Gå til innhold

Bjesse

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjesse

  1. Jeg står mellom disse to kameraene, og har sett litt på spesifikasjonene de har. Men jeg blir ikke helt klok og har vanskelig for å bestemme meg.

     

    Er det noen der ute som kan gjøre avgjørelsen enklere for meg? Noen med erfaringer?

     

    Hvilket er best rett og slett. En ting som er viktig er hvor mye det tåler. Det kommer nemlig til å være med på en del røffe turer og kalde forhold. Har hørt at Panasonic er best innen dette området, men har bare blitt fortalt dette av en person som har merket dette, så dette kan være veldig subjektivt.

     

    Noen med erfaringer..?

  2. Skjermen kostet 6200. Det er vel neppe en lav kategori skjerm. Hvordan skal jeg vite hva slags kategori den har. Jeg skrev hva slags skjerm det er jeg har kjøpt. Hva kan du si om den, med tanke på kategori?

  3. Heisann. Jeg kjøpte for ca 1mnd siden en Hercules 17" DVI, og oppdaget da jeg slo den på at det var en død pixel på skjermen. En liten grønn prikk som jeg fant svært irriterende. Jeg bestemte meg for å levere den inn for deretter å bestille en ny. Uaktuelt å ha en skjerm med pixel feil, eller feil i det hele tatt. Igår hentet jeg den nye, og til min ergelse hadde også denne en død pixel, denne gang en lilla prikk. Forhandlerne sa at dette forekommer ofte.

     

    Selv har jeg aldri sett en slik feil på lcd skjermer. Er det en høy forekomst av slike "døde pixler" på lcd skjermer generelt? Er det flere som kjenner til denne feilen. Det må da være mulig å få denne skjermen fri for feil!

  4. Noen som kan anbefale et stillegående kort med god ytelse til en 17" LCD skjerm. Helst kjøleribbe. Kortet jeg har nå bråker for mye for min del. Det er et Abit Siluro GF4 Ti4200-8X OTES. Har Sapphire Radeon 9000 Pro Atlantis vifte eller kjøleribbe. Et bilde jeg har sett av det kortet er med vifte, og et annet er med kjøleribbe.

  5. Heisann. Jeg holder på å installere drivere til ABIT Siluro GF4 Ti4200-8X OTES, men fikk et problem. Jeg fikk opp denne feilmeldingen. Programvaren du er i ferd med å installere for denne maskinvaren:

    ABIT Siluro GF4 Ti4200-8X OTES, har ikke bestått Windows Logo-testingen for å bekrefte kompabilitet med Win XP. Hva kan jeg gjøre. Hvis jeg allikevel fortsetter kan det skade eller destabilisere systemet.

     

    Samtidig er jeg veldig negativt overrasket over støynivået på dette kortet. Overgår prosessorvifta med stor margin.

     

    Hjelp

    Christian

  6. Heisann.

     

    Jeg kjøpte nylig et CF 256 MB fra Lexar i New York. Det billigste jeg fant kostet 149$, altså ca 1030 kroner. Den billigste prisen jeg har fått her i Norge på samme kort er 1995, men dette er ingen vanlig pris. Jeg har funnet dette kortet i andre butikker i Norge, og alle ligger rundt 2300 kroner. Om du imidlertid har Kodak Professional, Nikon eller Sanyo har du mulighet til å kjøpe et kort som har "Write Acceleration Technology". Disse kortene er litt billigere, hvertfall i USA. Det er ikke store forskjellen i pris. Dette er en funksjon som tillater kamera og CF kort til å jobbe bedre sammen og gjør prosessen mye raskere.

     

    Christian

  7. Heisann. Jeg har nettopp gått til innkjøp av et Olympus E20, digital SLR.

     

    Kortet som fulgte med er på kun 16 MB. Dette er jo alt for lite med mine 5 MP. Jeg har sett litt på CF kort, men har vanskeligheter for å bestemme meg. Jeg bør ha et kort på 256, men merkene er mange. Er blitt anbefalt kort fra Lexar og Ridata, og ut fra testene er det Ridata som kommer best ut. Jeg kan i kameraet mitt bruke SM, CF II og XD. Hva er egentlig forskjellen på CF I og CF II?

     

    Et problem med Olympus E20 er at det tar så utrolig lang tid fra jeg tar bildet til det er lagret på kortet. Hovedspørsmålet mitt er om jeg kan eliminere en del av denne tiden ved å bruke et raskt kort? Og burde jeg heller kjøpe to mindre kort enn et stort?

    :shrug:

×
×
  • Opprett ny...