Gå til innhold

Grawwler

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grawwler

  1. Det er jo konge viss dei har tatt patent på driten, det betyr at ingen andre kan innføre same system i sine spel.

     

    Her er en liste over alle spill activision har https://www.activision.com/games?cc=US;i=1;q=* Det er en helt sinnsyk liste.

     

    Sjansjen for at man ikke ser effekten av en slik patent i disse spillene er vell lik 0. Sinnsykt umoralsk å skal kunne "Dopifisere" spill på denne måten.

  2.  

    Lær av miljøene rundt PUBG, Rocket League og Hearthstone i Norge. Lag jevnlige brukerturneringer på Gamer.no, så skal vi ta en ny vurdering basert på interessen der. Sist gang vi prøvde oss på noen cuper ble vi ikke overbevist over antall lag, men ting kan jo ha endret seg.

     

    Uten sammenlikning forøvrig. Hvorfor tror du/dere Valve valgte å introdusere Dota 2 med en 1-million-dollar turnering? Vel, Eric Johnson hos Valve fortalte oss det. De ville introdusere spillet med den respekt det fortjener, både overfor spillet og miljøet det tilhører. Dere har åpenbart ikke samme ansvar overfor verken spillet eller miljøet, ei heller 1 million dollar å investere, men det belyser litt tanken bak det å først føle en må "teste interessen" for å vurdere å innføre spillet. Det blir litt som å be Jimmy Hendrix komme på audition for å bevise at han kan spille gitar. Da er sannsynligheten stor for at Jimmy Hendrix ikke kommer på audition. Hadde dere hatt en dedikert Dota 2 representant hos dere, ville han sannsynligvis sagt akkurat det samme.

     

    Gamer har vært flinke til å promotere og vise interesse for andre titler. Det skal dere så absolutt ha honør for. Jeg tror det er litt av årsaken til bruker turneringer du nevner. Jeg tviler på de fikk ånden over seg sånn over natten, og bare plutselig begynte å arrangere i hytt og gevær. Vanlige folk trenger en liten dytt av folk som kan det å legge til rette for :)

     

    Vis at interessen for å gjøre Dota 2 STORT i Norge, er tilstede, så er jeg ganske sikker på at miljøet kommer etter. Personlig tror jeg også vi likner litt på svenskene i det å være gode i Dota 2 internasjonalt, så lenge alle forhold ligger tilrette for det.

    Du legger mye av ansvaret over på Gamer.no her, men jeg må nesten få spørre i retur hva det norske Dota2 miljøet har gjort siden Petty Pudges pokaljakt foregikk i 2014.

     

    Det blir litt som å kle på seg i varmen å argumentere for at Dota2 skal gis store ressurser og høyt fokus når det ikke med en gang kan sies med sikkerhet at det vil være noen påmeldte lag i en eventuel oppsatt turnering.

     

    Er informasjonen på dota2.no oppdatert?

    Kanskje KimG eller Hjort - listet som turneringsansvarlig bidra med noe?

    • Liker 2
  3. Pentafoil Gaming har eksistert siden 2012. Vi jobber for å fremme E-Sport og å gjøre dette til en anerkjent sportsform på lik linje med all annen sport. Vi har et brennende ønske om å løfte Norge opp på Europa toppen i konkurranse og være en hjertesten innenfor all aktivitet innenfor denne grenen. Vi skal gjennom målrettet arbeid skape muligheter for interesserte, legge til rette riktige møtepunkter mellom atleter, deltakere, tilskuere og samarbeidspartnere. Pentafoil Gaming EK skal alltid være en interessant arena for spillinteresserte i dag. Vi er nå i gang med å sette opp en eksklusiv norsk online turnering innenfor CS:GO, League of Legends, Overwatch og Hearthstone. Vi ønsker å gjøre noe for å bidra i arbeidet med å bygge opp et stort nok miljø til spillere som ønsker å satse på sine talenter innenfor denne konkurranseformen..

    Vi leter etter nå etter frivillige som ønsker å bli med oss i dette arbeidet og leter etter deg som brenner for E-Sport og som har interesse for organisering og drift av arrangement.

    Hva trenger vi hjelp til?

    Vi trenger hjelp til å fylle et mangfold av verv både i forkant og under selve turneringen. I dag består teamet vårt av en person som jobber med design og markedsføring, en person som jobber med oppsett og drift av nettside, en person som jobber med drift og samarbeidspartnere, siste mann jobber med rekruttering. Utover det trenger vi hjelp til arrangering av selve turneringene.

    Vi søker etter

    • Administratorer til hvert enkelt spill.

      • CS:GO admin vil også få i oppgave å sette opp servere.

    • Castere til turnering stream i hvert enkelt spill.

      • Har du evnen til å dra publikum med deg? Er du energisk? Har du erfaring fra kommentering? Har du lyst å utvikle deg som caster? Da ønsker vi veldig gjerne å prate med deg

    • Lyd og bilde ansvarlig

      • Hjelpe til med layout, oppsett og gjennomføring av stream.

