Gå til innhold

D_czipher606

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av D_czipher606

  1. Føler at jeg er veldig vanskelig nå, men det er virkelig ikke meninga.. :ermm: Av samme grunn som at jeg ikke bare kan få meg en jobb på rimi som en normal person kan jeg heller ikke lære å kjøre bil :whistle:

     

    Noe som har med dyr å gjøre hadde vært veldig fint. Har jobbet i flere staller før, men det har bare vart til jeg fikk dårlige perioder.

    Tenker litt på nettbutikk som selger dyreutstyr som faktisk ikke er skadelig for dyrene, når tropehagen kan selge en vannflaske til 99kr når innkjøpsprisen er på ca. 10kr virker det lett å tjene litt penger på det :p

     

    Ja, men hva hvis det tar av... Hva gjør du da? Da kan du ikke lenger drive hjemmefra. Du må ansette noen. Fordi du må opprettholde en grad av profesjonell service ovenfor dine kunder. Hvis du får inn flere hundre bestillinger hver dag må du ha gode rutiner, gode verktøy for oppfølging av kunder osv. For hvis service nivået ditt synker så mister du kunder og får dårlig rykte. Dersom det ikke tar av i det hele tatt blir du sittende igjen med en svær haug med junk. Det er ikke noe "hvem som helst" bare kan starte opp med og lykkes med. Man må ha en klar plan og vite litt hva man gjør.

  2. Jeg har hatt akkurat samme tankegang som trådstarter. Jeg hadde en BMI på langt over 30 for et par uker siden. Siden jeg begynte på min diett har jeg gått ned 10 kg på 12 dager.

    Jeg har ikke trent i det hele tatt men lagt om på livstilen min. Slutta med brus og snacks. Spiser lite særlig på kvelden. Bytter ut vanlige måltid med Nutrilett eller Nutrislim shakes eller bars. Spiser 4 ganger om dagen og når jeg har måltid jeg ikke bytter ut passer jeg på å spise lite. Har også en fysisk anstrengende jobb som hjelper tror jeg.

     

    Og ikke glem å drikke masse vann om du skal på diett. Rundt 2.5 liter daglig jevnt fordelt utover dagen.

     

    For ordens skyld. For å kunne gå ned 10kg på ca 2 uker må man ha et underskudd på nesten 6500 kalorier -hver eneste dag, om det er snakk om fett. Med andre ord nå du sykle Tour De France i 2 uker samtidig som du spiser normalt, skeptisk

     

    (Var nok heller mye væske som forsvant fra kroppen, noe som skjer med de fleste på diett som har mye å gå på, hvor de da får for seg at sin diett er mirakelkuren)

     

    Kilde: Ueland

    Hehehehehe!! :p Jeg stjal den.. copy-paste :p

  3. Et bra innlegg, med noen få ting jeg er uenig i..

    En annen sak er at sultedietter laget på ca 800 kcal selv med riktig balansert ernæring vil redusere metabolisem i så stor grad at det tar opptil et helt år å få tilbake metabolismen slik den var.

    DET er feil, se denne linken og les om leptin så vil du skjønne hvorfor jeg er uenig.

     

    Et ekstremt kaloriunderskudd kombinert med styrketrening og et høyt nok proteininntak vil ikke resultere i metabolisering av muskelmasse.

    Fettforbrenning vil stagnere ganske fort(3-5dager), men dette er mulig å manipulere ved "oppkarbinger" som trigger produksjon av leptin til normale nivåer.

     

    SÅ! Man kan innta kun proteiner (kylling, tunfisk, torsk, biff etc.) og essensielle næringsstoffer (vitaminer, mineraler, fettsyrer o.s.v. gjennom grønnsaker og fiskeoljer) over en viss periode (3-5 dager) for så å spise raske karbohydrater (etter en helkroppsøkt) for å fylle glykogenlagre og gjenopprette produksjon av leptin.

