Gå til innhold

Pancla

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pancla

  1. Føler du nordmenn er villige til å ønske innvandrerne velkommen til sitt nye hjemland? eller for den saks skyld. Er det riktig at de skal komme til vårt land å påvirke oss med sine egne kulturer?

    New Zealand var på 70-tallet et hvitt homogent samfunn og ganske rasistisk. Etter 30 år med innvandring så begynner det å bli et multikulturelt samfunn. Fungerte det her, så kunne det ha fungert i Norge.

    dette multikulturelle samfunnet du ønsker, er det et ideal, eller det er i praksis mulig å gjennomføre?

  2. Det er ikke så mye å være imot. Norge er flerkulturelt og har vært det siden Hårfagre. Om mangfoldet skyldes trøndere eller pakistanere spiller ingen avgjørende rolle for hvordan "fler"-heten arter seg. Flerkultur er bedre enn monokultur, fordi flere perspektiver gir flere potensielle løsninger. Flere problemer gir flere problemløsere.

    Hva mener du i så fall er riktig? å gi innvandrerne en streng integrering i norsk kultur, eller skal vi nordmenn lære oss å tilvenne dem?

    (videre kan man drøfte hvorvidt den norske kulturen klarer å overleve denne interkulturelle bølgen som overgår våre makter?)

  3. (Hei! jeg jobber for øyeblikket med en semester oppgave om flerkulturalitet (NLA-Høyskolen). derfor har jeg bestemt for å lage en debatt på dette forum for å se om det er noen innspill jeg kan bruke i oppgaven min.)

     

    Norge er et land som stadig vekk blir påvirket av flerkulturalitet , dette er følgende p.g.a. den økende innvandringen i landet.

     

    Hva blir i så fall resultatet av denne flerkulturaliteten, og vil et flerkulturelt Norge gi landet vårt fremgang? hvorfor/hvorfor ikke?

     

    Takk :)

     

    Pancla ~~

×
×
  • Opprett ny...