Gå til innhold

sceeZer

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sceeZer

  1. liker egentlig ikke å inrømme det men jeg syns MP i ganske gøy i nye cod. har vel rundt 500 timer (tragisk nok) i MW2 og digga det men etter det syns jeg det har gått nedover. mappa blir mindre og mindre. mer og mer kaos. kan ikke gå 5sekunder uten å bli skutt på eller skyte noen. sniping er vanskelig med så små maps. jeg syns det var sykt frustrerende men av en eller annen merkelig grunn er det greit i AW.

     

    tror det kommer fra exo suit tingen. er bare ett friskt pust inn in cod. titanfall uten titans (som jeg likte minst med titanfall uansett :D ). gjenstår å se hvor lenge jeg kommer til å kose meg men inntil videre er det for meg det beste cod siden mw2

  2. har en h105 med 2 sp120 quiet edition som går på rundt 1000rpm. kan ikke si det lager så mye lyd av seg. svak hummelyd.

     

    eneste grunnen til at jeg gikk for en aio over en nh-d14 var kun utseende :p billigere og kjøler minst like bra og stillere med en noctua kjøler som med en aio kjøler

  3. skal vel forsatt få plass til en 240 forran, 240 i siden (hvis du fjerner harddisk mountene) og en 480 i toppen.

     

    skal ta ut hdd "buret" i mitt og se hvordan mountinga blir i bunn hvis du setter inn en ekstra psu. er heller ikke helt sikkerpå hvor mye plass du har til radiator i siden hvis du mounter en forran.... uansett gonske greit med plass

  4. hmm var så klar til å hoppe på appletoget hvis klokka var nice men må innrømme at jeg ikke er veldig imponert. nå jeg en av de som virkelig har lyst på en smartklokka men har bare ikke sett noe som er skikkelig bra. hadde apple kommet med noe som var kult hadde jeg kjøpt den (og en apple mobil), er på tide å kaste min gamle s3 uansett. var virkelig klar til å prøve den andre leiren. var også litt skuffende med oppløsningenpå 4.7" telefonen

  5. da har vi prøvd å montere på nytt igjen. når jeg tok av kjølern så det ut som pastaen hadde fått fin spredning og alt. fikk alt på igjen og akkurat samme resultat. tok kanskje ett par sekunder ekstra før den hitta 100c men det skjedde. pumpa viser 2197rpm i corsair link i asus ai suite viser den 2300 men ai suite readings virker litt ødelagte til tider så hvem veit.

     

    satte ned vcore offset enda mer. går stopper den på 1.152 så volten er ikke akkurat skyhøy. ganske høy for stock men ikke høy nok til at jeg burde få 100c.

     

    tenkte jeg skulle sende en mail til corsair men kan det være cpu'en som er gåen?. idle temps ligger på rundt 35c

  6. Har du strammet til kjøleren godt nok? Har du for mye kjølepasta?

     

    tror da det men skal prøve å mounte på nytt. brukte bare en liten ert så tror ikke det skal være for mye men om jeg brukte litt for mye skal det vel ikke ha 40C forskjell

  7. det er stock med auto, eller adjustable som asus kaller det, jeg bruker. den går opp til 1.218 men jeg satte ned vcore offset litt så den går "kun" opp til 1.168. kan nok sette den mer men den burde jo ikke bli så varm med 1.16v på stock clock. skulle ikke tro volten er problemet med tanke på at den ikke er skyhøy og folk bruker 1.2v med h100i helt fint. tar vel 5-10sek før den når 100c

  8. akkurat det jeg har gjort og ingenting forandret seg. det skal ikke brukes skiver til å skru fast tommelskruene sant? fulgte bare med 8 og de skal jo brukes til å mounte radiatoren.

     

    det som får med til å lure litt er idle temperaturene. hadde jeg gjort noe alvorlig galt hadde den vel ikke værdt såpass kald på idle? kan min 4770k bare være defekt?

