Gå til innhold

Rummelente

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rummelente

  1. Dårlige matvarer, det være seg ananas eller annet kan gi matforgiftning. Men en uhygenisk forberedt/servert i Pizza i en kultur med andre bakterier kan i seg selv være årsak.

     

    "grønn ananas" ville jeg normalt oppfatte som umoden. Overmoden vil den være mørk. men jeg har aldri fulgt med på ananasbiters videre utvikling mot evig fortapelse.

     

     

    Ja, det kan jo ha vært noe annet på den pizzaen, men han stusset litt på ananasen med tanke på at den var litt grønnaktig. Den smakte helt normalt så da må det vell ha vært en annen ingrediens i den pizza'en som var dårlig:) Har hørt at umoden ananas kan være farlig, så vi lurte på om den kunne være noen farligheter med gammel ananas også, men takk for svar =D

  2. Hei, jeg har en venn som ble forgiftet da han spiste dårlig (Grønnaktig) ananas på en pizza i Tunisia. Han ble så dårlig at han måtte legges inn på sykehus der nede. Han hadde også problemer med dette i flere månder etterpå! Så derfor lurer jeg på om det var tilfeldig, eller om det skjer noe med en gammel ananas?:)

     

    Skjønner at dette kan være vrient å finne ut av, men setter pris på svar uansett:)

    • Liker 2
  3. Det stemmer at etan har sterkere kovalente bindinger enn propan, dvs

    bond dissociation (ethane) = 376 kJ/mol > bond dissociation (propane) = 356 kJ/mol,

    der bond dissociation energy er energien for å skille atomene/bryte bindingene (intramolekylære bindinger).

     

    Takk skal du ha! Har lett en stund etter det der!:)

  4. Hei, jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med et kjemi spm. Jeg er lærling på en petrokjemisk fabrikk hvor det blir produsert etylen og propylen ved cracking av propan og etan. Det jeg lurer på er hvorfor man trenger mer Energi(GJ/hr) for å cracke etan enn propan. Etan som er C2H6 er jo lettere enn Propan C3H8, å derfor virker dette litt ulogisk.

    Vi har pratet litt sammen her på jobb og har kommer frem til at Etanet må ha sterker bindinger enn propan, men kan noen forklare dette til meg Kjemisk?:)

     

    Setter pris på tilbakemeldinger!:-):-)

  5. Hey;D Ser a du har en del greier på dette og jeg lurte på om du kunne hjelpe meg, for jeg er heeelt grønn når det kommer til data generelt. Jeg fulgte nemlig punktene du skrev om hvordan man installerer Android på HTC HD2. Men når alt var gjort og jeg trykket på CLRCAD og Haret.exe, blinket blitsen på kameraet en gang og en liten boks med skrift kom opp i venstre hjørne på skjermen:/ Dette harskjedd gjentatte ganger, så jeg lurer på om du har noen tips?:D

    Har du gjort alle tingene du skal gjøre før du legger inn Android, som å flashe radioen og slette pinkode? :)

     

    EDIT: leif

     

     

    Nei, det har jeg nok ikke:P Men vet ikke hvordan man gjør det heller:S

  6. Hmm, la nettopp inn Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.3_Clean_#15 og skulle laste ned Angry Birds og Spotify via Android Market, men det kommer opp en melding om at nedlastningen feilet.

     

     

    Noen som har vært borti dette før og vet hvordan man fikser det? :)

     

     

    edit:

     

    Løste det ved å legge .apk filene manuelt på minnekortet.

     

     

    Hey;D Ser a du har en del greier på dette og jeg lurte på om du kunne hjelpe meg, for jeg er heeelt grønn når det kommer til data generelt. Jeg fulgte nemlig punktene du skrev om hvordan man installerer Android på HTC HD2. Men når alt var gjort og jeg trykket på CLRCAD og Haret.exe, blinket blitsen på kameraet en gang og en liten boks med skrift kom opp i venstre hjørne på skjermen:/ Dette harskjedd gjentatte ganger, så jeg lurer på om du har noen tips?:D

×
×
  • Opprett ny...