Gå til innhold

Catnipz

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Catnipz

  1. Hei!

     

    Jeg sliter med vondt i høyre skulder for tida, og synes det blir verre og verre. Smertene sitter ikke i selve leddet, men mer rundt kragebeinet. Litt vanskelig å stedfeste den, det er en dump og dunkende smerte som til tider (etter f.eks skuring, bæring av tunge handleposer og trening) blir rimelig intens. Ibux hjelper litt, dog.

     

    Jeg tror dette kommer etter at jeg "veltet" under en Arnoldpress. Vanligvis har jeg med en kamerat som sikrer håndleddene mine når det blir litt tungt, men følte meg energisk og optimistisk en dag og gjorde det alene... Gjør ikke det igjen :)

    De av dere som har gjort denne øvelsen, skjønner hva jeg mener med å "velte", altså bakover. Det var ikke vondt der og da, så tenkte det hadde gått fint, men nå er det ganske smertefullt. Min sykepleiermor mener det kan være betennelse i muskelfestet, men jeg har ikke vært hos lege siden jeg ikke har hatt smerter så lenge.

     

    Spørsmålet mitt er egentlig: Jeg planlegger å holde meg rolig i jula for å se om dette går over. Men jeg er en rimelig forfengelig dame som er LIVREDD for at armene skal begynne å disse hvis jeg må holde meg unna armøvelser i +/- 8 uker fremover (som er tiden sykepleiermor forespeilte ved en eventuell betennelse). Har rimelig ålreite armer nå, som jeg gjerne vil vedlikeholde^^

    Noen som har erfaringer med denne typen smerte og har noen idéer om hvordan jeg kan trene armer uten å belaste den muligens betente skulderen min?

  2. Bleh, jeg ser litt ned på gutter på min alder som er sammen med så unge jenter. Det får meg til å tenke at han er for umoden mentalt/ klein og awkward til å å få seg ei jente på sin egen alder.

     

    Dette er så klart fordommer, men vet at jeg IKKE er den eneste som kommer til å tenke dette om dere når jeg ser at du henter henne på skolen i bilen din. Så vær advart, det er ikke alltid like sosialt akseptert.

  3. Husk: Ikke alle jenter på 22 er like...

     

    Driver hun med en idrett eller en hobby? Selv ville jeg blitt glad for yogamatte, gode løpesko og treningsklær, kanskje en pulsklokke hvis hun driver med sånt?

     

    Siden du har så stort budsjett, hva med en iPad?

    Oh! Eller en espressomaskin! Det har jeg lyst på. Kjøp en som bruker kapsler og gi henne dritmange kapsler med i samme slengen.

     

    Hvis hun liker å lage mat/ bake, kan du gi henne en KitchenAid- maskin i en funky farge?

     

    Men som sagt. Det avhenger jo av hva hun liker, heh.

  4. Kjæresten min skal flytte ut fra sitt rom i M-blokka, da vi skal flytte sammen i desember (yei <3). Men med Voll sine ettårs- kontrakter, så trenger han noen som kan ta over for ham.

     

    Hvis du eller noen du kjenner trenger et sted å bo neste semester (fra 1. desember), så kan du få overta rommet hans og slippe ventelistene!

     

    Send meg PM hvis det skulle være interessant :)

  5. jeg har erfaring med at når mamma ikke liker guttene jeg tar med hje, så har de alltid vist seg å ikke være noe å spare på. Jeg tar alltid mammas råd med i betraktning, også nå som jeg er blitt voksen, men jeg tror du har godt av å ta egne valg i den alderen du er nå.

     

    Høres ut som om du har respekt for moren din, siden du faktisk vurderer å gjøre det slutt, men hun vil alltids tilgi deg om noe skjærer seg, som en tidligere sa :)

  6. Han har flere enn to brukere fra før av. Wendelinho, Zinoy og Yamas er tre jeg kommer på i farten. Han har også opprettet haugevis av tråder med gjestebrukere. Han har vært aktiv på forumet siden november 2009.

     

    Ååhneeei, det er han.

     

    Noen mennesker må skjermes mot seg selv, ingen tjener på å fyre oppunder det åpenbart usunne oppmerksomhetsbehovet hans. (Bortsett fra at det blir pokker så god underholdning! YEAH)

  7. http://www.ntnu.no/studier/beng

     

    Engelskstudiet på NTNU. Egentlig bare dette jeg kan uttale meg om :)

     

    Undervisninga foregår på engelsk og er første året sentrert hovedsaklig rundt lingvistikk (grammatikk o.l), fonetikk (uttale) og litteratur. Ingen av de jeg kjenner som går engelsk var spesielt geniale når det kom til grammatikk, det kommer man lett inn i hvis man gjør en skikkelig innsats. Grammatikken vi har i tysk er mye vanskeligere enn det jeg så de jobbet med på engelsk. Ex.Fac i første semester gir deg et godt innblikk i den grunnleggende lingvistikken.

     

    Du bør være glad i å lese, det står flere romaner på pensum. Det er mange på forelesning, så jeg vil tro at du absolutt ikke trenger å prate engelsk i timene hvis du ikke ønsker det.

  8. Jeg studerer ikke ved HiT selv, men jeg er fra Telemark. Bø er et knøttlite sted, men er etter sigende preget av studentene som holder til der. De jeg kjenner som går der er veldig fornøyde med miljøet, som er lite og tett sammenknyttet. Men om du er på jakt etter pulserende storbyliv, er ikke Bø stedet for deg :)

    Tettstedet Bø har ikke så mange fasiliteter, noen få butikker, et par restauranter og utesteder. Derimot er det nær flotte turområder i fjellet, og leieprisene er veldig behagelig.

     

    HiT har ikke rykte på seg for å være top notch når det kommer til denne type utdanninger (men er visst veldig gode på f.eks lærerutdanning?), så faglig sett ville kanskje BI vært et bedre alternativ, med tettere tilknytning til arbeidslivet og nyttige kontakter.

×
×
  • Opprett ny...