Gå til innhold

Carry_On

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Carry_On

  1.  

    Feminisme har jo vært sett på som selve synonymet på likestilling - at begge kjønn skal ha like rettigheter. Selvsagt vil mange synes dette er et sympatisk krav, men - hva har skjedd?

     

    For det første har feminismens største saker vært retten til fri abort i tillegg til en pro skillsmisse-holdning. Og dette har de sannelig gjort seg god bruk av.

    Etterhvert har man også omdefinert likestilling til begrep som kjønnsbalanse og positiv diskriminering (når i kvinners favør). Ett eksempel (dvs. det blir jo mange ut av det) er kjønnspoeng til jenter i ca 150 studier mot gutters fattige 2. Jeg er ikke oppdatert på om dette har endre seg noe, men tror ikke det - til tross for jenters overvekt i akademiske studier.

     

    Feminisme handler kort og godt om makt til kvinnnen.

     

    PS: Til yngre menn. Ta opp med dama hennes syn på abort, juridisk vil du som mann ha 0 rettigheter.

     

  2. Noen husker vel Boney M - Rivers of Babylon?

     

    Teksten der er hentet fra Bibelen:

     

    "By the rivers of Babylon,

    There we sat down.
    Yeah, yeah, we wept,
    when we remembered Zion".

     

    Når isrealittene i bibelsk tid var troløse nok, kunne deres porter bli åpnet - de ble forvarsløse  og ble inntatt av hedenske folkeslag og altså t.o.m. ført i fangenskap.

     

    Jeg bare gjør meg noen refleksjoner selv om Norge ikke er en utvalgt nasjon som Israel var. 

     

    Men egentlig er store deler av kristenfolket mest å klandre.

  3.  

    Kristendommen har forlengst blitt temmet fra sine morderiske handlinger og utdaterte syn på samfunnet. Den moderne kristendommen ble utviklet i Europa og den ble temmet i Europa og spredt tilbake til gruppene i midtøsten hvor den kom ifra.

     

     

     

    Her har vi med en vesens forskjell å gjøre - å sammenligne kristendommens grunnelement mot islams. Det du beskriver er kristendom misbrukt som en maktfaktor. Islam er synonymt med poltisk maktutøvelse.

    • Liker 1
  4. Jeg har grublet litt på dette en stund, er Anders Behring Breivik ond? ja. det var en grusom handling men gjorde han det på pure faen? ikke misforstå,

     

     

    ABB innså selv at hans handlinger var grusomme, men nødvendig.

    Han tok medikamenter også for å greie dette psykisk. Han så på dette som en krig mot den multinasjonale staten hvor islam fikk mere og mere innpass.

     

    De fleste religioner har noe godt ved seg, men islam er i sitt fundament en krigersk religion som vil erobre verden religiøst som også politisk, det er to sider av samme sak der.

     

    Ja, det går an å forstå ABBs tanker og handlinger. Det er ikke det samme som å gi aksept til de. Å definere ondskap kommer vel an på referansen. De fleste nasjoner, om ikke alle, har stått for onde ting.

    I min verden er framprovosert abort en ond handling.

     

    Man kan definere det ABB gjorde som en ond handling, men på pur f*** sånn sett, var det jo ikke.

     

    Jeg vil runde av med å si at Breivik ikke er en ondt menneske i den forstand at han bare tenker onde tanker og handlinger. Jeg syns han absolutt har sympatiske trekk ved seg.

×
×
  • Opprett ny...