Gå til innhold

Sol!

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sol!

  1. Vet ikke hvordan det er i andre deler av landet, men kollektivstransporten i Oslo/nesodden er veldig pålitelig. Tror ikke jeg har opplevd et eneste fravik på buss/båt Oslo/Nesodden.

     

    Her er det helt håpløst med kollektivtrafikk! Fergene våre er stadig vekk på reperasjon, og når reserveferga til reserverferga blir ødelagt og vi står uten ferge i tre dager er det ille. Da kommer vi oss nemlig ikke på fastlandet :p

    i Tide og uTide

  2. Lapen burde i det minste blitt gjort billigere så folk faktisk har råd til trafikkundervisningen de trenger i stedet for å prøve å bli raskest mulig ferdig bare.

     

    Det tror jeg ikke hadde gjort noen forskjell, egentlig. Når man gjør alt man kan for å lære seg å kjøre på kort tid så ser jeg ikke noe galt i det. Man lærer det likevel. Det kunne jo vært billigere uten at det hadde gjort noe, det hadde jo bare vært bra. Men jeg tror ikke det er nødvendig for å lære seg å kjøre ordentlig.

  3. Dere burde virkelig lese bibelen før dere sier noe. Ikke bare lese den, men lese for å forstå. Gud er ikke ond. Han ofret sin sønn for at vi mennesker skal få leve evig. Gud er almektig og kunne kanskje sett inn i fremtiden og masse styr, men han gjør ikke det fordi han vl at vi skal bestemme selv.

×
×
  • Opprett ny...