Gå til innhold

Oskov

Medlemmer
  • Innlegg

    210
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oskov

  1. Hvilke battle pet-teams har dere som dere syns det går best med på lvl 25?

    Tenker da når dere bruker dem mot andre spillere, ikke celestials eller beasts of the fable. Er litt halvlei wow nå, så har blitt noen pet battles, dvs. jeg holder på å levle pets, og er nysgjerrig på hvilke dere er mest fornøyd med. :)

  2. Hei! Jeg trenger litt hjelp.

     

    Jeg har en by med en OmegaCo-fabrikk som trenger malm. Det var ingen i regionen som eksporterte malm, så jeg lagde en by til for å ordne det. Men hvordan får jeg eksportert malm fra den ene byen min til den andre? Jeg har handelsenter i begge byene, men det ser likevel ikke ut som det skjer noen interaksjon. Noen som kan gi meg noen tips?

     

     

    Edit: Mulig jeg fant feilen, får teste ut litt. :)

  3. Det er rart; selv etter 3-4 år i wow blir jeg irritert nå folk ikke kan rollene sine i low lvl dungeons. Greit nok, det skal noe til å faktisk krepere i Wailing Caverns, men jeg hater rotete runs med huntere og dps som taunter alt de ser. Når jeg er tank taunter jeg. Punktum. Det samme lar jeg tanks gjøre når jeg er dps. Er det så forferdelig vanskelig da? Ugh.... :hm:

     

     

    Liten edit: i tillegg har jeg så mye world latency nå om dagen at jeg ofte ikke får spilt. Var fint i dag morges, så plutselig konstant over 1500-2000 world latency. Moro, og har jo ikke vært sånn i mer enn noen uker heller...

  4. Hei!

     

    Jeg har ikke riktig kommet i gang med å levle battle-pets; det var gøy da det kom, og siden har jeg glemt det. Men nå holder jeg på igjen, og ser blant annet på denne guiden på wowhead.com : How to easily beat the celestial tournament.

     

    Om jeg har forstått riktig, så skal jeg, da etter denne guiden, helst levle de 36 petsene som står i "Original pet list", for å være relativt sikker på å kunne vinne celestial tournament.

     

    Det er sikkert flere her inne som har gjort dette for lenge siden; levlet dere så mange pets som dette for å kunne vinne? Har holdt på en liten evighet for å få opp 9, det tar jo veldig lang tid (minner jo LITT om grinding, noe denne expansionen i grunn har handlet om virker det som).

    For å levle pets har jeg lagd et team med ett lvl 25 pet, og to på lavere lvl som jeg bare tar fram èn gang for å sanke xp. Har spilt i Dragonblight til petsene er lvl 21-22, og deretter dratt til Pandaria for å battle mot lvl 25 pets der. Jeg har Safarihatten som gir 10% i bonus, men er det andre måter som gir mer xp enn å battle wild pets? Har dere noen triks dere kan dele med en pet battle newbie? :)

     

     

    EDIT: prøver nå å level ett og ett dyr, og fram til lvl 14 går det veldig fort i allefall.

  5.  

    Ang. bugs som jeg nevnte tidligere så er ikke problemet fikset likevel. HVER gang jeg logger på må jeg relogge med én gang fordi jeg ikke kan bruke ting i bags, trykke på abilities osv. Hva som forårsaker det, om det er Elvui eller Carbonite eller noe annet, aner jeg ikke. Mulig det er Carbonite, siden det er i beta, men hvorfor det skulle påvirke bag items og abilities er meg et mysterium. Noen med Elvui som opplever det samme?

    Har elvui, og opplever ikke noe sånt problem hvertfall

     

    Jeg bruker også Elvui, og har heller ikke dette problemet.

  6. Hei igjen!

     

    Jeg skal nå starte på A test of valor (samle 3000 valor points fra scratch), og tar i den anledning imot tips om hva som er den mest effektive fremgangsmåten for å få valorpoints. Tidligere har jeg ikke tenkt over valorpoints i det hele tatt, jeg tok et raid i ny og ne på grunn av gear; det var det hele. Nå er jeg i utgangspunktet ganske lei raids, etter å ha samlet 10 sigils of power og 10 sigils of wisdom. Så om det fins andre måter for å få valorpoints som er like effektive som raiding er det VELDIG fint. Noen tips? :)

  7. Å dæven......og det har du gjort 6 ganger...? Frivillig.....? :omg:

     

    Det der ser ut til å ta tid ja, var akkurat i et raid, og fikk en av de 10 power-greiene på hver av bossene, så har fire nå (tok en i går). Trillium får jeg begynne å samle. Håper ikke jeg må være klar for celestial-tournament også, trenger bare blessing håper jeg, ikke alt styre med x-antall pets på lvl 25 (har 3 på lvl 25...)??