     

    edit: Glemte å legge til at metabolisme/forbrenning ikke senkes til et lavnivå som vedvarer. Det øyeblikket man spiser "normalt" igjen så økes forbrenningen tilbake til der man var før. Og det skjer mer eller mindre umiddelbart...

     

    Ja! Fy flate, der oppklarte du noe som jeg har tenkt på leeenge. Samme kroppsbyggeren jeg pratet om før her snakka med en kompis av meg en annen gang... (mens jeg stod som en attpåklatt og hørte på). Og han fortalte at han snart skulle stille til noe body building show og at han drev å "karbet opp".. Da tenkte jeg: "WTF! Hvorfor vil noen som ønsker å bli mest mulig ripped spise mye karbohydrater??" - men for å ikke virke som en idiot holdt jeg kjeft.

     

    NÅ, etter 4 år, skjønner jeg hensikten med det takket være deg!:) Thnx!

  4. siden NRK brukte lit tid på sende dette skjemaet tok jeg meg også lit tid før jeg fylte det ut.

     

    Haha. Så komisk! Hvorfor?? For å være "trass" som en liten unge? Tror ikke de brydde seg en døyt om det du :p Trokke akkurat de satt der: "Ånei, hvor BLIR det av det skjemaet..."

     

    En kompis av meg gadd ikke betale NRK lisensen. Han fikk oppkrever på døra som spurte om han hadde TV. Han svarte nei. Da spurte han om å få komme inn og se. Da sa han: "Nei desverre, det passer litt dårlig akkurat nå da vi har besøk!"

     

    Så lukket han døren, og hørte ikke mer faktisk! Hahaha

  5. D_czipher606: Er det mulig å starte en nettbutikk og tjene litt penger? Misliker sånne sider som jeg kommer inn på når jeg skriver en bokstav feil, men det er jo smart av dem da.. :whistle:

     

    Ja det er det helt sikkert. Så lenge du selger ting folk vil ha. Og du må jo kunne ett og annet om webdesign og sikkerhet på internett (for å unngå å bli hacket) - I tillegg må du finne ett sted å markedsføre deg så du får kunder.

     

    Det er ei dame på Hamar for eksempel... som har ei nettside som heter Kirsten Bakeglad eller noe. (fant den ikke i farta).

     

    Vet du hva hun lager? hun lager custom made kaker! Til nesten halv pris av hva ett bakeri ville laget det til. Hun kan lage racerbiler, spiderman, ole brum kaker. Alt etter ditt eget ønske utifra hva du vil ha... sjokoladekaker, kransekaker, kringler, marsipan, bløtkake... I tillegg kan du sende henne ett bilde, og hun PRINTER det på marsipanen med konditori farge - og det blir bra! Folk har f.eks bilde av babyen sin, på marsipanen, på dåpskaker...

     

    Hun styrer hele bedriften hjemmefra, står bare på kjøkkenet hjemme og baker. Fantastisk :)

     

    BTW: fant den. Check it out. amazing... :)

    http://www.kristinsbakegladeside.com/

  6. Så kan man jo spørre seg, er det så veldig bra å rase ned 5kg i uka da...?

     

    Gi meg 1 frvillig forsøkskanin, og vi kan sikkert gjøre 10 kilo hver uke trygt.

    Så lenge man får i seg nok av stoffene man SKAL ha, så kan man fint miste tonnevis med fett på siden.

     

    Forsøkskanin... Hva med han derre ZeZore? :p

  7. Bli en freelance internett mogul! Krever litt IT kunnskap.

     

    Du kan f.eks:

    - Registrer domenenavn som ligner på kjente adresser (med skrivefeil), og smekk de fulle med reklame.

    (En på jobben drar inn 3000-4000kr jevnlig hver mnd ved å gjøre dette)

    Får du varsel om søksmål fra firmaet bare gir du fra deg domenet og slipper mere hassle.

    - Start en blogg. Ping den mot VG osv. Jobb for å skape publisitet. Sett reklame på den med Tradedoubler f.eks.

