veldig lite hokus pokus...

     

    * Vær deg selv og så avslappet og naturlig som du klarer å være.

    * Hold samtalen gående, men ikke vær redd for stillhet heller.

    * Snakk om alt som faller deg inn, selv om det ikke er interessant. Det er bedre at du fremstår som litt for skravlete enn taus og nervøs.

    * HØR på hva hun har å si, og svar deretter(jenter digger faktisk gode lyttere).

    * Ikke overdryss henne med komplimenter.

    * Ikke si deg enig i ALT hun sier.

    * Og for guds skyld: IKKE skryt av deg selv! Selv ikke på et subtilt nivå! Jenter plukker opp dette med en gang, og du fremstår bare som usikker..

    Takk for gode tips. Dette skal jeg huske på.

     

    Jeg har lagt ned flere timer i å skrive et dikt til henne.

     

    Jeg vet ikke om du troller eller ikke.. Men for sikkerhetsskyld: IKKE vis henne det diktet!

    Jeg lover at jeg ikke "troller". Hvorfor ikke? Det kan i det minste bli morsomt selv om hun ikke er interessert?

     

    Haha, min identitet er avslørt. Jaja, sånt skjer.

    • Liker 1
  6. De er ikke spesielt tynne. Jeg pusser ikke på baksiden av tennene, det blir jo veldig klundrete. Jeg gnisser ikke tenner.

     

    Jeg bor for øyeblikket langt unna tannlegen min, og er kun hjemme i kortere perioder (neste gang til Jul). Blir vanskelig å avtale time med tannlege.

     

    Edit: Skrev fastlege, mente selvfølgelig tannlege.

  7. Jeg prøvde motvillig å skru av norton m/ brannmur, som forventet uten lykke. Jeg koblet pcen direkte til modemet med en kabel, og det fungerte. Men hva kan være galt med det trådløse nettet? Nettet fungerer bra for andre datamaskiner i husholdningen, så problemet må være i datamaskinen.

  8. Jeg har en pc som jeg har brukt i et par måneder uten problemer. Men nå kommer jeg plutselig ikke på internett. Jeg er koblet til med utmerket signal, og det står at jeg har internett-tilgang. men jeg kommer verken inn på nettsider eller programmer som krever internett (spotify, steam, etc). Hva kan være problemet?

  9. Jeg var noe usikker på hvor denne tråden hørte hjemme, jeg håper den passer her. Det som er skrevet i fet tekst er det du trenger å lese hvis du er interessert i å hjelpe meg. Det andre er ikke fullt så viktig, men jeg følte det var greit å nevne.

     

    Min farfar hadde et sjeldent etternavn som til dags dato omtrent to dusin mennesker i Norge har, men han valgte likevel å endre navnet sitt til et -sen navn som omtrent 12000 andre i dette landet alene har. Min far fikk da også dette navnet, og følgelig fikk også jeg det da jeg omsider ankom livet.

     

    Dette navnet har egentlig ingenting med min slekt å gjøre. Det kom inn i slekta vår da min farfar av verdighetsgrunner eller noe slikt valgte å få et litt mer "respektabelt" navn. Nå er tiden hvor folk blir dømt etter etternavn forbi, og jeg ønsker derfor et navn som bedre kler min identitet.

     

    Jeg ønsker altså min farfars etternavn, men for det trenger jeg bevis for at farfar virkelig en gang hadde dette navnet. Men farfar døde for lenge siden, og dåpsattesten vet ingen hvor er. Jeg tror ikke kirkeregistrene har registrert dette etternavnet i min slekt heller. Det hele virker litt håpløst. Hvordan kan jeg ellers bevise at jeg har en medfødt rett på dette vernede etternavnet?

     

    Jeg setter virkelig pris på hjelpende innspill. Jeg føler at et navneskifte tilbake til mitt egentlig familienavn er viktig for å bevare min identitet. Navnet jeg for øyeblikket bærer får meg nærmest til å føle meg anonym uten noen klar identitet. Takk for all hjelp! (-:

  10. Jeg er ikke redd for å dø, men jeg vil utsette slutten lengst mulig. I tillegg er jeg ikke ego, jeg tenker på menneskene rundt meg.

