Gå til innhold

SnappleApple

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SnappleApple

  1. Må være bug eller noe, man må klatre over gjerdet, kjøre ut. En av portene er åpen, tar litt tid før den åpner. Gjort dette mange ganger nå.

    Åja. Jeg gjorde det isted, men det kan stemme at den åpner seg etterhvert. Vi trodde at den åpnet seg hvis en kjørte inn fra utsiden, men da må det bare ha vært tilfeldig at porten åpnet seg (jeg stod inne og vennen min ute).

     

    Når jeg tenker på det gir deg jo ikke noe mening at man kan åpne den utenfra... Beklager det :p

  2. Jeg kjøper ikke helt denne "tenke med hjertet eller ræva" argumentasjonen. For meg er det helt klart rasjonelle årsaker til å velge Leica eller Epson. Selvsagt er det opp til andre å være uenig i dette, eller gjøre andre valg selv.

     

    Nå er det noen som betrakter andre som ikke gjør samme valg som de selv som idioter. Det må de selvsagt, men å poste det avslører bare disse som de personene de er :wee: .

     

    Leica eiere lærer seg fort at personer kommer med karakteristikker av typen "overpriset dinosaur" og "priser hinsides all fornuft". Selv tror jeg det skyldes en blanding av uvitenhet og misunnelse. Uvitenhet fordi disse aldri har brukt en rammesøker, men alikevel ønsker å fremstå som "verdensmestre". Selv må jeg si jeg misunner de som kjører Aston Martin, men det er alikvel ikke noen grunn til å disse eierne.

     

    Leica seiler i medvind. De har hatt suksess med M9, og har problemer med å levere nok objektiver. En av problemne er at varene deres er underpriset :hmm: .

     

    God helg!

     

    Godt sagt.

×
×
  • Opprett ny...