Gå til innhold

Prisen

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prisen

  1. Jeg var så dum at jeg når jeg skulle gjøre mer plass på minne brikken til min Samsung Wave 1, så slettet jeg alle bilder i samme slengen, uvitende om at det var et par bilder jeg hadde lyst til å ha.

    Så jeg lurer på om det er mulighet for å gjenopprette disse bildene som jeg slettet? Jeg har googlet det, og fant et par programmer (CardRecovery og Stellar Phoenix Photo Recovery) men allt disse programmene gjorde var å finne fram 6 bilder som allerede er på minnebrikken, og be meg betale for å få disse lagret. Altså, til ingen hjelp.

    Derfor håper jeg noen har har noen svar til meg.

     

    Takk på forhånd.

  2. jeg har startet å føle meg litt trøndersk i det siste, har gått over fra skruff xtra stark porson til general ekstra sterk løs, jeg skjønner nå hva jeg gått glipp av.

     

    Jeg er trønder, og jeg liker ikke General noe særlig ;p Men, nå har jeg ikke prøvd Ekstra Sterk Løs da.

     

    det var en kompis av meg som sa det var skikkelig "trøndersnus" men det er jo ikke slik at alle er like, men jeg lurer egentlig på hvor denne myten om at general løs er "trøndersnus".

     

    Her hvor jeg bor (I Trøndelag) så er General Løs den vanlige snusen, så du har helt rett i at det kan være en trøndersnus, jeg som ikke bruker General stikker som oftest litt ut. Jeg vet ikke om det er slik at General Løs er mest populært i andre deler av landet også, da, men at det er vanlig i Trøndelag er ikke å legge skjul på :)

  3. Føler at jeg har et problem. Snuser Skruf Extra Stark porsjon, og føler at den renner som helvette. Putter den midt i underleppa, og etter 10min så har jeg saft over alle tennene, lite digg å prate med jenter da:p

    Er dette noe som forbedrer seg når leppen herdes, sånn at det ikke renner mer? :D

     

    Prøv å putte den i overleppa istedet. Jeg prøvde å putte en i underleppa en gang, og da merket jeg at det rant mer en vanlig.

     

     

    Hvilke typer snus vil dere si er de mildeste?

    Røyker og vil heller gå over til snus, sakte men sikkert :) Er ikke så fan av smaker som menthol og lakris eller hva nå de putter i noen. Bare vanlig snus liksom.

     

    Mocca er vel mildest, har aldri prøvd den, da. Men om du vil ha ren snus, uten spesielle smaker, ville jeg gått for Ettan (Har bare prøvd Ettan løs, vet ikke hvordan portionen smaker) siden den har en ren tobakk smak. Eller evt. min personlige favoritt; Skruf Sterk Løs/Portion.

     

    Ser at det er mange her som ikke synes så veldig godt om Skruf, da. Det er vel smak og behag tenker jeg.

  4. Hei! Vet noen om posten fram the northener ville blitt stopped? Ser at det er grisebilligt å bestille 80 bokser derfra for ca. 1000 nok. Men hvis det blir stoppet i tollen er det lite vits uansett..

     

    Den vil bli stoppet, jeg har selv prøvd det og jeg fikk brev fra tollvesenet om at den har blitt stoppet pga. feil merking på snusen (Den har svensk advarselmerking der det står at det er helsefarlig.)

  5. Noen som har kjøpt seg en boks med snus for julekvelden da :)? For min del, en julesigar (røyker ikke fast) og en General Ekstra Sterk! Blir herlig tenker jeg.

     

    Har alltid hatt lyst til å prøve en sigar (Jeg var en røyker før, men gikk til bare å bruke snus). Er sigar langt ifra det samme som en vanlig sigarett?

    Det er rimelig annerledes, ja.

    Mye sterkere, men det skal ikke trekkes ned. Det smaker og lukter mye sterkere enn vanlige sigaretter, og har en helt annen smak.

    Anbefaler å prøve, har røykt litt sigar i det siste, og det smaker helt herlig.

    Men om du har slutta å røyke er det kanskje ikke så lurt å begynne igjen, da...

     

    Man skal altså ikke trekke det ned som man gjør med vanlige sigaretter? Interesting.

    Hvordan får man i seg nikotinen fra en sigar da?

     

    Ja, har sluttet, men etter en stund med røyking så tipper jeg at en sigar ikke kan skade. Og jeg tviler på at jeg har råd til å begynne med sigar, så jeg holder meg nok til snusen.

    Men en sigar på prøves :)

     

    Men går vel kanskje litt off-topic nå. Får vel komme meg On-Topic igjen tenker jeg, hehe.

  6. Noen som har kjøpt seg en boks med snus for julekvelden da :)? For min del, en julesigar (røyker ikke fast) og en General Ekstra Sterk! Blir herlig tenker jeg.

     

    Har alltid hatt lyst til å prøve en sigar (Jeg var en røyker før, men gikk til bare å bruke snus). Er sigar langt ifra det samme som en vanlig sigarett?

     

    Blir en boks General Ekstra Sterk hos meg også ;)

    Jeg er ikke en religiøs mann så den ble nok ikke kjøpt inn for julekvelden, da.

  7. Noen som har kjøpt seg en boks med snus for julekvelden da :)? For min del, en julesigar (røyker ikke fast) og en General Ekstra Sterk! Blir herlig tenker jeg.

     

    Har alltid hatt lyst til å prøve en sigar (Jeg var en røyker før, men gikk til bare å bruke snus). Er sigar langt ifra det samme som en vanlig sigarett?

     

    Blir en boks General Ekstra Sterk hos meg også ;)

    Jeg er ikke en religiøs mann så den ble nok ikke kjøpt inn for julekvelden, da.

  8. Jeg har hørt snakk om at det å drikke brus mens man snuser gjør noe med pH nivået i munnen som gjør at man tar inn minimalt med nikotin. Betyr det at jeg burde la være å drikke den første halvtimen etter jeg har puttet snusen i. Og vil jeg ta inn mer nikotin av å pusse tennene før jeg snuser? Siden Extra sier den ene tyggisen deres kan gjøre pH nivået i munnen lavere antar jeg at tannpussing vil gjøre det samme(?)

    Vet ikke noe om det, men en ting er sikkert. Snuser jeg feks ekstra sterk av general og 02 så blir jeg sår i leppa over en periode. Drikker jeg feks brus så hovner leppa mi opp. Har skjedd 2 ganger og det er for jævelig! Aner ikke hva det kommer av bortsett fra en allergisk reaksjon.

     

    Første gang jeg fikk smake en General Ekstra sterk portion så svidde det litt i leppa, men jeg likte den så godt at jeg har begynt å bruke den fast, har ikke svidd noe siden. Kanskje du bare må bli vant til sterkere snus?

  9. Jeg har hørt snakk om at det å drikke brus mens man snuser gjør noe med pH nivået i munnen som gjør at man tar inn minimalt med nikotin. Betyr det at jeg burde la være å drikke den første halvtimen etter jeg har puttet snusen i. Og vil jeg ta inn mer nikotin av å pusse tennene før jeg snuser? Siden Extra sier den ene tyggisen deres kan gjøre pH nivået i munnen lavere antar jeg at tannpussing vil gjøre det samme(?)

×
×
  • Opprett ny...