Gå til innhold

Fantruel

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fantruel

  1. Skotty har rett, går ikke ann på et få tall dager.Røykt i flere år nå og kan si det at uansett så mange appelsiner eller juice eller hva du har tenkt å trykke i deg så hjelper d svææært lite noen få dager i forveien. Lykke til. Å hvertfall om du har røykt hverdag, då er det ingen mulighet.

  2. Hello, jeg er en mann på 24 år. Da jeg var 18 fikk jeg høre om Lucid dreams og prøvde det ut med forskjellige metoder og etter 1 år fikk jeg det til og fikk mer og mer interesse for dette. Jeg kunne nå kontrollere drømmene mine og huske dem.

     

    Men etter som tiden gikk ble dette mer og mer realistisk. Jeg kunne gå å legge meg å våkne opp inni min egen drøm hvor jeg sovnet. Ting var akkurat som de var, bare at jeg var i en drøm. Etter noen månder med dette ble det vanskelig for meg å skille virkeligheten og fantasi verdene for begge virket så realistisk. Jeg kom meg til lege og ble innlagt i 1 månde. Og det hjalp ikke stort. Jeg våknet gang på gang i mine drømmer. Og viste ikke om jeg drømte eller ikke pga jeg var akkurat der jeg la meg da jeg våknet. Følelsene er akkurat de samme alt er HELT likt. Det hele endte med at jeg ble helt satt ut. Jeg trodde jeg drømte og ville bevise for meg selv at dette bare var en drøm. Så jeg knuste alle vinduene og tven i huset for det ville jo ikke ha noe å si i en drøm. Til dags dato sover jeg svært lite grunnet reddsel for å drømme. Jeg prøver å glemme, men når jeg først fikk til lucid dreams fikk jeg det ikke vek. Ingen ting ser til å hjelpe, går jeg til lege igjen blir jeg bare innlagt og dopet ned, å da drømmer jeg.

     

     

    Er det noen som har eller vet noen som har hat et slikt problem?

     

     

    takk

×
×
  • Opprett ny...