Gå til innhold

bruker_1234

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bruker_1234

  1. Haha... morsomt å lese hvor mye folk klager og syter over et produkt til under 1000-lappen som forenkler hverdagen til hundre tusenvis bedrifter og hjem. Om man på død og liv ikke vil betale for innhold, så får man heller leve med tungvindte løsninger.

     

    Jeg bruker Apple TV til å:

    - Vise bilder/filmer fra mac/iphone/ipad til familie og venner

    - Kjøpe filmer i iTunes, og begynne å se de umiddelbart

    - Jobbmessig, Vise presentasjoner, skypemøter, skjermdeling etc.

     

    ... og til 799,- ?... Latterlig billig!

  2. Hadde Mailbox i noen dager før jeg slettet den og gikk tilbake til iOS sin email app. Denne Mailbox appen er altfor mye hausa opp i media, funker kun på Gmail!!! og flytter alle emailene på web-emailen til Gmail. Ikke imponert!!!!

     

    At Mailbox kun fungerer med Gmail står jo alle steder, men er jo bare midlertidig inntil de har lagt inn støtte for annen epost...

     

    Og at den flytter alle emailene på web-emailen er jo halve poenget her... Hvem vil ha to forskjellige innbokser på telefon og pc? Mailbox behandler mailen slik som Gmail mente du skulle behandle mailen i utg.pkt - med "ferdigbehandlet" eller arkivert mail i "All epost"-mappen...

     

    Konseptet med å til en hver tid etterstrebe en tom innboks, samt at man kan lage "reminders" på epost som trenger gjennomgang synes jeg var på høy tid at noen endelig implementerte på skikkelig vis. Og appen har en nydelig utførelse og er intuitiv å bruke.

     

    At det er hausa opp i media er en annen side av saken. Men Mailbox fungerer strålende for min del i alle fall - både til jobb og privat. Og den roter ikke til webmailen min! ;)

  3. - Mindre av "innføring i programmeringsspråk ditt og datt". (Så det var nevnt tidligere). Det finnes så ekstremt mye slikt ellers på nettet, og det er bedre å heller tipse brukerne om hvor de kan finne gode innføringer;) (Nevner bl.a. http://net.tutsplus.com som har tonnevis med slikt )

     

    + Mer livedekning av bransje-eventer

     

    - Mindre konkurranser.

     

    + Flere guider/tips/triks som handler om "hardware" !

     

    Det er mine innspill:)

    • Liker 1
  4. Hei!

     

    Jeg har følgende problemstilling.

     

    En kunde jeg har laget nettside til har et elektronisk søknadsskjema for påmelding til kurs. I dette søknadsskjemaet legges det inn fortrolige/sensitive personopplysninger. Jeg trodde at jeg hadde løst dette ved at søknadsskjema direktesendes til en epostadresse ved hjelp av et PHP-skript, og at opplysningene dermed ikke blir lagret på nettet på noen som helst måte.

     

    Saken er den at et firma har kontaktet kunden min og fortalt at for å ha ett slikt skjema på nettsiden, må man være 100% sikker på at opplysningene behandles fortrolig, ellers må de stenge ned søknadsskjemaet.

     

    Dette er forsåvidt greit, det har jeg full forståelse for.

     

    Men da til poenget. Hvordan kan jeg med 100% sikkerhet si at søknadsskjemaet er "pålitelig"/"sikkert" eller hva det kalles? Må jeg ha et SSL sertifikat for å sikre dette?

     

    Trenger tips fra noen som faktisk vet hva de snakker om, for dette kan utvikle seg til en ganske så kjip situasjon dersom informasjon kommer på avveie.

     

    PS: Søknadsskjema er midlertidig sperret for utfylling til jeg med hånden på hjertet kan si at det er 100% sikkert:)

     

    Takker på forhånd for alle tips til å gjøre søknadsskjema "sikkert"!

     

    PS2: Skjemaet er fullstendig HTML/PHP-basert, med unntak av noe jQuery for å gjøre det "trinnvis".

     

    eeerlend

×
×
  • Opprett ny...