Gå til innhold

Lotsj

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lotsj

  1. Penny skrev (2 minutter siden):

    Så får du vurdere selv om du prioriterer høyest sidespeil eller mest svensk. Hvis du mot formodning skulle velge biler ut fra andre kriterier enn svenskhet eller speilhøyde får du fortelle om disse kriteriene slik at det er mulig å hjelpe deg.

    Beklager at det ble en kort trådstart. Er bare ute etter det beste kjøpet, for er mitt første bilkjøp og aner ikke hva som gjør at en bil er bedre enn andre.
     

    • Liker 1
  2. Hanhijnn skrev (4 timer siden):

    Utfra hvilke kriterier? Kun byggekvalitet?

     

    Sharpings skrev (3 timer siden):

    Toyota Aygo. Lav kmstand. Den er liten, men du skriver ingenting om preferanser, så da går jeg ut ifra du kun er ute etter 4 hjul som funker fra A til B.

     

    Takk. Har jo egentlig skrevet inn preferansene i søket. Bilen skal først og fremst brukes til og fra jobb, som tar 20 minutter. Håpet er også å selge den om ikke så alt for lenge, i alle fall ha muligheten til det. 

    De eneste kriteriene er egentlig:
    *Ikke privatsalg
    *Sikker bil som går an å selge igjen

    Bryr meg ikke om utseendet eller spesielle kvaliteter. 
     

  3. Budsjett: 8000-9000. Kan strekke meg til 10 og kanskje 11 hvis det er veldig forskjell. Jeg bruker dagens laptop mest til surfing, men håper at min neste PC kan ta noen flere spill også, da min nåværende knapt tar FM 19. 

    Litt usikker på om jeg trenger en "gaming"-PC, men regner med de er raske også til ellers bruk. Hva er i så fall det negative med en gaming-PC?

    Jeg har et spill jeg ønsker å spille som har minimumskrav: 
    CPU: AMD Radeon(TM) R5 M430
    Grafikk: Intel i5-2500 / AMD FX-6350

    Det hadde derfor vært kjekt om min nye laptop hadde hatt dette, men er som sagt villig til å gå opp i pris for å få enda bedre, da nye spill bare får høyere og høyere minimumskrav.

    Første jeg så på var denne: https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/hp-gaming-pavilion-17-cd0004no-baerbar-pc/p-1030381/

    Noen tips? Er ellers helt blank på det meste når det gjelder krav.
    P.S: Ikke mac.

  4. Derfor jeg var viktig på å skrive mindre by i Norge. De hadde to patruljer, altså to biler ute hver natt, og kjøpte bilvask ca annenhver natt. Ikke akkurat den byen i Norge det skjer mest i for å si det mildt. Hendte også støtt og stadig at begge bilene var i bilvasken samtidig, så litt rart var det jo... (For alle som måtte lure: De kjøpte den nest billigste vasken, til 199 kr, de var ikke interessert i vaskekort)

  5. Ja, brukte min enorme sjarm som jeg har lært meg etter seks år og klarte å tulle det bort. Kunne blitt veldig pinlig, så anbefaler å holde seg langt unna gravide :) Kan også nevne at med unntak av nummer to så har jeg aldri blitt skikkelig sint eller irritert på kunder, bare veldig oppgitt :p

  6. Et par spørsmål har kommet opp fra min del:

     

    Bygging av store prosjekter: Holder på å bygge en internasjonal flyplass i min private region. Hvordan sender man materialer? Jeg har kontroll over fire byer nå, der det produseres og resirkuleres både legering, metall og olje, men vet ikke hvordan jeg skal få sendt dette? Det ser ut som at en eller to av byene har begynt å sende materiell, men vet ikke hvordan jeg gjorde det. På noen timer med spilling har det også bare blitt sendt 90 av 2000 tonn med metall, hadde jo vært greit om det hadde gått litt raskere. Lurer også på om byen som skal sende olje vil fortsette å sende, samtidig som jeg spiller med byen som skal sende metall? Noen forslag?

     

    Spiller i sandkassemodus, men er det bare tre av byene man kan bruke dette på?

     

    Takk.

  7. God kveld.

     

    Jeg er nå på ferie hjemme hos min mor, og har tatt med ps3-en min, inkludert HDMI-kabelen min. Hun har en litt dårligere TV enn min LG, men likevel flat-tv (merke Thomson, beklager vet ikke mer).

     

    Når jeg skal koble playstationen inn i TVn med HDMI-kabelen står det bare "ingen signal". Dette gjelder for alle tre HDMI-utgangene, og også når jeg prøver en annen, litt lengre HDMI-kabel.

     

    Har prøvd å resette PS3-en, det gikk ikke. Tror ikke det skal være noe galt med kabelen heller, da den definitivt klarte seg gjennom både en stor og en liten LG.

     

    Noen tips til å få til dette? Har abstinenser :)

     

    Takker ærbødigst!

  8. Av ren nysgjerrighet: Hva er det drøyeste folk har opplevd i forhold til tyveri i butikken?

    Attmed der jeg jobbet før har vi et asylmottak. Ja, du hørte riktig. Et asylmottak ved siden av en matbutikk. Ikke en god kombinasjon for å si det slik. Da asylmottaket ble opprettet fikk vi beskjed om at da dette skjedde i en naboby, så gikk svinnet opp med 20 %. Rart hæ?

     

    Så var det en aprilkveld i fjor, da en liten gutt kommer inn (alene) i butikken. Går bort til meg og gir meg en krone. "Javel" tenker jeg, og er på vei å hente en tyggis som han kan få. Men neida... Rotta forsvinner inn i butikken, og etter ti minutter kommer han til kassa igjen med hendene full av matvarer. Druer, en banan og en boks med valnøtter... (VALNØTTER!?!?). Så stakk han av, rett og slett bare spaserte ut av butikken. Fulgte selvfølgelig etter, og da han skjønte at han var tatt så begynte han å springe. Fikk til slutt tak i han, og fikk tilbake mesteparten av varene, men fikk ikke tak i druene da han begynte å gråte (jeg er IKKE flink med barn.)

    Til slutt endte det med at moren hans kom inn med han med to DVD-filmer og litt godteri. Man skal tidlig krøkes.

     

     

     

    Forresten. Hvordan forklarer man pantesystemet i Norge til folk som knapt kan engelsk? Ikke lett.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...