Gå til innhold

RawGEE

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RawGEE

  1. Når den restartes etter 5sekunder betyr det at vifta ikke varmer opp CPU noe som betyr at CPU har høy temperatur, sjekk at du har plugget riktig pins, at det er CPUfan og ikke SYSfan. Ikke slå på for mye på pcn, du kan brenne cpu.

     

    Kan også være at det er litt mellomrom mellom vifta og cpu, sjekk ;)

  2. Fikk fikset det!!!!!!!!! Eneste ulempen er at jeg har bestilt 2 cpu vifter fra komplett og de har allerede sendt den jævla pakken haha.

     

    Det som var feil var at jeg hadde kun koblet pumpa på cpu inntak, og vifta på systemfan, jeg tror det gjorde slik at CPU / hovedkortet trodde at det ikke var vifte til kjølinga, så det er mulig jeg har kjørt over cpu når jeg testa tidligere.

     

    RAM var også et problem, jeg har måttet bytte plass flere ganger, virker som det er noe defekt, eller et eller annet, men fikk fikset det. Så er løst, håper det er til hjelp til andre som slet samme som meg

  3. Hallo!

     

    Jeg har kjøpt gaming pc og montert alle delene selv og alt har fungert, det jeg også bestilte var en Cooler Master Seidon 120M vannkjøling.

     

    Først så brukte jeg CPU stock som fulgte med og da fungerer pc helt fint, alt er perfekt, men jeg har interresse for overklokking og dermed er ikke stock vifta nok til å holde cpu kald. Så da valgte jeg å montere CM Seidon 120M , men det som skjedde var at pc starta i 1-2sek også slå den seg av, også på, også av, lot den være sånn i 1min før jeg sa nok, det må være en feil.

     

    Så har noen vært bort i det før ?

     

    PC SPECS:

     

    System Manufacturer MSI
    System Model MS-7816
    System Type x64-based PC
    Processor Intel® Core i5-4670K CPU @ 3.40GHz, 3401 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)
    BIOS Version/Date American Megatrends Inc. V1.3, 06.06.2013

     

    (Beklager skrivefeil)

  4. Hmm, jeg tenkte det var noe galt med laderen men jeg finner ikke ut om det er feilen eller ikke. Vet ikke hvordan jeg kan klokke cpu på den bærbaren :S. Tok også BIOS update, ingen nytte. Har latt pc stått på i et døgn nå og CPU usage varier fra 40-100%. Det er helt utrolig :S

  5. Hmpfh,det som iriterer meg er at på BIOS; står det:

     

    CPU current: 200mhz

    CPU min : 800mhz

    CPU Max: 1,9ghz

     

    Virker som pc bytter om CPU ytelse, første gangen stå det CPU current: 1,9ghz også bytte det det tilbake til 200mhz. Hmm, 200mhz ikke rart alt lagger og hakker opp.

  6. Installert skjermkorte, bildet ble ihvertfall mye klarere, men CPU er fremdeles samme dritten. 5 minutter funker CPU på sitt beste,etter det klikker det helt og CPU usage 100%.

     

    Kan Bios update være løsningen tro? Fordi pc kjørte Vista, og er en del år gammel, men jeg tror det er noe annet... Flere tips tas gjerne imot :)

  7. La oss si jeg mangler ulike drivere, ville det ha noe å si under formateringa på denne pcen det tok 2timer på den vanlige tar det 15min :S Akkurat nå har har jeg dårlig dekning skal ta med pc ned med mobilt bredbånd og innstalere drivere så sier jeg ifra, takk hittil. Og det er ikke bare sv_chost som bruker mye cpu, det virker som alle prosseserne tar litt. Hmpfh..

     

    Men om det skulle vært det, hvordan finner jeg ut av det og fikser det?

  8. Hallo.

    Har en Dell Latitude D531 bærbar pc. Jeg har nettop formatert pcen og CPU usage er på 100% det vil si at pc er ubrukelig og je gkan ikke kjøre et eneste prgram uten at det lagger ahkker opp og tar evigheter. Jeg har lest rundt på google, og ingenting fungerer jeg har sjekket i taskbar og det er forksjellige vanlige prosseser som bruker en del av CPU. Jeg har ingen virus på pc, ingen programmer og fremdeles ingen anelse hva grunnen kan være. Kjører Win7 på pc. Er vel Sv_chostog de vanlige prosser, har prøvd å avslutte dem men er fremdles 100% og dem spretter innpå igjen.

     

    Kan det være at CPU har tatt kvelden ?

  9. Har både BF og CoD Black Ops. Jeg mener single player på CoD tok helt av, jeg var så fornøyd under hele gameplayet (Ble forbanna når ikke historien varte lenger :p) . Mens i MP mener jeg BF vinner her. Dette her går på smak og behag egentlig ! Mener du kunne få prøve demo på BF er ikke sikker på CoD,

×
×
  • Opprett ny...