    (En på jobben dro inn 15000kr på én måned når Tele2 hadde bra kampanje)

    - Finn seriøse firmaer som sender ut surveys, tjen noen slanter her og der for å svare på de.

     

    Sikkert mange andre måter du kan tjene penger på internett også.

  8. Har du en spillkonsoll, er det også mylighet for trening med EA sport active trainer. Det hjelper litt i den store sammenhengen. Folk kan le, men all trening er bra trening og du forbrenner nærmere 200 kalorier pr gang.

     

    Kan skrive under på dette!

     

    Både EA Active til Wii og EA Active 2 til Wii og Xbox 360 Kinect er kjempebra! Har spilt alle 3 spillene.

     

    Versjonen til XB360 Kinect er bra med tanke på at du slipper å bruke kontroller, det følger også med en trådløs pulsmåler du fester på armen. Men kinect versjonen er litt buggy - f.eks måtte jeg skru av voice commands fordi noen ganger åpnet spillet hovedmenyen på grunn av bakgrunnsmusikken. Og iblandt blandet spillet sammen hva som egentlig var hånd og fot, så spillfiguren min ble stående i corny posisjoner :p Noe som var litt irriterende når jeg var skikkelig gira og midt i en øvelse...

     

    Spillene inneholder haugevis med aerobic øvelser du kan gjøre i stua. Mye bedre enn f.eks Wii Fit som hovedsaklig fokuserer på balanse og kroppskontroll. Og ja, tro du meg når jeg sier at dette er mer enn nok til å få pulsen opp på ett høyt nivå! Det er åpenbart at det har vært profesjonelle aerobic instruktører inne i bildet når øvelsene i spillene ble laget.

     

    EA Active (1) til Wii får du for en slikk og ingenting på gamestop.

  9.  

    De kunne heller funnet seg sin egen tråd!:p Og kalt den: "Pork VS Beef - the never ending epic battle!"

     

    Ja, dette ble litt off-topic, men det er jo ikke helt på jordet irrelevant.

     

    En kroppsbygger (som har stilt til NM) ga meg og en kompis ett veldig enkelt råd en gang:

    Spis frokost som en konge, lunch som en prins, middag som en fattigmann og dropp kveldsmat.

     

    Veldig bra råd. Det finner du støtte i både i norsk folkemedisin, indisk og kinesisk medisin.

    Det henger sammen med hvordan energisystemet i kroppen fungerer og hvilke organer som blir mest prioritert til hvilken tid på døgnet.

     

    1. Nei, sant det. Jaja, var veldig informativt rundt svinekjøtt ihvertfall da. Mye jeg ikke visste om det :)

     

    2. Aha, da vet jeg det :-) Thnx

  10. Sånn ZeZore. Nå kan du snart ALT som svinekjøtt! Gratulerer, håper dette hjelper deg. Eeeh.. eller var det kanskje ikke dette du lurte på? :p

     

    Det var ikke akkurat det jeg lurte på nei, synes det egentlig er barnslig å diskutere om svinekjøtt... heller bli enige og skrive litt mer fornuftige ting enn akkurat det ;)

     

    De kunne heller funnet seg sin egen tråd!:p Og kalt den: "Pork VS Beef - the never ending epic battle!"

     

    En kroppsbygger (som har stilt til NM) ga meg og en kompis ett veldig enkelt råd en gang:

    Spis frokost som en konge, lunch som en prins, middag som en fattigmann og dropp kveldsmat.

  11. Har foreldre som er omtrent like mye eldre og har tenkt det samme selv.

     

    Ikke funder på når de kommer til å gå bort. Er det en ting som man bør ta "der og da" så er det bortgangen til andre. Bare nyt tiden du har med de nå og lev som normalt.

     

    I mange mange tusen år har mennesker blitt født, levd ett liv og deretter gått bort. Det er faktisk én (kanskje den eneste) ting som ALLE mennesker som lever og har levd har til felles.