    Samtidig syns jeg i grunn det er greit å få noe "å gjøre" igjen, har følt meg litt umotivert etter lvl 90 og timeless isle, særlig etter å ha gjort SoO. Så greit med litt mening igjen. :)

  8.  

    Jeg har bare ilvl 517, men får jo bare farme på. Huolon og Cinder tar jeg ofte, Evermaw har jeg ikke peiling på hvordan man skal ta. Har forresten fått mounten fra Huolon, så er litt mindre stress for å komme på i riktig tid, og det er jammen godt. Hver gang Huolon annonseres i chatten er det alltid noen som tar av...OMG OMW osv.. :)

    Det er flere ting du kan gjøre for å få tak i Evermaw. Er du DK eller er i gruppe med en, har du path of frost. Er du Shaman kan du gå på vann, du kan kjøpe en sånn vannhopper-mount av The Anglers eller du kan kjøpe/lage noen elixirs of water walking. Gz med mount. :D

     

    Takk for det. :) Og jeg har waterstrideren fra Anglers, og dk på lvl 90 har jeg sjøl..hmm, kanskje gjøre et forsøk; har skjønt at det bare er å flyre løs, og passe seg for å stå foran fisken.

     

    Skulle forøvrig ønsket jeg hadde tenkt på den legendary cloaken før; har jo gått hele SoO, og har ikke veldig lyst til å kjøre gjennom hele igjen (gjør jo Elegon for mount, men ikke så sulten på Garrosh igjen, tar jo eviglang tid...). Hvor mange uker tar det å få den cloaken tro? Og hva blir topp itemlvl i Warlords of Draenor (ikke så fysen på laaang grind om det bare blir et ordinært item i WoD...) ? :)

  9. Jeg har bare ilvl 517, men får jo bare farme på. Huolon og Cinder tar jeg ofte, Evermaw har jeg ikke peiling på hvordan man skal ta. Har forresten fått mounten fra Huolon, så er litt mindre stress for å komme på i riktig tid, og det er jammen godt. Hver gang Huolon annonseres i chatten er det alltid noen som tar av...OMG OMW osv.. :)

  10. Takker for alle svar. :)

     

    Jeg har hatt litt uflaks med burdens, men er vel i allefall èn som er sikker i en av kistene har jeg skjønt (har bare gjort det på "feil" char...). Legendary Cloak-farm har jeg ikke tenkt på, det må jeg lese litt om. Open raid høres spennende ut i grunn, men har ikke ventrilo eller hva det heter, og det er litt "skummelt" for en som er vant til et venneguild uten større ambisjoner. Men får kanskje teste det ut. Og har jammen liggende nok timeless gear jeg ikke har brukt, dersom jeg skulle få mer flaks med burdens; har en guild-venn som det dropper for nesten daglig, kjenner jeg blir litt misunnelig... (men han mangler ofte gear å bruke burden på da...hirr hirr....) :)

     

    Men hvordan er det med crafted ilvl 553-gear, er det mulig å få det til alle slots (ikke ringer, neck og trinkets da) ?

  11. Hei!

     

    Jeg har lyst til å skaffe meg litt bedre gear; fins det andre måter enn guild-raids for å få det? Jeg driver med lfr, men der stopper ilvl på 528. Jeg har også kjøpt et par armor-deler på AH, de er vel ilvl 553. Men fins det hele sett jeg kan kjøpe på AH? Er så lite å finne dersom man ikke er i et guild som raider virker det som...noen tips som kan få en vanlig dødelig pve`er opp på skikkelig itemlvl (for meg betyr det ilvl rundt 550...) ? Har forøvrig alle professions på max, om det er til hjelp...men ingen oppskrifter etter crafted malevolent gear.... :)

  12. Etter å ha lest litt her, starta jeg en paladin healer (har prøvd før, men ikke fått "feelingen"). Er nå lvl 26, og går dungeons med cloth-int-heirlooms. Hvor lenge går det før jeg får whispers og/eller kjeft i chat for å bruke cloth? Har ikke hørt noe ennå, men har jo ikke wipa ennå heller. Finner ikke noe særlig plate heirlooms for pally healer, men kanskje jeg som blingser?? Noen som har noen tips, eller er det ok med cloth?? Hmm...

×
×
  • Opprett ny...