    Hvis du virkelig ønsker andre mennesker godt, gagner det dem bare at du tar ditt eget liv mtp overpopulasjon.

     

    Edit: Mener ikkenoe vondt, altså. Prøver bare å se objektivt på saken. Jeg ønsker selvsagt ikke at du tar ditt eget liv. Lev! :)

  11. Istedenfor å diskutere med mange kristne som ikke har så store kunnskaper er det vell fint for dere som lurer på mye rundt slike betente temaer, å treffe noen som virkelig kan faget sitt :)

    For å sitere gubben sjøl fra et radiointervju i programmet, Unbelievable? på den britiske radiokanalen Premier Christian Radio, 10. September 2011:

    The moral argument as I frame it goes like this:

    If God does not exist, object morale values and duties do not exist. And by objective I mean mind-indipendent.

    Two, objective moral values and duties exist.

    Three, therefore God exists.

     

    Now, that argument I think is a sound argument, the conclusion follows logically from the two premises, and I think each of the premises is true.

    OddZen, vil du fortsatt oppfordre folk til å høre på denne mannen?

    Ser ingen feil i logikken her .. kan du forklare?

  12. Heter foresten "the ottoman empire" på engelsk, men "det osmanske riket" på norks smile.gif

     

    for å være litt mer OT:

    Jeg tror hovedproblemet er at muslimer generet ikke sier noe høyt imot det disse fantiske uttalelsene til de svært få.

    Om den "vanlige" muslim hadde ropt ut at dette er bare svada, så ville nok folk fått et helt annet syn.

    Jeg tror det er en god grunn til at de fleste muslimer ikke sier noe imot islamisme, og den grunnen er at de ikke er imot det. Jeg klandrer dem ikke, i og med at Koranen er ganske klar på at islam skal spres verden over, med eller uten motstand. Såkalte "liberale" muslimer er rett som det er uekte muslimer i mine øyne. Står man for noe, ja så skal man stå for det også tenker jeg.

  13. Jeg ser på helvete som det ene stedet hvor Guds nærvær ikke er å finne. Det er ikke nødvendigvis et sted med flammer og larver som spiser på deg, og definitivt ikke et sted hvor du blir torturert av demoner eller noe slikt middelaldertull. Satan styrer heller ikke i helvete, helvete er skapt og styrt av Gud. Helvete ble skapt for Satan, men menneskene som dessverre havner der vil ikke bli torturert av djevelen. Han vil ikke nyte sitt opphold i helvete. Kaller du det rettferdighet? Nei, det er legender som har oppstått etter at Bibelen ble skrevet. Veldig lite at det vi tror om helvete er faktisk beskrevet i Bibelen, men noe står der, og det tror jeg på. Lurer du på mer, RWS, er det bare å spørre så svarer jeg gjerne.

  14. Ser ut til at ballen ligger stille. Kan vi konkludere med at homofili er synd ettersom den blir fordømt i både GT og NT? Jeg tror de aller fleste kan være enige om at homofili er et avvik fra naturen som er uønskelig ettersom de ikke kan produsere avkom.

     

    Kan vi med det flytte over på barnedåp/ikke barnedåp nå? Personlig er jeg født og oppvokst i luthersk kristent hjem og er barnedøpt, men jeg har problemer med å se logikken i og bibelsk grunnlag for barnedåp. Vi blir satt her på jorda for å ta valget om å følge Gud eller ikke, da kan da ikke vår skjebne ligge i hendene til våre foreldre de første årene vi lever inntil vi utvikler en hjerne å tenke med selv. Hva skjer med de udøpte barna som dør? Helvete? I don't think so. De er uskyldige. Troen frelser, ikke en skvett vann.

×
×
  • Opprett ny...