     

    Og det er ingen som vet hva som skjer videre. Jeg personlig velger å tro på respawning. At "lyset man ser" i enden av tunellen faktisk er livmor åpningen til din neste mor.

  12. Også morsomt at jeg har spist svinekjøtt regelmessig hele livet og lever i beste velgående :D :D

     

    Nå om dagen er jo alt farlig, har du ikke hørt det vidor? Alt har negative sider. Ja, det er faktisk bevist vitenskapelig at det er dødelig å leve! Oh my god!

     

    Jeg sier ikke at de som spiser svinekjøtt er dødsdømt, for ting er mye mer nøyansert enn som så. Jeg kommer bare med anbefalinger basert på vitenskap. Folk har biokjemisk ulik evne til å håndtere giftstoffer, men de fleste gjør jo lurt i å unngå verstingene, men da må man jo også være klar over dem, noe jeg forsøker å formidle her på forumet.

    Kunne vært interessant å målt bindevevsbelastningen din. Det er en god indikator på om det du sier stemmer overens med hva som er faktisk tilstand.

     

    Jeg kan gi deg en ærlig tommelfinger måling hvis du forteller meg hva det er og hvordan det påvirker meg i mitt daglige liv (dvs, hvilke negative symptomer opplever jeg hvis denne er dårlig?)

  13. *snip*

     

    Morsomt at du skriver masse sånt når en jeg kjenner som er/var sykelig overvektig faktisk ble anbefalet av leger å spise en del egg og BACON til frokost for å gå ned..

     

    Også morsomt at jeg har spist svinekjøtt regelmessig hele livet og lever i beste velgående :D :D

     

    Nå om dagen er jo alt farlig, har du ikke hørt det vidor? Alt har negative sider. Ja, det er faktisk bevist vitenskapelig at det er dødelig å leve! Oh my god!

  14. Jeg har hatt akkurat samme tankegang som trådstarter. Jeg hadde en BMI på langt over 30 for et par uker siden. Siden jeg begynte på min diett har jeg gått ned 10 kg på 12 dager.

    Jeg har ikke trent i det hele tatt men lagt om på livstilen min. Slutta med brus og snacks. Spiser lite særlig på kvelden. Bytter ut vanlige måltid med Nutrilett eller Nutrislim shakes eller bars. Spiser 4 ganger om dagen og når jeg har måltid jeg ikke bytter ut passer jeg på å spise lite. Har også en fysisk anstrengende jobb som hjelper tror jeg.

     

    Og ikke glem å drikke masse vann om du skal på diett. Rundt 2.5 liter daglig jevnt fordelt utover dagen.

     

    10 kilo på 12 dager?? Det hørtes ikke helt sunt ut du :p

     

    Tror du enten:

    - Veier deg unøyaktig

    - Lyver / legger på litt

    - Eller er syk

     

    Ei dame på jobben fikk store problemer med stoffskifte og måtte sykmeldes. Raste ned i vekt. Ikke engang hun gikk ned i vekt så fort.

     

    Og 2,5 liter vann er jo ganske normalt - En studie fra 2002, publisert i fagtidsskriftet American Journal of Physiology sier at en gjennomsnittlig mann bør få i seg ca 3,7 l veske pr dag.

     

    Har aldri sagt at 2,5 liter vann er unormalt heller. jeg har nok gått ned litt fort ja men det går ofte fortest i starten på en diett. Har uansett ikke noe problem av at du tviler på det jeg sier. Det er akkurat det samme for meg.

     

    Dessuten en som anbefaler Lav-karbo diett vil jeg unngå diskusjoner med...

     

    "OK" :p

     

    Hva er galt med lav-karbo?

  15. Jeg har hatt akkurat samme tankegang som trådstarter. Jeg hadde en BMI på langt over 30 for et par uker siden. Siden jeg begynte på min diett har jeg gått ned 10 kg på 12 dager.

