Gå til innhold

FYLL

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FYLL

  1. Hei, jeg har et skoleprosjekt der jeg skal skrive om en hendelse som har påvirket Norge, og hvordan Norge kunne ha sett ut i dag uten den. Jeg har da om unionsoppløsningen (Sverige-Norge), og lurte på om noen kunne gi meg litt info om hvordan Norge hadde vært i dag om oppløsningen ikke hadde funnet sted. Ser helst til at noen med kompetanse svarer eller at det blir oppgitt troverdige kilder.

    Hvis noen vet om et annet sted jeg kan spørre, så er jeg veldig takknemlig for det.

    Forventer ikke å nødvendigvis få et svar, men det er verdt et forsøk :)

     

    Takk på forhånd

  2. klag på læreren. Virker meget useriøst!

     

    Du virker nå selv meget useriøs Wankership.

     

     

    Til trådstarter, så kan du ta dette opp med din kontaktlærer og diskutere problemet. Er det bare du eller er det andre som også opplever å få anmerkninger for nada?

     

    Alle får anmerkninger for latterlige ting men jeg føler at jeg får mer. Har tatt det opp med lærer men h*n ser ikke ut til å forbedre seg. Får sende inn klage til skolestyret men så lenge ordenskarakter ikke er viktig så er jeg ikke så bekymret for saken.

  3. Drit i anmerkninger på ungdomskolen, bare gjør akkurat det du vil og få høyt nok snitt til å komme inn der du vil så går alt bra. IKKE stress!

     

    Husk på at andre elever helst skal trives på skolen også. Og lærerne. Ikke ødelegg for folk rundt deg. Selv om du driter i orden og åtferd betyr ikke det at andre gjør det, og det er alle andre som må holde ut med deg.

     

    Tja men problemet her er vel egentlig at jeg får anmerkning bare jeg legger en jakke i klasserommet eller glemmer et ord i leksa. Tviler på at det går så mye utover trivselen til læreren eller andre.

  4. Hei, jeg bare lurte på en ting. Det har seg nemlig slik at jeg har en lærer som gir anmerkninger for den aller minste ting, og jeg har allerede fått 6 iløpet av dette skoleåret, noe som er 3 ifra nedsatt orden (jeg har 6 lærere på skolen, og når alle anmerkingene jeg har fått kommer fra denne ene læreren så sier det vel litt). Jeg går i siste halvdel i 10. og regner med å få et karaktersnitt på 5 -/+ (utifra tidligere skoleårs erfaring).

     

    Jeg har planer om å søke meg inn på allmenn og lurer da på om ordenskarakteren spiller en stor rolle i forhold til karaktersnittet når jeg skal søke meg inn. Isåfall må jeg virkelig oppføre meg som en engel resten av skoleåret, før det er for sent. :innocent:

     

    *personangrep fjernet*

  5. Noen som har noen "awesome" tips til Kino der Toten? Kommer som regel til "wave 20-26, da rekorden er 26. Starter med noen få kniferunder, før jeg skaffer meg MP40. Har jeg mye penger til overs kjøper jeg Juggernog og om jeg spiller Solo kjøper jeg QuickRevive. Deretter Speed Cola (Rundt wave 12-15). Om jeg er fornøyd etter ett par runder med Mystery Box'en løper jeg egentlig bare rundt og teleporterer meg nå og da. Noen som har noen brae tips ellers? :)

     

    Kjøp deg en mp40, så inn til scenen og skaff deg juggernaut. Husk å ha quick revive også. Kjøp så randomkasse helt til du får thundergun (du trenger den hvis du har lyst til å komme VELDIG langt). Oppgrader thundergunnen. Spring så rundt slik at du samler zombiene i en flokk og så springer du vekk mens du plafrer dem med mp40 og lokker dem i strømmen. Thundergun bruker du hvis du er omringet av zombier og mp40 er til å skaffe penger. Kan komme utrolig langt med denne taktikken men det tar tid.

  6. Hva er seriøst med det? Det er urealistisk, det er for små unger som vil ha clips til montagen sin (MYE BRITER), det skapte myyyyyye ødelegging på public servere pga at alle bare skulle quickscope og drite i objective. Det beviser ingenting om du er god på lag, strategi, eller noe særlig? Det eneste du må ha er reaksjon og steady aim.

     

    Quickscoping eier ;)

  7. Noen andre som har problemer med theather for tiden?

    Kasta en Thomahawk random rett opp i luften på nuketown og fikk et kill, men det ble selfølgelig ikke lagra

     

    Det fungerte da helt fint før .. :(

     

    Runden lagres ikke i ''regcent games'' hvis du blir disconnecta eller leaver før runden er slutt. Noe du kan gjøre da er å finne spillerne du var i lobby med (på recent players) og gå på deres ''recent games'' hvis de fullførte runden.

  8. Noen som har problemer med at våpenet ''låser'' seg? Altså at man ikke kan skyte på ca. 3 sekunder. Skjer av og til med meg og det er irriterende, så jeg lurer på om det er en bug eller kanskje et filter for at folk ikke skal ha modda kontrollere (det skjer ofte når jeg bruker semi-automatiske våpen og jeg skyter ganske fort :p). Noen andre som opplever dette? Går det an å få det bort?

  9. Hei... Hvis dere vil bli en bedre og mer seriøs klan anbefaler jeg dere å lage et team på www.gamebattles.com. Der er nivået MYE høyere enn public og det er skikkelige regler. Har mye erfaring med competetiv Call of duty spilling så jeg vet hva jeg snakker om ;)

  10. "Det er mye lagg og connection problemer på black ops men treyarch har lovet at det skal bli bedre"

     

    Hvor og når lovet de det?

     

    Kilde/link?

     

    Ok, skrev kanskje litt fort gjennom det. Synes å ha lest det i patch oppdateringen men kan ikke finne noen link akkurat nå. Men kan si til trådstarter at ca. 50% av alle lobbyer ender opp med connection interrupted eller 1bar (på ps3).

  11. Jeg synes at Black ops er hakket bedre enn MW2. Grafikken er litt verre men spillbarheten er mye bedre og Treyarch er raske med å fjerne alt som heter hack og glich (i motsetning til Infinity ward). Det er mye lagg og connection problemer på black ops men treyarch har lovet at det skal bli bedre. Cod4 var bedre dog men hvis du ikke har spilt cod-serien tidligere anbefaler jeg deg til å teste den ut! :)

×
×
  • Opprett ny...