     

    • Vi kan også ha bruk for flere verv etterhvert som planleggingen går fremover. Har du lyst å bidra med noe som ikke står på denne listen er du velkommen til å ta kontakt!

     

    Hva forventer vi av våre frivillige?

    Har du tenkt tanker om å bygge E-Sporten videre? Liker du å jobbe med arrangering av eventer? Har du lyst å bli med på et spennende prosjekt? Klarer du å jobbe selvstendig og også i team? Hvis du svarte ja på spørsmålene ovenfor er du akkurat den personen vi leter etter. Vi er allerede i gang med arbeidet og du er hjertelig velkommen til å bli med oss videre på denne satsingen. Alt arbeid gjøres frivillig av våre medlemmer og vi forventer at du kan sette av tid 2 - 3 timer pr uke til arbeidet. Vi kommer også til å ha ukentlige statusmøter hvor vi diskuterer fremdrift underveis, gjør prioriteringer og eventuelle endringer det blir behov for. Turneringen skal arrangeres i løpet av høsten så du må regne med å sette av litt av sommeren til dette.

     

    Hvordan søke?

    Vi ønsker at dere skriver litt om deg selv, hva er det som gjør at du har lyst til å bli med?

    Hvilket verv er det du søker på og hvorfor?

    Søknad skal inneholde informasjon om lag og alle spillere.


    Komplett navn

    Bosted

    Kontaktinformasjon


    Vi tar i mot søknader via vår mailadresse [email protected]


    MVH

    Styreleder Pentafoil Gaming EK

    Jørgen Kristoffer Falch Johansen

     

     

    • Liker 1
  4. Hei alle sammen!

     

    Som skrevet ovenfor søker vi litt hjelp innenfor webdesign siden vi ikke er veldig drevene innenfor disse tingene :p Er du en engel? les videre :p

     

    Hvem er "vi"?

    Vi er 3 ildbrennende sjeler som for øyeblikket er i oppstartsfasen av en ny organisasjon innenfor eSport miljøet i Norge.

     

    For øyeblikket har vi et ferdig oppsatt domene og en SQL server i full drift.

    Det vi trenger er en person som kunne tenkt seg å være med å jobbe bak kulissene med en webside vi har under utvilking nå.

    Dette var i full sving helt til personen som jobbet med dette valgte å forsvinne...

     

    Vi bruker Joomla for øyeblikket men har verken tid eller aning i hvordan vi setter opp dette. Men det vi har er en ferdig template som er installert.

     

    Så i bunn og grunn trenger vi litt hjelp med å sette opp en template med muligheter for andre prosjekter om du brenner litt for eSport!.

     

    Vi ønsker å holde noe av informasjonen tilbake da vi ønsker å holde dette litt "hemmelig" til vi lanserer for fullt.

     

    Om dette virket lovende legg igjen en notis tilbake via inboksen :)

     

    Edit - Siden vi er i oppstartsfasen enda har vi ingen fastlønns avtale løpende. Men lønn kan selvfølgelig avtales i forhold til de prosjektene som settes i gang og arbeidsmengen for disse.

  5. Har vurdert å kaste meg på datateknikk nå til høsten. Originalplanen var å kaste meg på HIST

    men etter de endret siden sin ser det mer ut som at Datateknikk der er gått over til Elektronikk, elfag og kommunikasjons linjer.

     

    Jeg hadde et mål om å fullføre en utdannelse som ga meg kunnskaper både i hardware og programvareutvikling og det så ut som om jeg hadde et bredt spekter av kunnskap når jeg var ferdi.

     

    Nå skjønner jeg ikke en dritt.

     

    Kan noen som vet dette bedre en meg gi en forklaring på forskjellene mellom datateknikk og informatikk? kan man ta si like jobber med disse studiene? evt. gi meg en pointer på hva jeg burde søke på :) Har et fagbrev i Dataelektronikk som utgangspungt, og har litt lyst til å bli programvareutvikler.

     

    takk

  6. Har akkurat skaffet meg en trial på Adobe Cs5. En kamerat av meg og jeg skal lage et lite flashspill og jeg har sakt meg villig til å lage animasjonene, men jeg kan ingen ting om adobe cs5, eller det å lage animasjoner i det hele tatt. Har noen av dere en god bok/ Filmserie som kan lære meg de funksjonene jeg trenger for å få animert personer/ bakgrunner/ Spillværden?

  7. Hei! Et lite spørsmål til allmenheten.

    Jeg har tenkt å kaste meg på høyskole utdanning nå til høsten. Jeg har bakgrunn innenfor yrkesfaglig utdanning og må da ta forkurs for ingeniørstudium.

    Jeg har tenkt å gå informatikk/Datateknikk og der står det at man trenger generell studiekompetanse for å kunne søke.

    Gir Forkurs generell studiekompetanse ? slik at jeg kan søke Informatikk/Datateknikk ved NTNU etter jeg har fullført forkurs?

     

    På forhånd takk

×
×
  • Opprett ny...