Gå til innhold

cardin94

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cardin94

  1. For en oppgitt holdning. Alle brensler er ikke like farlige.  

    Oppgitt holding. Hvilke brensler er ikke farlig?

    Alle brensler er ikke like farlige. Ja, og såjeg skiver ikke om noen brensler er farlige enn andre.

     

    Du forstår ikke poenget da.

     

    Hydrogen er ikke farligere enn andre brensler hvis behandlet på riktig måte.Dette har blitt forsket på siden de startet med hydrogen i personbiler og jeg anbefaler at leser rapportene fra bl.a. Toyota, BMW, Hyundai sine tester eller sjekk Youtube noen flotte tester der.

     

    Du er for sent ute hvis du tror dette ikke er aktuelt i personbilbransjen.

     

    Tror mange lider av "Hindenburgsyndrom".

    • Liker 2
  2. Alle brensler er farlige, det er bare slik det er. Flere utbrente elektriske biler viser at de heller ikke er trygg. Så lenge folk ønsker å transportere seg trenger vi noen form for energi (brensel / elektrisk / atomkraft). Hvis du ikke ønsker risiko må du slutte med alle former for transport.

     

    Det er lite gjennomtenkt å skrive at Hydrogen er farlig på grunn av en feil. Nå har jeg ikke gransket på selve ulykke, men som dere kan se på bilde er tankene ikke eksplodert, som er vanskelig å få til med slike tanker de ligger fortsatt på sine plasser som er bra.

     

    Hydrogen er farlig ja, og under noen omstendigheter kan dette føre til store ulykker, men det kan skje med alle brannfarlige produkter.

     

    De har forsket på Hydrogentanker i biler i mange, mange år fra 90 tallen til nå. Hydrogen begynner å bli voksen og er nå en mulig kandidat for erstatning av fossilbrensel. Der er mange tester gjort med Hydrogenbiler og de viser ikke større fare for liv og helse enn "vanlige" diesel eller bensinbiler.

    • Liker 3
  3. Hei,

     

    Jeg lurer på følgende, er det mulig at noen starter en prosedyre for skilsmisse uten en av partene er til stede, for eksempel på reise?

    Noe som kan føre til at en av partene ikke kan komme inn i huset lenger for eksempel (skifte låsene), eller ikke kan kontakte barna lenger? Tror dette heter midlertidig lindring.

    Er der mulighet at man kan sjekke om en slikt prosedyre ble startet?

×
×
  • Opprett ny...