Gå til innhold

pyrofy

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pyrofy

  1. Virker som at jeg har det samme problemet som deg, Bjoolz. Eneste som har virket for meg sålangt har vert å restarte routern. Jeg bruker mobilt brebånd.

    Jeg kan, som Bjoolz også gjør bekrefte at ingenting ødelegger for båndbredden. Den er helt i orden og pingen er fin. Men å gjøre nye tilkoblinger går ikke ann.

  2. Jeg tror grunnen til at mange mener mac er så bra er nettop det at om du først har en mac, så kan du vere ganske sikker på å få en decent maskin. Nettop fordi du ikke får en billig mac. Kjøper du en windows maskin så har du et HAV av valgmuligheter både i prisklasser og innenfor hver prisklasse. Skal du ha en windows maskin må man passe på selv og gjøre ting riktig når man velger hardware!

    Det finnes nok de som har hatt en laptop til 3-5000,- skaffet seg mac og tenker: "OHOY her gikk det unna!". Den macen var nok hakket dyrere. Dessuten kan du ikke vere sikker på at du har fått det du har betalt for når du kjøpte den gamle PC'en din.

     

    Velger man riktig, og tar vare på den når man kjøper en PC, så kan du få noe billigere som gjerne er bedre enn en mac.

    • Liker 1
  3. Det er helt riktig når du ser på spill generelt sett i dag, men du får bedre ytelse fra en x6 i noen spill og mange programmer allerede nå, og jeg regner i grunn med at støtten for dette vil bli bedre om en stund. Dessuten så tror jeg at forskjellen på ytelse i spiller minimal på høy grafikk siden det oftest er skjermkortet som avgjør. i mitt tilfelle et 5770, kanskje to stykker om en stund :p

  4. på komplett.no så koster jo 1055T like mye som 965, siden den er på tilbud. Den er da bedre, selv til de fleste spill. Må si jeg vurderer 1055T ganske sterkt, men er det noe poeng i å velge 1090T i stedet? hva skjer om man overklokker 1055T uten å endre på volt eller noe sånt avansert noe? :) Ryker garantien om jeg overklokker?

  5. Har tenkt til å bytte ut CPU hovedkort og RAM, spiller spill som WoW, SC2 og BC2 for det meste. Redigerer av og til en film også. Altid kult å kjøre fraps i bakrunnen :p

     

    Vurderer desse CPU'ene:

    AMD phenom II x6 1090T

    AMD phenom II x6 1055T

    AMD phenom II x4 965 eller 970

     

    Intel I7 930/870

    intel i5 760

     

    Jeg vil ha mest mulig for pengene og ikke mer enn nødvendig for gaming i et par år.

    Hvilken burde jeg velge ?

×
×
  • Opprett ny...