Gå til innhold

cobraclone12

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cobraclone12

  1. Hei

     

     

    jeg gikk yrkes linje på videregående og strøk vg2 skriftlig engelsk. Etter tre år tok jeg opp skriftlig engelsk som privatist i Høst 2011, og besto.

     

    jeg var ikke elev på noen skole når jeg tok engelsk skriftlig eksamen.

     

    Er det sånn at når man ikke er elev på noen skole, og tar opp skriftlig fag som privatist må jeg ta muntlig eksamen for det faget. Selv om jeg har bestått engelsk skriftlig og har standpunkt karakter i engelsk muntlig fra vg 2.

     

    Håper noen leser dette og hjelper meg med dette problemet :)

  2. Hei

     

    Grunnen til at jeg ville lære meg var jo at jeg ville lage iPhone Apps og programmere Xbox 360 kinect programmet. Men det ser ut til at jeg har en lang vei å gå, for å lære meg c++ programmering.

     

    beste stedet å starte programmering er Python eller Java. vet du om noen bøker som du kunne anbefale meg å lese i, om Python eller Java. kan java programmering brukes til å lage iPhone Apps.

     

    har du programmert eller vært borti Assembly programmering før, er det et bra språk å lære. som du bare vet så spør jeg ut i fra Nysgjerrigheten min :p. leste om det på nettet, brukes til å skrive virus, cracking av spill og skrive maskinkode hvis jeg ikke tar feil.

  3. Hei

     

    Jeg er nybegynner i programmering :p og har lyst til å lære Programmering i c++ men vet ikke hvor jeg skal starte. Grunnen til at jeg vil lære å programmere er at jeg syns programmering

    ser gøy ut.

     

    Fint om noen kunne Fortelle meg hvor jeg skal starte eller hvilken programmering språk burde jeg lære meg for å jobbe meg oppover til c++ programmering og hvilken programmerings bok burde jeg lese i.

     

    jeg har lest litt på nettet at Accelerated C++ er bra bok å lese i hvis man skal lære å programmere i C++.

     

    Håper noen hjelpe meg med det.

  4. hei

     

    jeg har har MSI P55 GD80 hovedkort og jeg har tenkt til å klokke den men er nybegynner når det gjelder klokking av hovedkort :p.

     

    lurte på om noen som kan hjelpe meg med dette eller en lage en guid til meg slik at jeg får klokket hovedkortet.

     

    vil egentil klokke den til 4Ghz men har lest på nettet opp til 4Ghz er stabilt på dette hovedkortet over dette vil jeg ikke få det stabilt. er åpent for forslag og idèr

     

    det jeg har:

     

    MSI P55 GD80 hvovedkort

    Corsair 1000W strømforsyning

    Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz)

    Corsair H50 Hydro Series CPU Kjøler

    Gainward GeForce GTX 460 1GB PhysX CUDA

    2x Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 4GB CL8

     

    håper på positivt svar :)

  5. hei

     

    jeg har MSI P55 GD80 hovedkort og det er sånn at jeg kjøpte Nvidia Gforce GTX 460 og satte den i første slotet på hovedkortet og koblet de 8-pins kabelene og det funket til når jeg restartet pc-en så begynte den å installere windows oppdateringer og plutselig slå pc-en seg av, så var det en lyd som kom fra skjermkortet skrudde av strømmmen ventet et par minuter og slå pc-en på og lyden var fortsatt der.

     

    jeg tok ut skjermkortet og satte den i den andre slotet da virket den med en gang. jeg har 1000w strømforsyning det skal ikke være noe problem med det men kjønner ikke hvorfor den ikke funker i den første pci slotet.

     

    jeg har googlet det på nettet men har ikke funnet noe om det.

     

    lurer på hva problemet kan være eller noen andre som har hatt eller vet hva problemet er.

×
×
  • Opprett ny...