Gå til innhold

even__

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av even__

  1. For det første er vi klar over skrivefeilen og navnet ble valgt fordi det var det navnet som var ledig. For det andre er dette et veldig seriøst prosjekt, men dog fortsatt i startfasen der vi nå jobber med å hente kapital og mennesker med tilstrekkelig kompetanse til å kunne stå for programmeringen. Grunnen til at denne henvendelsen blir postet her og på andre IT forum er at vi ikke er ute etter å betale et eksternt firma mange hundre tusen kroner for å utvikle en ferdig versjon 1 uten at kunnskapen og IT ressursene forblir i bedriften i etterkant. Er det en eller flere unge grunder spirer her som er dyktige på programmering foretrekker vi heller å satse på disse slik at vi får på plass en solid gruppe fra starten av.

     

    Flott hvis du kjenner noen som passer til beskrivelsen vår

     

    Even

  2. Hei

     

    Vi er en gruppe på 5 stykker som er i gang med å planlegge og starte utviklingen av et nytt stort sosialt nisjenettsted. Nettstedet har stort internasjonalt potensial og vil med stor sannsynlighet bli en tydelig markedsleder både nasjonalt og internasjonalt innen 2 år.

     

    Vi er en gruppe som har utfyllende egenskaper innen prosjektledelse, bedriftsetblering, markedsføring, økonomi og IT. Vi har tung kompetanse innenfor IT og disse personene kan fungere som mentorer og støttespillere under utviklingen. Vi ser nå derfor etter deg eller dere som kan programmering og som kan og har lyst til å bygge opp et sosialt nettsted fra bunn.

     

    Det er i dag utviklet en prototype basert på en LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP)plattform og det er godt mulig dette er plattformen det er fornuftig å bruke videre. Vi har også sett på mulighetene for å kombinere utviklingen med andre plattformer som boonex, oxwall, elgg eller sourceforge for å spare tid under utviklingen. Også andre plattformer rettet mot sosiale nettsteder kan være aktuelle.

     

    Vi søker deg som kan programmering og du har derfor utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen IT eller tilsvarende. Du er pliktoppfyllende, arbeidssom, løsningsorientert med en ønske om å oppnå suksess. Om du er student, arbeidsledig, freelancer eller i jobb er det samme for oss, men du må kunne levere. Det betyr at om du er student eller i jobb må du kunne jobbe på kvelden/natten, i ferier eller helger for å kunne bli med. Vi regner med en utviklingsperiode på 2-4 måneder og antar at en lanseringsklar versjon 1 av nettstedet vil ta ca 250-400 timer for en som vet hva han driver med.

     

    Du vil få store utviklingsmuligheter, mye ansvar og mye morro med engasjerte mennesker som virkelig skal jobbe for at dette skal bli en suksess. Vi er åpne for en kombinasjon av lønn og eierandeler i bedriften eller kun eierandeler.

     

    Er dette noe for deg, eller kjenner du noen som kan tenke seg å være med på dette, så ta kontakt på [email protected] med en r.

     

    Mvh E

  3. Hei

     

    Jeg er en økonomiutdannet mann fra Oslo som for tiden jobber med et større nettside prosjekt innenfor en helt spesifikk bransje. Forretningsplan er utviklet og det er laget dusenvis med tegninger og forklaringer på funksjonalitet og utseende på nettsiden. Jeg står nå ved et veiskille i den form av at jeg enten må vurdere om jeg skal prøve å få hentet inn penger, i form av investorer, og få et større selskap til å utvikle nettsiden, eller finne en samarbeidspartner som kan hjelpe meg videre. Jeg ønsker helst det siste. Grunnen til det er at jeg ser verdien av å ha en person som sitter i samme båt som meg. En person jeg kan stole på og som er like gira på at prosjektet blir en suksess som meg. Altså en som også er avhengig av at prosjektet blir en suksess.

     

    Litt om meg:

    Jeg begynner sakte men sikkert å nærme meg slutten av 20 årene og jeg bor i Oslo. Jeg er utdannet innenfor økonomi og prosjektutvikling med fokus på bedriftsetableringer. Foruten et prosjekt under utdannelsen er dette det første nettbaserte prosjektet jeg satser på. Jeg håper dette prosjektet kan bli en stor suksess. Slik jeg ser det nå er målet å selge nettsiden innen 3 år til en større aktør og på den måten få muligheten til gjennomføre andre ventende prosjekter. Jeg er lidenskapelig opptatt av prosjektutvikling og jeg er glad i å jobbe. Det betyr at jeg like så godt sitter og jobber en lørdag kveld som på dagtid en tirsdag hvis jeg kommer på noe smart eller nytt som må gjøres.

     

    Litt mer om prosjektet og hva du må kunne:

    Jeg ser etter deg som er svært dyktig til å programmere. Møter du en utfodring finner du ut hvordan du skal løse den og gjør nettopp dette. I mine øyne er dette et stort prosjekt som krever at du har god utdannelse innenfor IT i tillegg til flere års erfaring. Det er ikke nødvendig at du har kunnskaper innenfor markedsføring, salg, økonomi eller lignende, de tingene vil jeg ta meg av, men du må kunne programmering. Målet er å lage en nettside som kombinerer mulighetene man har ved sosiale nettverk knyttet opp til en spesifikk bransje på en spennende måte. Jeg ser for meg at det aller meste av programmeringen kan gjøres i XHTML og det meste av utseende gjøres i CSS. Funksjonaliteten på nettsiden står i førersete, mens utseende ikke byr på de store utfodringene vil jeg tro. Designen kan sammenlignes til dels med Facebook, enkel med få farger. Noen av funksjonene på nettsiden er, registering og innlogging, meldingstjeneste, profilredigering og visning, opprettelse av egne sider knyttet opp til hovedsiden, opprette dokumenter som kan publisere til andre medlemmer, opplastning av bilder og filer, kommentarfelter, med tiden programvare tilknyttet mobiltelefon.

     

    Prosjektets budsjett er per dags dato lavt, rundt 100 000,- anslagsvis, men dette er ikke penger jeg aller helst ønsker å bruke på lønn. Planen er å starte AS til neste år og på den måten lønne deg som programmerer hovedsaklig med eierandeler frem til nettsiden starter å generere inntekter. For at dette skal være lønnsomt for deg er det derfor svært viktig at du også ser potensialet i nettsiden og er villig til å investere tid og krefter i prosjektet mot potensielt store fremtidige inntekter.

     

    Virker dette prosjektet spennende for deg eller noe du kjenner, så send meg en mail på [email protected] med en CV og litt informasjon om deg og hva du kan bidra med, gjerne linker til tidligere arbeid også. Jeg ber om forståelse for at jeg ikke gir ut detaljert informasjon før jeg tror at du kan være den jeg ser etter.

     

    Mvh Even

×
×
  • Opprett ny...