Gå til innhold

Sweeps

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sweeps

  1. Har hørt om flashingen av HD6950, men hvis jeg må ha 2GB VRAM versjonen, er det bortkastede penger.

    Ser ut til at valget faller til GTX 560 Ti, har fått sett litt på benchmarks, og ser at den kan ligge mellom 5-10 fps høyere enn HD 6870. Er kipt å kjøpe ny gaming rigg og finne ut at GPU'en ikke driver The Witcher 2 på high en gang. Med mulgihet for SLi etterhvert så ser det ut til å være det mest fornuftig/fremtidsrettede valget.

    HX600W er bare 80kr billigere, så tenker jeg går for 750W så er jeg på den trygge siden :)

     

    Takker for alle gode svar ;)

  2. Er i gang med å sette opp en gaming PC, og har kommet frem til Dette.

     

    Som dere ser har jeg en overspecet PSU. Det jeg lurer på nå er hva som er mest økonomisk forsvarlig / best:

    - Gå for HD 6870 nå og en kraftig PSU, og eventuelt crossfireX når bare ett begynner å skrante.

    - Gå for et generelt bedre kort nå f.eks GTX 560 Ti / HD 6950 (eller bedre), og håpe på at det vil holde en god stund fremover.

     

    Har ønske om å kunne kjøre Witcher 2, StarCraft II, og eventuelt BF3 - når det kommer - på fullt, uten noe delay.

     

    Ser frem til svarene :new_woot:

     

    EDIT: Har foresten planer om å overklokke etterhvert, bør jeg investere i en bedre vifte?

  3. Ayreon er fantastisk ja.

    @ erlendo89:

    Ayreon er egentlig et av prosjektene til en mann, Arjen Anthony Lucassen, han "leier" inn vokalister så spiller han det meste av instrumenter selv. Han har andre prosjekter som Star One, Ambeon, Guilt Machine. Anbefaler deg og sjekke de ut også. Star One er nok det som er mest likt Ayreon, som har forskjellige vokalister, men selve musikken er lit hardere enn Ayreon.

  4. Audition av Takashi Miike (Samme regisør som Ju-On) Ikke en film som får popcornet til å hoppe ut av skåla, men stemingen er utrolig "creepy" og er til å ta og føle på, på en måte lit som "The Shinning", men mer grufult :thumbup: . Filmen starter rolig, men tar helt av mot slutten! Must See for thriller/horror fans mener jeg :)
  5. Sofia Cappolas Lost in Translation. En utrolig rolig og behagelig film, den er tilsynelatende enkel, men etter å ha sett den så sitter i (hvertfall jeg) med så mange spørsmål igjen, noe som får meg til å se den igjen og igjen. Ikke minst er den også utrolig vakker film.

     

     

    Baraka En film uten handling, bare utrolig flott filming av fantastisk natur, kulturer, en film som åpner øynene dine for hvor mye flott det er her på kloden.

     

    Min favoritt triologi: Vengeance triologien til "Chan-wook Park", utrolig bra regisserte filmer med interessante og logisk nok voldelige historier. (mye mørk humor også for dem så liker det :innocent: )

    Sympathy fr Mr. Vengeance

    OldBoy

    Sympathy for Lady Vengence

    • Liker 1
  6. "Self preserved while the bodies float up" er uten tvil det albumet som er vanskligst å sette seg inn i. Som Joachricar likte jeg det ikke noe særlig i starten, men det vokser på deg etterhvet som du gir det flere sjangser, og det albumet har endt opp med å bli et av de beste fra dette bandet (selv om alle er utrolig bra).

×
×
  • Opprett ny...