    Jeg har ikke trent i det hele tatt men lagt om på livstilen min. Slutta med brus og snacks. Spiser lite særlig på kvelden. Bytter ut vanlige måltid med Nutrilett eller Nutrislim shakes eller bars. Spiser 4 ganger om dagen og når jeg har måltid jeg ikke bytter ut passer jeg på å spise lite. Har også en fysisk anstrengende jobb som hjelper tror jeg.

     

    Og ikke glem å drikke masse vann om du skal på diett. Rundt 2.5 liter daglig jevnt fordelt utover dagen.

     

    10 kilo på 12 dager?? Det hørtes ikke helt sunt ut du :p

     

    Tror du enten:

    - Veier deg unøyaktig

    - Lyver / legger på litt

    - Eller er syk

     

    Ei dame på jobben fikk store problemer med stoffskifte og måtte sykmeldes. Raste ned i vekt. Ikke engang hun gikk ned i vekt så fort.

     

    Og 2,5 liter vann er jo ganske normalt - En studie fra 2002, publisert i fagtidsskriftet American Journal of Physiology sier at en gjennomsnittlig mann bør få i seg ca 3,7 l veske pr dag.

  16. Jeg er 17 år. 1.60m høy og veier 93 kg og det er alt for mye... jeg har mye til mage også -.- jeg vil så gjerne gå ned i vekt, men jeg får det ikke til. Jeg går tur daglig og spiser ikke godteri.. det eneste som jeg har problem med er vel brus da, men drikker sukkerfri brus...

     

    Jeg liker å trene, gå tur, sykle... jeg spiser 2-3 ganger daglig og det er ikke mye jeg spiser.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre, kan noen hjelpe meg?

     

    Hva gjør jeg galt?

     

    Jeg vurderer å begynne med suppe diett som mange kaller det, at jeg bare drikker supper og yoghurt og ikke noe man tygger. Kan det fungere?

     

    Kutt ut sukkerfri brus, jeg blir ihvertfall veldig slapp av å drikke det.

     

    Kjør lav-karbo diett en periode. Mat som inneholder fett og proteiner er OK. (næringsinnhold står bakpå all emballasje). Hvis du spiser alt for lite kan du risikere å fort bli sliten og få lavere forbrenning.

     

    Kombiner styrketrening med jogging. (annenhver dag f.eks)

     

    Når du ikke trener, så prøv å hold deg i aktivitet fordet, ikke sitt i sofaen - se om det er noe husarbeid som må gjøres (henge opp klær, vaske gulv, tørke støv, rydde +++). Da blir mora di glad i tillegg - så dobbel win situasjon.

     

    Stå på hardt i all fysisk aktivitet du gjør. Vær disiplinert i kostholdet - men ikke manisk.

     

    Ellers så må du bare ta tiden til hjelp, ikke forvent å få raske resultater, sånne ting tar tid og det finnes ingen mirakel kur.

    • Liker 2
  17. Solgte ett brukt xbox 360 gaming wheel til en fyr. Har ikke brukt det på årevis, lå bare og støva ned.

     

    Det følger vist med strømforsyning som gir force feedback, noe jeg ikke var klar over. Den har jeg sikkert kasta for lenge siden.

     

    Han som kjøpte rattet vil ha strømforsyningen også, eller pengene tilbake.

     

    Hva er det rette å gjøre?

     

    - Det stod ikke noe om at strømforsyning ikke var med i annonsen.

    - Men strømforsyningen var ikke med på bildene, tok kun bilde av ratt og pedaler.

    - Rattet er strøkent ellers, mangler bare force feedback funksjonen som strømforsyningen gir.

     

    Hva synes dere?

  18. Jeg hadde bare tatt tiden til hjelp. Du høres ut som en sosial og trivelig fyr slik du beskriver deg selv, så da dukker det garantert opp ei dame om ikke så alt for lenge :)

     

    Jeg har heller aldri sjekket opp ei dame. De jeg har vært sammen med har jeg møtt helt tilfeldig og funnet tonen med. Sendt litt meldinger frem og tilbake og så funnet på ting sammen, før vi har blitt ett par. Gått litt av seg selv egentlig.