  9. er 1.168 lol. 1.6 hadde vel hele driten tatt fyr. og veit at det er høyt også men uansett så er 100C alt for mye. har volten bare på auto for nå. veit jeg burde manuelt satt den ned men folk kjører jo 1.25v med h100i helt fint. 1.16 burde IKKE bli 100c

    • Liker 1
  10. rensa cpu'en og h100i'en med no akasa kjølepasta rens jeg hadde og påførte noctua nt-h1. en liten dott bare. gikk inn i ai suite og satte ned vcore ofset så den "kun" gikk opp til 1.68volt. fortsatt 90-100 grader i prime95 small fft.

     

    nå kan jo ikke h100i installeres så veldig feil så har ikke peiling på hva jeg skal gjøre. er kjøleren defekt? idler helt fint på alt fra 29 til 32 (ai suide bruker cpu'en litt) og skyter rett påå til 90+ med prime 95. har ikke turt å spille noe enda engang.

     

    veit ikke om jeg skal rma'e den eller bare kjøpe kraken x60

     

    Edit: 1.168 :D

  11. veit at mdpc sleeves er veldig populære men paracord er billigere. veit ikke om du får kjøpt mdpc i norge men de fåes kjøpt på: http://en.mdpc-x.com.

     

    paracord can du kjøpe i norge på paracord.no er ikke sikker hvor du får tak i heatshrink da jeg var lat og bare bestilte noen custom forlenger kabler for min psu for rundt 500kr inkludert frakt fra statene. paracord kan forsåvidt brukes uten heatshrink. tror kanskje mdpc kan det også

     

    er noen fine guider fra lutro0 på youtube. han viser både mdpc sleeving og paracord sleeving med og uten heatshrink

  12. jo da men 100c på stock og 1.2v med h100i må være feil. har ikke noe jeg kan rense av gammel pasta med liggende men skal se om jeg får kjøpt noe litt seinere idag å få satt den på på nytt med litt ny pasta. hva anbefaler dere for å fjerne gammel pasta?

  13. h100i'en har jo pasta påført fra før. jeg har noen tuber med noctua nt-h1 liggende så er ikke noe problem å bytte. så bare noen sammenligninger som viste at det var 1-1.5 grad å tjene på å bytte ut med nt-h1 så jeg bare brukte det som var på.

     

    m¨vel få prøvd å fikse volten. med adjustable driten fra asus går den opp til 1.218 som høres latterlig ut på stock

  14. viftene på radiatoren har jeg bare koblet rett på viftestyringa mi og de ligger på 95% (får noe merkling skrangle lyd hvis jeg setter de på 100%). pumpa ligger på 2200 rpm konstant uansett load så tror ikke det er der problemet ligger. må nok bare sette den på på nytt.

     

    det som fikk meg til å lure litt var idle temps. merkelig at jeg har mounta dårlig men den ligger på 30C idle. får ta den av på søndag når jeg har litt tid å se om jeg får noe bedre temps.

  15. ja planen var å sette radiatoren andre veien men føltes som jeg måtte bøye slangene veldig mye så jeg bare sett den som den står. har ikke mye å klage på. masse plass. kablene mine er ikke ryddig bak der men hadde plass til alt helt fint. ett problem er at det er veldig mye kabler som sitter i kabinettet fra før. midterste hullet som 24pin kabelen går gjennom kunne vært flytta opp 1cm eller 2 så jeg ikke måtte bøye den ned sånn men men.

     

    måtte bruke skruer for å feste viftestyringa men det har jeg måtte gjort med alle toolless design jeg har prøvd. de er ikke lagd for å teste noe som er veldig mye kortere enn en standard dvd drive. må si at den innebygde bryteren for led lys var nice. trodde ikke jeg kom til å bruke den men den kom til nytte. masse smarte løsninger men noen småting som kan forbedres (som alltid)

  16. her er da den nye pc'en min. ikke noe spesielt.

    asus maximus vi hero

    4770k

    asus 780 direct cu II

    16gig 2400mhz corsair vengeance pro

    250gb samsung 840 evo

     

    post-223563-0-97998400-1386960951_thumb.jpg

     

    er ikke jeg som har sleeva kablene selv, alt jeg har gjort er å "sy" de sammen sånn at det blir litt finere. kablene er fra ensourced men må si jeg ble litt skuffa over de. virker som hver eneste ledning i kablene er forskjellig lengde så det var litt pes å få det fint.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...