  19. Føler ikke det har gjort meg noen skade, jeg har mange gode minner fra de timene jeg satt og spilte på nett, og var på LAN med kompiser osv. Men nå i ettertid "angrer" jeg på at jeg ikke heller hadde andre mer konstruktive hobbier (som f.eks styrketrening, kampsport, diverse motorcross, paintball etc..)

     

    Det er her foreldre har ansvaret som nevnt - barn/ungdom velger ikke alltid det som er best for dem. (ikke voksne heller det da men)

    Vår sønn på 14 begynte samme greia(var 13 da han økte pc bruk) og satt for mye forran data'n og spilte osv, så da tok vi som foreldre ansvar og satte grenser. Mere ute, sosial og har nå trent i snart 1 år på kampsport. (han reagerte forøvrig ikke med å bli sint, da kommunikasjon og grensesetting har vært fra de var små - en av godene man får)

     

    Det er vel endel forskning på blant annet nattjobbing - det å sette døgnet på hodet som tilsier at dette ikke er det beste. Sitte mye og lite i aktivitet er da også ganske godt dokumentert.

     

    Ja ja! Stemmer helt sikkert det asså... Jeg bare delte min erfaring fra når jeg var ungdom jeg :)

  20. Dette høres ut som meg når jeg var på den alderen.

     

    - Spilte til 11-12 tiden på hverdager, 5-6 om natten i helgene og ferien.

    - Ble veldig aggressiv og kranglet med foreldrene mine når de sa jeg måtte finne på noe annet eller bidra med husarbeid.

     

    Etterhvert som jeg ble eldre spilte jeg mindre og mindre. Nå er jeg 28 og har jeg familie med 2 barn, egen bolig, en middels bra jobb. Jeg spiller fortsatt, men er "heldig" hvis jeg rekker 2-4 timer iløpet av en uke.

     

    Føler ikke det har gjort meg noen skade, jeg har mange gode minner fra de timene jeg satt og spilte på nett, og var på LAN med kompiser osv. Men nå i ettertid "angrer" jeg på at jeg ikke heller hadde andre mer konstruktive hobbier (som f.eks styrketrening, kampsport, diverse motorcross, paintball etc..) - som jeg kunne drevet med fortsatt. I tillegg skulle jeg ønske at jeg satset litt mer på skole, slik at jeg kunne tatt en lengre utdanning og fått en bedre betalt jobb :)

  21. Jeg har hatt flere kompiser som har hatt ny sex partner omtrent hver helg, og er stolte av det. Og flere kompiser som knapt får seg noe, myself included (jeg er 28 og har hatt 5 forskjellige sex partnere totalt)

     

    Så tror det varierer veldig, men synes ikke 19-20 stk er så uvanlig akkurat. Det avhenger helt av behov VS forespørsel VS tilgjengelighet :p(tror f.eks ikke det er så lett å få 20 sexpartnere på ett lite tettsted med 350 innbyggere)

     

    Jeg liker ikke den jeg er/var i fylla heller, har mista mange venner fordi jeg iblandt kan bli en stor drittsekk og en høylydt "bombastisk" kranglefant. "Slutta å drikke" når dama ble gravid (dvs, tar max 1 murerpils på lørdager og holder meg stort sett hjemme). Etter det har jeg ikke dumma meg ut eller vært drittsekk en eneste gang på samme måte.

     

    Hvis det er ett stort problem for deg så prøv å ikke drikk mer enn at du har kontroll over oppførselen din. Prøv å ta deg selv i nakkeskinnet når du drikker og reflekter litt over hvordan du oppfører deg. Hvis ikke kan du jo bare akseptere at du er "som gutter flest" og at det finnes folk som er mye værre enn deg på fylla som gir faen i hvordan de oppfører seg. Du bør prøve å leve livet så mye som mulig når du er ung. Når du stifter familie blir det svært liten tid til sånne ting. Da er det andre prioriteringer som gjelder :)

     

    GL! :thumbup:

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...